• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese😍❤️
Geçen hafta 77.15
Bu hafta 74.10
Fark 3.05
IMG_20230623_092925.jpg

suspushanimcim suspushanimcim
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Geçen hafta: 62,55
Bugün: 64,25
Fark: +1,7
Yüzde: -2,72

Bu kadar spora nasıl bu sonuç geldi inanın anlamıyorum artık 😔😔 çok üzgünüm kaptanım Cookiie Cookiie

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. kaptanım bu hafta ve önümüzdeki hafta izne ayrılmak istiyorum, pazar günü kısmetse şehirdışına çıkıyoruz ondan sonraki pazara dönmüş oluruz o yüzden 2 hafta masterfitte olamam ne yazık ki

Eki Görüntüle 3264987
Kaptan iki gündür hiç girmiyor sen izne ayrılabilrisin canım yinede dikkat etmeye çalış
Eki Görüntüle 3264988 Eki Görüntüle 3264988
Kizlar gecen cumartesi katilmistim o gun 88.5 tim fark -1.8 aslinda ilk hafta icin daha xok bekliyirdum ama moral bozmak yok,umarim sizlerde guzel kilolar vermissinizdir.
Hayır çok iyi gitmiş tebrikler canım
Günaydın kızlar. Ben iki gün menü paylaşamadım, evde tadilat vardı. Misafir de vardı sabahları simit yemek zorunda kaldkm iki gün. Salı günün vardı o gün iki dilim börek, bir dilim kıbrıs tatlısı yedim. Çarşamba da Bir dilim de triliçe yedim 🥲 ama akiam 7den sonra hiçbir şey yemiyorum. Dün herkes çekirdek çitletti ben yemedim. Ve sonuç :

Geçen Hafta: 61.85
Bu Hafta: 59.80

Fark : - 2.05 ( tabi ilk haftam olduğu için giden ödemdir diye düşünüyorum)
Bravooo 🥰 yinede harıkq bir eksi
Günaydıııın:KK200:
Gecen cuma 62.3
Bu hafta 61.2
Fark -1.1
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim kaptanlarım bu hafta için çok teşekkür ederim ben de önümüzdeki hafta şehirdışında olacağım için bir hafta masterfitte olamayacağım :KK19:bayramda çok kilo almadan geçiririz inşallah :dua:
Tebriklerrr canım🤭 herkes bu hafta izne ayrılıyor aslında bayram dolayısıyla bir hafta ara vermek iyi olurdu
Günaydın musmutlu sabahlaaarr herkese 🥰🥰

Geçen Cuma: 97.7
Bu Cuma: 95.9
Fark: - 1.8 :spor:

Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. suspushanimcim suspushanimcim
Harıka canım tebrikler 🤗
Geçen hafta :62.1
Bu hafta :62.1
Fark:0

Onca kaçamağa rağmen artılamamışım çok sevindim :dondurma: Haftaya masterfitte olamayacagım, çocuklarla düzenli diyet ve spor yapamıyorum malesef.. Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie
Çok güzel korumuşsun
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Cookiie Cookiie
Gunaydin kizlar
Ben -1,45 geldim 💃💃

Gecen haftaki kilom:76,15
Bugun: 74,70
Fark:1,45
Yuzde: 1.90
Tebriklerrr ❤️
Ya kızlar 13 saat mesaide sonra arabaya zor yetiştim saat başı aracım:KK43: tartılmaya vakti bırakın wc ye bile gidemeden koştur koştur arabaya bindim
Şimdi evde bir şeyler yiyeceğim akşam tartışırım desem olmaz ne yapalım
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Nickli kağıdımı bile hazırlamıştım:KK43:(
Canım sen yarın bir tartıl
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese😍❤️
Geçen hafta 77.15
Bu hafta 74.10
Fark 3.05
Eki Görüntüle 3265005

suspushanimcim suspushanimcim
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Muhteşem bir eksi 🤭🥰

Kaptan iki gündür hiç girmiyor sen izne ayrılabilrisin canım yinede dikkat etmeye çalış

Hayır çok iyi gitmiş tebrikler canım

Bravooo 🥰 yinede harıkq bir eksi

Tebriklerrr canım🤭 herkes bu hafta izne ayrılıyor aslında bayram dolayısıyla bir hafta ara vermek iyi olurdu

Harıka canım tebrikler 🤗

Çok güzel korumuşsun

Tebriklerrr ❤️

Canım sen yarın bir tartıl

Muhteşem bir eksi 🤭🥰
Teşekkürler canim.

tamam canım teşekkürler, hem tatil sebebiyle hem de biraz kafamı diyet kafasından uzaklaştırmak istiyorum, 1 aydır olduğum yerde sayıyorum canım sıkılmaya başladı o yüzden :(

ama tabii yemeye vermeyeceğim kendimi, yine kontrollü giderim, sadece zorunluluktan ve sorumluluktan kaçmak istiyorum azıcık :KK68: :KK24:

Günaydınlar herkese bende yoldayım hastaneye gidiyorum tartıldım ma resim atmayı unuttum regli'den mi yoksa kilo alımı bilmiyorum ama

Geçen cuma : 108.30'dum
Bu cuma : 109 🥺🥺🥺🥺

Bende yine bırakacağım sanırım eşim memkelete gidiyor bende evimde olmayacağım annemde ablamda derken buraya da pek giremeyeceğim galiba Cookiie Cookiie kaptanım yüzünü güldüremedim eksi derken artı ile geldim 😑 Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ablacım sana da desteğin ve önerilerin için çok çok teşekkür ederim hepinize de ayrı ayrı teşekkürler kızlar 🤗 sizlerde hakkınızı helal edin arada uğrarsam yazarım inşallah 🌹🌹🌹🌹

Günaydın canlarım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim çok güzel kilolar verenlerde var. Veremeyenler bu noktada bırakmazsak verilecek o kilolar buna eminiz. Biraz dsha sabır emek ☺️🙏🏼
Şimdi çoğumuz izne ayrılacağız belki tatil modunda olacağız ama lütfen izinde abartmayalım. Ki geldiğimizdw işimiz daha kolay olsun🙏🏼
Bende 2 hafta yarışta olamayacağım önümüzdeki hafta bayram. Sonraki hafta tatil planlarımız var. Ama buraya yazmaya çalışacağım yine yediğimi içtiğimi ☺️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla desteğin için teşekkür ederim 🥰💙

Kırmızı kaptanım emeklerine sağlık inşallah güzel bir iş çıkarttın 🤩💙💐 suspushanimcim suspushanimcim

Bu arada 4 temmuzda operasyon geçireceğim çok stresliyim onunda büyük etkisi var üzerimde nolur bana dua edin bi nebze olsun rahatlamak istiyorum 🥺🥺🥺
Operasyonun çok kolay bir operasyon canım strs hiç yapma🙏🏼🙏🏼🥰

Günaydın canlarım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim çok güzel kilolar verenlerde var. Veremeyenler bu noktada bırakmazsak verilecek o kilolar buna eminiz. Biraz dsha sabır emek ☺️🙏🏼
Şimdi çoğumuz izne ayrılacağız belki tatil modunda olacağız ama lütfen izinde abartmayalım. Ki geldiğimizdw işimiz daha kolay olsun🙏🏼
Bende 2 hafta yarışta olamayacağım önümüzdeki hafta bayram. Sonraki hafta tatil planlarımız var. Ama buraya yazmaya çalışacağım yine yediğimi içtiğimi ☺️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla desteğin için teşekkür ederim 🥰💙

Kırmızı kaptanım emeklerine sağlık inşallah güzel bir iş çıkarttın 🤩💙💐 suspushanimcim suspushanimcim
Canım inşallah çook güzel bir tatil geçirirsin 🥰🥰😘😘sağlıklı olanlardan ye ve tatile odaklan keyfini çıkar 🌼 gelince zaten devam edicez 🥰🥰🥰🌺🌸

harikasın tebrik ederiiim 50leri gördün darısı başımızaaa :KK19::KK68:
Hadi bakalım inşallah darısı başınıza 😍 ama gerçekten irade lazım baya, kaçamak yaptıysam bile onda bile tuttum kendimi. Mesela iki gün tatlı yedim, ama ikinci dilim tatlıyı yemesim o günlerde (normalde yerdim). Ya da eşim cips mi yiyor, gerçekten yemiyorum ben de 😢

Ve akşam 7 den sonra ne olursa olsun ara öğün bile yapmıyorum. Bence siz de başarırsınız 😍

Son düzenleme:
Operasyonun çok kolay bir operasyon canım strs hiç yapma🙏🏼🙏🏼🥰
İnşallah canım ne kadar olsa ameliyat ve masa konusu olunca korkuyor insan istemsizce
Geçmiş olsun canım 🌸🌸🌸 ne operasyonu
Rahim t şekli düzelecek ve yapışıklık varmış oda düzeltilecek büyük bişey değil ama söz konusu masa olunca işte insanoğlu ne yapacağını şaşırıyor

Back