- 8 Ağustos 2008
- 35.406
- 42.853
- 1.123
Bende kaybettim evet bugün umudumu haftaya bakalım ne olacak bir de bana prifemyn dr ve prizin hap yazmış ikisi de mide bulantısı için ama benim bulantım yok ve iki tane mide bulantısı hapı içmek ne kadar doğru bilmiyorum
biz başkasına satmıştık geri dönmüştü ahshd
Aaa aynı güne mi verdiyarın sabah kaçta randevun,hemen haber ver banada.
![]()
Hayır geç döllenmeyle alakası yok. Meningomiyolesel kesesi, beyinde su, beyin ve omurilikte yapı bozukluğu vardı. 2li testte farkedildi. Plansız bi gebelikti. Folik asit kullanmıyodum, kendime bakmıyodum, kalp atışını duyana kadarda sağlıklı olacağından şüpheliydi doktor baya mucize saymışlardı. Ayrıca yapılan testte genetik bi sorunda farkedildi. muhtemelen sorun genler veya ilk haftalarda oluşum sürecinde sekteye uğrayan bişeydi
Mustakilse birinin garajindadir muhtemelen, sicak yerlere kaciyorlar malum. Umarım bulursunuz![]()
Kızlar herkese selam. Dünkü menümü yazacak yüzüm pek yok ama yine de yazayım
8 Mart Cumartesi
Sahur: su
İftar: ev yapımı dürüm (Çavdar lavaşı, içine kıymalı harç ve salata), bir bardak ev yapımı şekersiz erik suyu.
Çayın yanına: evde Dubai çikolatası yapmıştık ondan üç kare, bir de yine Çavdar lavaşına fındık kreması sürdüm)
Su:1,5 lt
Spor: sürekli dışarıdaydık. Baya adım atmışımdır ama telim yanımda değildi, tam bilemiyorum.
Ellssa
Boncuk2307
Azmet5255
Bu hafta için mi yaşım 26 sen kaç yaşındasın![]()