Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün menüm
11.30 1 dilim beyaz peynir, yarım ceviz, domates salatalık, yumurta
14.00 kabak çorbası
18.30 1 kase yeşil mercimekli yarmalı yoğurt salata, 1 kase kabak çorbası
Aralarda 1 avuç karışık çiğ kuruyemiş, kahve, kefir
Su 2 lt yatana kadar olur
Spor: Göbek egzersizi, squat
Yarına ödemin çoğunu atıcam gibi. pzt tartısıyla karşılaştırabilim ben gecen cuma yoktum

merhaba kızlarr
bugüne kadar hiç düşünmemiştim ama dün ilk kez ciddi olarak keto diyeti düşündüm. karbo çıkmazından çıkamıyorum çünkü

Benim yengem keto ile baya kilo verdi canım, ama kuru fasulye bile yemeyeceksin o derece . Yine de vücut ketosise girdi mi direkt yağ yakıyormuş

Sabah
1.5yumurta
2 küp kaşar
2 tane peynir cubuğu
Domates salatalık
5 zeytin

Ara
Yaprak galeta
1 tk tahinpekmez
Yeşil çay

16.30 akşam niyetine
Yarım tabak erişte
Salata

18.00
Yarım avuç antep fıstığı

3 litre su içildi
1 bucuk saat yürüyüş yapıldı
13.560 adım atıldı

ozlemon suspushanimcim s i d e l y a N Nimooo

Benim yengem keto ile baya kilo verdi canım, ama kuru fasulye bile yemeyeceksin o derece . Yine de vücut ketosise girdi mi direkt yağ yakıyormuş
evet ben de instagramda keto diyet yapanları takip ediyordum. ama hiç yapayım dememiştim. hesap yapıp yapıp öğünleri hazırlıyorlar. çok da güzel kilo verdiler. hiç özenmemiştim. amannn uğraşamam demiştim. ama karbo çıkmazından kurtulamıyorum. hipoglisemi de var çok zorluyor. bugün neler yedim neler
ama uzmanların youtube daki videolarını, instadaki hesapların öğünleri tek tek inceleyip bir süreliğine de olsa yapmayı istiyorum. bakalım nasip...

Son düzenleme:
Yarın pazartesiyi mi baz alacağız yoksa geçen cumayı mı canım
canım pazartesi ben yoktum listemde eksikler var ama cumayı baz alalım. en çok kilo veren kaptan olur yarın dönüş yapanlarla da yeni takımlarımızı kurarız artık
Selam kızlarr nasılsınız
Benim için tatil bitti yarın tartımla tekrar başlıyorum nasipse
hoş geldiiin bakalıımmm bize kaç gram getirdiiiinn :)))))
canım ben hiç araştırmadım onu ama belli ki hızlı verdiren bir diyet dukan gibi. bence denemeye değer hem vücudun şaşırmış olur

Ben izinliyim ablacım operasyon biraz ağrılı geçti ablama geldim evimde değilim ilaçlar kullanmaya başladım regli olur gibi kanamam da devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…