İnşallah canım da bı şeyleri yanlış mı yapiyorum acaba çünkü afedersin ama kabızlık sorunu çekiyorum birkaç gündür çıkamadım aşırı sis hissediyorum . Bunun için bir önerin var mı acaba ? Bol su ve kayısı dışında çünkü düzenli yiyorum ve bol su da içiyorum 4 ltreyi buluyorCanim gerçekten von iyi gidiyorsun, ha gayret 2 gün kaldı tartıya, çok güzel eksi gelecek.
Ah simit olmasa olurmuş ama vakit mi yoktu disarda miydin ? Önceden planlayip en azından sebze meyve dilimleyip kutuda taşıyabilirsiniz yanımızda.
Canim çok az yiyorsun sanki. Akşam dayanabilyor musun peki? Bari ayran süt falan içse idin. Ama eksi muhteşem gelecek.
Spor da varsa süper.
Iyi geceler.
Salata ben de ise yarıyor ama herkeste fayda eder mi bilemiyorum.İnşallah canım da bı şeyleri yanlış mı yapiyorum acaba çünkü afedersin ama kabızlık sorunu çekiyorum birkaç gündür çıkamadım aşırı sis hissediyorum . Bunun için bir önerin var mı acaba ? Bol su ve kayısı dışında çünkü düzenli yiyorum ve bol su da içiyorum 4 ltreyi buluyor
Uyumak için çamaşır mak. beklerken menümü yazmaya geldim ben deSelamlar ben de bugün çok yoğundum. Sabahtan öğleye kadar okul. Koştur koştur eve gel arkadaşlarla toplandık. Sonra bi toplantım vardi belediyede oraya geçtim. Eve gel çocukları duş aldır. Yatır. Ben de biraz uyuya kalmışım. Eşime markete gitmiş onlar yerleştirilecek mutfak ve biraz da ev toplanacak. Makineye çamaşır atılacak. Mesaim yeni başlıyor yani.
Sabah 11
Bir elma
Kahve
17.15
Salata
2 has yumurta
6 sıkım mercimekli kofte
Su 500ml maden suyu
1 litrede fazla su
Adım 7000
Elhan
Afiyet olsunSelamlar ben de bugün çok yoğundum. Sabahtan öğleye kadar okul. Koştur koştur eve gel arkadaşlarla toplandık. Sonra bi toplantım vardi belediyede oraya geçtim. Eve gel çocukları duş aldır. Yatır. Ben de biraz uyuya kalmışım. Eşime markete gitmiş onlar yerleştirilecek mutfak ve biraz da ev toplanacak. Makineye çamaşır atılacak. Mesaim yeni başlıyor yani.
Sabah 11
Bir elma
Kahve
17.15
Salata
2 has yumurta
6 sıkım mercimekli kofte
Su 500ml maden suyu
1 litrede fazla su
Adım 7000
Elhan
Ben salata da bol yerim aslında . Bakalım belki arkadaşlardan öneride bulunanlar olurSalata ben de ise yarıyor ama herkeste fayda eder mi bilemiyorum.
Afiyet olsun canımSelam kozlar dün yazamadım menumu hemen yazayım uyuyakalmadan
19 Haziran pazartesi
Kahvaltı 8.00
2 h yumusta,domates salatalık,peynir, 2 YK tahin pekmez 1dlm ekmek TB
Ara 14.00 filtre kahve
16.00 bı önceki günden kalan 2 YK mantar sote tavuklu, salata, yoğurt ve kabak kavurması(üzerine sarımsaklı yoğurt dokecektim ama top peynir atıp yedim
Su 1,5 lt adım 6000 küsur (fotoda çıkar şimdi)
20 Haziran salı
Kahvaltı 9.30
Ekşi mayalı ekmekten tost, bir salatalık, 1 YK tahin pekmez
Ara 15.30 2 YK un helvası filtre kahve
Akşam 18.00
1 kase tarhana çorbası, 3 YK erişte, yoğurt,1 salatalık turşusu su 2'ye yaklasmistir
Adım 7000
Elhan suspushanimcim @CordeLia
Araştırdım bakalım nasipMerhaba dr araştırıp mı burada başlayacaksınız? Yoksa şansa mı deneyeceksiniz?
Bende misafirliğe gittim benimde biraz öyle oldu diyebiliriz
Anladım ablacım ben görünce yazmak istedimPazartesi kaptan seçmeleri için lazımdı o da yapıldı tekrar guncellemeyim canım. Önemli olan cumadan cumaya eksini görebilmek. Pazartesi ne durumda olduğunu bildiğin için tedbirini alırsın kuzum.
Tamam balımCanım pazartesi bildirimimiz öğleye kadar yapılsa iyi olur. Tabloyu öğleden sonra yapmıştım o saatten sonra ikinci bir tablo yapmam gerekiyor. Buna dikkat edersen sevinirim.
Yas kaç ki emeklilik düşünüyorsun? Rahatsizsan rapor alıp dinlensenGünaydın
Bu ara çok yoğunum öyle boş geçmesin diye geliyorum. Şaka maka Çarşamba geldi. Ayaklarım patlayacak gibi ağrıyor
Emekli olmak istiyorum. Sanki daha iyi olacak gibi
Gunaydinnnn minnoş kaptanGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?