• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geceç cuma 70.25
Bu cuma 69.70 ama wc yoktu
Fark-550
Sonunda 6 ları gördüm 😊 çok iyiyim şuan

suspushanimcim suspushanimcim
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
maşallah canım harikasın 🧿👏🤩

Çok güzel tebrik ederim 👏🧿🤗
Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim 🌸
Ben buradayım canım. Yeni başladım daha şimdiden bırakamam bayramı çok iyi geçiremeyebilirim ama yarış psikolojisinden çıkarsam toparlayamam. Devam yani 👍
Ben devam edeceğim inşallah , tatile çıkamıyoruz 😢 bayramda belki iki gün kaçamağım olur ama size karşı sorumlu hissedince abartmam 😀
Aynen canım ben de bu şekilde düşünüyorum. Bu arada tebrik ederim çok güzel eksilmişsin. Ödem de olsa güzel. Benden de 3 kilo gitti ama ben bana göre zor bir liste yapıyorum. 3 gün kaldı sonrasında normal düzene döneceğim. İnşallah artı olarak gelmez.

Ahhh bu net bilgileri yok mu kabus gibi 10 15 dakikalık işlem yazıyor orada ve anesteziye bile gerek yok yazmışlar dün Dr la görüşmeye gittim anestezisiz olmaz işlemde 40 dakika dedi ben 😯 ondan bu yana biraz istemsiz tedirginim işte
Zaten anestezisiz olmaz canım. Ama işlem o kadar sürermi ayılman vs o kadar olur evet. Senİn tüp bebek gecmişin var yumurta toplamayla aynı bu işlem işte.

Eklentiler

• 58FB9DED-16C5-4259-BEB8-0F91AC41C4D3.jpeg
    58FB9DED-16C5-4259-BEB8-0F91AC41C4D3.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 25
tamam canım teşekkürler, hem tatil sebebiyle hem de biraz kafamı diyet kafasından uzaklaştırmak istiyorum, 1 aydır olduğum yerde sayıyorum canım sıkılmaya başladı o yüzden :KK43:

ama tabii yemeye vermeyeceğim kendimi, yine kontrollü giderim, sadece zorunluluktan ve sorumluluktan kaçmak istiyorum azıcık :KK68: :KK24:
Pes etmek yok birZ ara verip tekrar dönebilirsin canım 🥰

21 Haziran Çarşamba menüsü
10.00 Kahvaltı
ekşi mayalı ekmegten kaşarlı tost,domates salatalık

Ara bı avuç kiraz

Akşam 18.00
İki dilim etli ekmek domates salatalık(salata yapamadım regl sebebiyle ağrım vardı)
2-3 bin adimim anca oldu evin içinde kalkmadim pek yerimden,kizim uyudukca da uyudum🤭🙈 planlarımız da değişiklik oldu yarın gece yola çıkacağız valiz hazırlayıp evi toplamam gerekiyor😔
Kolay gelsin afiyet olsun , Perşembe gün spor zorunlulugumuz yok canım.
Neyse ben belki vakit bulamam gece simdiden yazayım
Menü
Sabah patates kızartması birkaç çatal
Üç kez az ekmeği menemene bandım
Saat 14.00 gibi 5 kelebek makarna 5 bardak ayran 😀
Benim menüler hep garip napalim
Ne buldum ye benimkisi
Su 1 litre yoktur
Spor henüz yok ama kol egzersizi çalışacağım birazdan 5 dakika
Buçukta yola çıkmam lazım işe
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Yarın tarti günü gece bir şey yemem
Verdigimi zannetmiyorum ama bakalım belli olmaz😊
Canim menulerin doyurucu değil ve karbon hep. Karbon diye de az yiyorsun. Salata vs yapsan mesela bakliyatli peynirli Yumurtalı. Hem doyurucu olur hem seni biktirmaz. Çalışma düzenine göre bi sistemimizi gelistirmelisin.
Günaydın canlarım. Hepinize emekleriniz için teşekkür ederim. Kilo verenleri tebrik ederim çok güzel kilolar verenlerde var. Veremeyenler bu noktada bırakmazsak verilecek o kilolar buna eminiz. Biraz dsha sabır emek ☺️🙏🏼
Şimdi çoğumuz izne ayrılacağız belki tatil modunda olacağız ama lütfen izinde abartmayalım. Ki geldiğimizdw işimiz daha kolay olsun🙏🏼
Bende 2 hafta yarışta olamayacağım önümüzdeki hafta bayram. Sonraki hafta tatil planlarımız var. Ama buraya yazmaya çalışacağım yine yediğimi içtiğimi ☺️ Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. abla desteğin için teşekkür ederim 🥰💙

Kırmızı kaptanım emeklerine sağlık inşallah güzel bir iş çıkarttın 🤩💙💐 suspushanimcim suspushanimcim
Beraber güzel is cikarttik. Şimdi trendeyim bakalım. Eve gidince tartilacagim.
Hadi bakalım inşallah darısı başınıza 😍 ama gerçekten irade lazım baya, kaçamak yaptıysam bile onda bile tuttum kendimi. Mesela iki gün tatlı yedim, ama ikinci dilim tatlıyı yemesim o günlerde (normalde yerdim). Ya da eşim cips mi yiyor, gerçekten yemiyorum ben de 😢

Ve akşam 7 den sonra ne olursa olsun ara öğün bile yapmıyorum. Bence siz de başarırsınız 😍
Bak düşün ben o tatlilarin kirintisini bile yemedim. En fazla kaçamak d3digim şey avuç ici kadar çekirdek oldu. ;(
Canımlarım henüz tatile çıkmayanlarla isteyenlerle devam edelim 🌸
Bence de biz tatile gideceğiz ama burda oteller acik Büfe değil iyi ki. Kontrol edebilirim kendimi.
Canım kaptanlarım suspushanimcim suspushanimcim Cookiie Cookiie en çok kilo veren kim acaba öğlene kadar bana söylerseniz ben liste yapmaya çalışayım Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ım gelene kadar
Eve gidince tartilip atacağım canım.
Günaydın herkese🌺
Ben resim çekmeyi unuttum aceleden 🤦🏻‍♀️ ama 62.45 ti yarın bildirim yaparım suspushanimcim suspushanimcim
Canım pes etme bianda gidecek kilolar.
Canımm çok emek verdin pes etmek yok 🌸🌸 gidecek mutlaka bak ben 2 kilo artıya geçtim hemen eğer bırakırsam daha da artı olacak hepsi boşa gidecek
Aynen.
Bildirim yapamayan arkadaşlar saat 12 ye kadar bildirimleri bekliyorum
Eve gidince tartilip atacağım, 12.30 ü bulur sizin saate göre.

Back