- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
maşallah canım harikasınGeceç cuma 70.25
Bu cuma 69.70 ama wc yoktu
Fark-550
Sonunda 6 ları gördümçok iyiyim şuan
suspushanimcim
Elhan
Çok güzel tebrik ederim
Ben buradayım canım. Yeni başladım daha şimdiden bırakamam bayramı çok iyi geçiremeyebilirim ama yarış psikolojisinden çıkarsam toparlayamam. Devam yaniCanımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim
Aynen canım ben de bu şekilde düşünüyorum. Bu arada tebrik ederim çok güzel eksilmişsin. Ödem de olsa güzel. Benden de 3 kilo gitti ama ben bana göre zor bir liste yapıyorum. 3 gün kaldı sonrasında normal düzene döneceğim. İnşallah artı olarak gelmez.Ben devam edeceğim inşallah , tatile çıkamıyoruzbayramda belki iki gün kaçamağım olur ama size karşı sorumlu hissedince abartmam
Zaten anestezisiz olmaz canım. Ama işlem o kadar sürermi ayılman vs o kadar olur evet. Senİn tüp bebek gecmişin var yumurta toplamayla aynı bu işlem işte.Ahhh bu net bilgileri yok mu kabus gibi 10 15 dakikalık işlem yazıyor orada ve anesteziye bile gerek yok yazmışlar dün Dr la görüşmeye gittim anestezisiz olmaz işlemde 40 dakika dedi benondan bu yana biraz istemsiz tedirginim işte
Yaparsın canım hiç merak etme yeterki isteyelim2,05 verdimama tabi ödemdir büyük kısmı çünkü geçen hafta tartıldığımda eegl olmuştum tam
Benim için asıl mücadele şimdi başlıyor ama yaparı inşallah
Tamam canım 12 13e kadar yapalım bildiririmimiziKaptanım ben tartildim eksim güzel ama biraz daha bekleyip daha da fazla eksi çıkmak istiyorum 13 e kadar bildirim yapabiliyoruz değil mi
Pes etmek yok birZ ara verip tekrar dönebilirsin canımtamam canım teşekkürler, hem tatil sebebiyle hem de biraz kafamı diyet kafasından uzaklaştırmak istiyorum, 1 aydır olduğum yerde sayıyorum canım sıkılmaya başladı o yüzden
ama tabii yemeye vermeyeceğim kendimi, yine kontrollü giderim, sadece zorunluluktan ve sorumluluktan kaçmak istiyorum azıcık
Harikasın canım
Canım kaslar şişmiş olabilirben de artıyım, anlamıyorum bu hafta sporsuz bir gün bile geçirmedim ama kilo vermiş olmam gerekirken aksine kilo aldım
ve motivasyonumu da kaybettim, diyet modundan tamamen çıktım
tamam canım 3 Temmuzda buraya dönmüş olacağım inşallahPes etmek yok birZ ara verip tekrar dönebilirsin canım
inşallah canımCanım kaslar şişmiş olabilir
Harikasin canimHayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Geçen hafta 77.15
Bu hafta 74.10
Fark 3.05
Eki Görüntüle 3265005
suspushanimcim
Elhan
İzmir'e canimKolay gelsin cnaim, yolculuk nereye?
SayılırKonyalımısınız
Kolay gelsin afiyet olsun , Perşembe gün spor zorunlulugumuz yok canım.21 Haziran Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
ekşi mayalı ekmegten kaşarlı tost,domates salatalık
Ara bı avuç kiraz
Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudumplanlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor
Canim menulerin doyurucu değil ve karbon hep. Karbon diye de az yiyorsun. Salata vs yapsan mesela bakliyatli peynirli Yumurtalı. Hem doyurucu olur hem seni biktirmaz. Çalışma düzenine göre bi sistemimizi gelistirmelisin.Neyse ben belki vakit bulamam gece simdiden yazayım
Menü
Sabah patates kızartması birkaç çatal
Üç kez az ekmeği menemene bandım
Saat 14.00 gibi 5 kelebek makarna 5 bardak ayran
Benim menüler hep garip napalim
Ne buldum ye benimkisi
Su 1 litre yoktur
Spor henüz yok ama kol egzersizi çalışacağım birazdan 5 dakika
Buçukta yola çıkmam lazım işe
Elhan
Yarın tarti günü gece bir şey yemem
Verdigimi zannetmiyorum ama bakalım belli olmaz
Beraber güzel is cikarttik. Şimdi trendeyim bakalım. Eve gidince tartilacagim.Günaydın canlarım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim çok güzel kilolar verenlerde var. Veremeyenler bu noktada bırakmazsak verilecek o kilolar buna eminiz. Biraz dsha sabır emek
Şimdi çoğumuz izne ayrılacağız belki tatil modunda olacağız ama lütfen izinde abartmayalım. Ki geldiğimizdw işimiz daha kolay olsun
Bende 2 hafta yarışta olamayacağım önümüzdeki hafta bayram. Sonraki hafta tatil planlarımız var. Ama buraya yazmaya çalışacağım yine yediğimi içtiğimiElhan abla desteğin için teşekkür ederim
Kırmızı kaptanım emeklerine sağlık inşallah güzel bir iş çıkarttınsuspushanimcim
Bak düşün ben o tatlilarin kirintisini bile yemedim. En fazla kaçamak d3digim şey avuç ici kadar çekirdek oldu. ;(Hadi bakalım inşallah darısı başınızaama gerçekten irade lazım baya, kaçamak yaptıysam bile onda bile tuttum kendimi. Mesela iki gün tatlı yedim, ama ikinci dilim tatlıyı yemesim o günlerde (normalde yerdim). Ya da eşim cips mi yiyor, gerçekten yemiyorum ben de
Ve akşam 7 den sonra ne olursa olsun ara öğün bile yapmıyorum. Bence siz de başarırsınız
Bence de biz tatile gideceğiz ama burda oteller acik Büfe değil iyi ki. Kontrol edebilirim kendimi.Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim
Eve gidince tartilip atacağım canım.Canım kaptanlarımsuspushanimcim Cookiie en çok kilo veren kim acaba öğlene kadar bana söylerseniz ben liste yapmaya çalışayım Elhan ım gelene kadar
Canım pes etme bianda gidecek kilolar.Günaydın herkese
Ben resim çekmeyi unuttum aceledenama 62.45 ti yarın bildirim yaparım suspushanimcim
Aynen.Canımm çok emek verdin pes etmek yokgidecek mutlaka bak ben 2 kilo artıya geçtim hemen eğer bırakırsam daha da artı olacak hepsi boşa gidecek
Eve gidince tartilip atacağım, 12.30 ü bulur sizin saate göre.Bildirim yapamayan arkadaşlar saat 12 ye kadar bildirimleri bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?