merhaba kızlarr
bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama dün ilk kez ciddi olarak keto diyeti düşündüm. karbo çıkmazından çıkamıyorum çünkü
Selam kızlarr nasılsınız
Benim için tatil bitti yarın tartımla tekrar başlıyorum nasipse
Hoşgeldiiin balım bayram esintilerini atmaya çalışıyoruz sen nasılsınSelam kızlarr nasılsınız
Hoşgeldin canımmmSelam kızlarr nasılsınız
evet ben de instagramda keto diyet yapanları takip ediyordum. ama hiç yapayım dememiştim. hesap yapıp yapıp öğünleri hazırlıyorlar. çok da güzel kilo verdiler. hiç özenmemiştim. amannn uğraşamam demiştim. ama karbo çıkmazından kurtulamıyorum. hipoglisemi de var çok zorluyor. bugün neler yedim nelerBenim yengem keto ile baya kilo verdi canım, ama kuru fasulye bile yemeyeceksin o derece . Yine de vücut ketosise girdi mi direkt yağ yakıyormuş
yengen ne kadar sürede kaç kilo verdi canım?Benim yengem keto ile baya kilo verdi canım, ama kuru fasulye bile yemeyeceksin o derece . Yine de vücut ketosise girdi mi direkt yağ yakıyormuş
Ben başladığım yere dönmüşümdürHoş geldin cookieciğimmmm bakalım yarın tartıda neler göreceğiz
İyiyim canım çok şükür atıcaz hep beraber inşallahHoşgeldiiin balım bayram esintilerini atmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Hoşbuldum canımmHoşgeldin canımmm
canım pazartesi ben yoktum listemde eksikler var ama cumayı baz alalım. en çok kilo veren kaptan olur yarın dönüş yapanlarla da yeni takımlarımızı kurarız artıkYarın pazartesiyi mi baz alacağız yoksa geçen cumayı mı canım
hoş geldiiin bakalıımmm bize kaç gram getirdiiiinn :)))))Selam kızlarr nasılsınız
canım ben hiç araştırmadım onu ama belli ki hızlı verdiren bir diyet dukan gibi. bence denemeye değer hem vücudun şaşırmış olurevet ben de instagramda keto diyet yapanları takip ediyordum. ama hiç yapayım dememiştim. hesap yapıp yapıp öğünleri hazırlıyorlar. çok da güzel kilo verdiler. hiç özenmemiştim. amannn uğraşamam demiştim. ama karbo çıkmazından kurtulamıyorum. hipoglisemi de var çok zorluyor. bugün neler yedim neler
ama uzmanların youtube daki videolarını, instadaki hesapların öğünleri tek tek inceleyip bir süreliğine de olsa yapmayı istiyorum. bakalım nasip...
Ben izinliyim ablacım operasyon biraz ağrılı geçti ablama geldim evimde değilim ilaçlar kullanmaya başladım regli olur gibi kanamam da devam ediyorSELAM FISTIKLAAAAR
yarın saat 12 ye kadar herkesin tartı fotosunu bekliyorum
izinde olmayanlar paylaşımlarını
geçen cuma:
bu cuma:
fark:
şeklinde yaparlarsa çoook süper olur.
Elhan dönmüştü ama bu aralar yoğun olabilir siz her ihtimale karşı beni de elhanı da etiketleyin
s i d e l y a
ozlemon
Zeytur
bilgeyogii
MAKE UP_
ilimtalepedenanne
N Nimooo
suspushanimcim
DeryaOnDiet
menekse_kokusu
Kinoalihatun
Lavinia_98
Ellssa
Cookiie
Jou
M Meryem1306
Mthn83
Childdevelopment
Jasminium84
Iron Butterfly
Busra196
S Suskunkardelen
Elhan
FitVenus
Limoni026
Lonely single girl
60kiloyum
gezegenfeza
M Miss Misfit
masal3487
Tesnim1903
Begonya2
@temelinsafinazı
Allah şifa versin canım. geçmiş olsunBen izinliyim ablacım operasyon biraz ağrılı geçti ablama geldim evimde değilim ilaçlar kullanmaya başladım regli olur gibi kanamam da devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?