Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geceç cuma 70.25
Bu cuma 69.70 ama wc yoktu
Fark-550
Sonunda 6 ları gördüm çok iyiyim şuan

suspushanimcim
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
maşallah canım harikasın

Çok güzel tebrik ederim
Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim
Ben buradayım canım. Yeni başladım daha şimdiden bırakamam bayramı çok iyi geçiremeyebilirim ama yarış psikolojisinden çıkarsam toparlayamam. Devam yani
Ben devam edeceğim inşallah , tatile çıkamıyoruz bayramda belki iki gün kaçamağım olur ama size karşı sorumlu hissedince abartmam
Aynen canım ben de bu şekilde düşünüyorum. Bu arada tebrik ederim çok güzel eksilmişsin. Ödem de olsa güzel. Benden de 3 kilo gitti ama ben bana göre zor bir liste yapıyorum. 3 gün kaldı sonrasında normal düzene döneceğim. İnşallah artı olarak gelmez.

Zaten anestezisiz olmaz canım. Ama işlem o kadar sürermi ayılman vs o kadar olur evet. Senİn tüp bebek gecmişin var yumurta toplamayla aynı bu işlem işte.

Pes etmek yok birZ ara verip tekrar dönebilirsin canım

Kolay gelsin afiyet olsun , Perşembe gün spor zorunlulugumuz yok canım.
Canim menulerin doyurucu değil ve karbon hep. Karbon diye de az yiyorsun. Salata vs yapsan mesela bakliyatli peynirli Yumurtalı. Hem doyurucu olur hem seni biktirmaz. Çalışma düzenine göre bi sistemimizi gelistirmelisin.
Beraber güzel is cikarttik. Şimdi trendeyim bakalım. Eve gidince tartilacagim.
Bak düşün ben o tatlilarin kirintisini bile yemedim. En fazla kaçamak d3digim şey avuç ici kadar çekirdek oldu. ;(
Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim
Bence de biz tatile gideceğiz ama burda oteller acik Büfe değil iyi ki. Kontrol edebilirim kendimi.
Eve gidince tartilip atacağım canım.
Günaydın herkese
Ben resim çekmeyi unuttum aceleden ama 62.45 ti yarın bildirim yaparım suspushanimcim
Canım pes etme bianda gidecek kilolar.
Canımm çok emek verdin pes etmek yok gidecek mutlaka bak ben 2 kilo artıya geçtim hemen eğer bırakırsam daha da artı olacak hepsi boşa gidecek
Aynen.
Bildirim yapamayan arkadaşlar saat 12 ye kadar bildirimleri bekliyorum
Eve gidince tartilip atacağım, 12.30 ü bulur sizin saate göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…