Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Güzelmiş canım
Güzel menü ve de spor
Güzel canım
Günaydın hayırlı cumalar
Hepimiz için temiz bir başlangıç olur inşallah
Pazar günü 80.5
Cuma 80.4
Fark -0.1
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ozlemon

Geçen hafta 65.1
Bu hafta 65
Fark. 0.1

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum az çok demeden eksi gelmek güzel FitVenus 4 günde o kadar nasıl verdin yahu maşallah

merhaba kızlarr
bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama dün ilk kez ciddi olarak keto diyeti düşündüm. karbo çıkmazından çıkamıyorum çünkü
canım ketoyu yaşam biçimi haline getirecebileceğine inanıyorsan yap, bana sorarsan
ben kısacık bir süreliğine yaptım ama çalıştığım için bir de genel ruh halim üşengeç olduğu için hazırlamaya üşenmeye başlamıştım bir de meyve bile yiyemiyor olmak benim için sürdürülebilir olmaktan çıkmıştı

karatay yapabilirsin onda da karbonhidrat epey az

ama istersen yine de, bende liste var, bir süre diyetisyenle çalıştım çünkü sana gönderebilirim

ellerine sağlık canım

ben tartıldım ama foto çekmeyi unuttum, iznimi bitirip dönebilir miyim aranıza

Ben izinliyim ablacım operasyon biraz ağrılı geçti ablama geldim evimde değilim ilaçlar kullanmaya başladım regli olur gibi kanamam da devam ediyor
çok geçmiş olsun canım

Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73,75
Bu hafta 72.90
Fark -850 Gr
Bu arada pazartesi 75.10du kilom. Onu baz almıyoruz ama 2,20 de pazartesiden beri gitti. Ödemlere üzüldük ama çok şükür geldikleri gibi gittiler hatta eksiye de düştük
ozlemon ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

cook uzgunum canim yaa. yarin sabah tartilsam olur mu?
Sabah kalktim bisikletle once cocuklari okul abiraktim sonra is yerime tam gelirken, off dedim bugun cuma. Tamamen aklimdan cikti
Cook uzgunum, telefonuma hatirlatma yapacagim her cuma icin. Isyerine cok yakindim farkettigimde geri donemedim, cook uzgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…