• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende kaybettim evet bugün umudumu haftaya bakalım ne olacak bir de bana prifemyn dr ve prizin hap yazmış ikisi de mide bulantısı için ama benim bulantım yok ve iki tane mide bulantısı hapı içmek ne kadar doğru bilmiyorum

biz başkasına satmıştık geri dönmüştü ahshd

Aaa aynı güne mi verdi 😍 yarın sabah kaçta randevun,hemen haber ver banada.🤗🤗🤗

Hayır geç döllenmeyle alakası yok. Meningomiyolesel kesesi, beyinde su, beyin ve omurilikte yapı bozukluğu vardı. 2li testte farkedildi. Plansız bi gebelikti. Folik asit kullanmıyodum, kendime bakmıyodum, kalp atışını duyana kadarda sağlıklı olacağından şüpheliydi doktor baya mucize saymışlardı. Ayrıca yapılan testte genetik bi sorunda farkedildi. muhtemelen sorun genler veya ilk haftalarda oluşum sürecinde sekteye uğrayan bişeydi

Mustakilse birinin garajindadir muhtemelen, sicak yerlere kaciyorlar malum. Umarım bulursunuz 🤲

Kızlar herkese selam. Dünkü menümü yazacak yüzüm pek yok ama yine de yazayım 🙃

8 Mart Cumartesi
Sahur: su
İftar: ev yapımı dürüm (Çavdar lavaşı, içine kıymalı harç ve salata), bir bardak ev yapımı şekersiz erik suyu.
Çayın yanına: evde Dubai çikolatası yapmıştık ondan üç kare, bir de yine Çavdar lavaşına fındık kreması sürdüm 🙈)

Su:1,5 lt
Spor: sürekli dışarıdaydık. Baya adım atmışımdır ama telim yanımda değildi, tam bilemiyorum.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

Bu hafta için mi yaşım 26 sen kaç yaşındasın 🥲

İyi akşamlar 🌆

Bugün yediklerim :

Sahur : 1 bardak kefir, 4 ceviz
İftar : 1 kase mercimek çorbası, 6 küçük anne köftesi, 4 sıkım çiğ köfte, salata, 3 hurma ve Türk kahvesi

Su 2 litreye tamamlarım inşallah
Adım : 10.600 adım

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_2568.webp
    IMG_2568.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 2
Çok teşekkürler canım, ilk hafta “nerde ney var hangi projelere bakacağım aman allahım bunlar nedir” ile geçti 😅 ama eve erken varmak ne olursa olsun inanılmaz moral verici :))

Burayı çok özlemişim hoşbuldum 💕 tam da regl haftasına geldim aslında haftaya takıma girmek isteyebilirdim ama dayanamadım :))

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen varsa söyleyin ekleyelim. Birde tartı bildirimi eksik kalan canlar yarın, en geç pazartesi sabah atılırsa çok makbule geçer, bildirim yapılınca takımlara girebilirsiniz :KK19: :KK200:

Liste şahane 👌
Eline sağlık boncukcum 🌺
Sevindim canım en azından ilk hafta atlatılmiş. Bundan sonrası çok daha kolay olur artık 🙏
Afiyet olsun

Hayırlı olsun bayram temizliğin kolaylaşır ne güzel

Harika
Kitabını da paylaşmışsın :KK9:

Afiyet olsun

Çok geçmiş olsun. Neden 1 saatten fazla sürdü sıkıntılı mıydı

ellerine emeğine sağlık canım :KK200:
Evet çok sıkıntılı bir dişti. İkiye ayırdı, kökü kırıldı... vs vs bir sürü şey yaşadım. Allah ltan dış hekimi çok iyiydi

Hmm işte yazligin mi var derdin var😁
Bulaşık makinesizlik zor. Annemlere tedavi süresince kalsınlar diye tuttuğumuz eşyalı evde de bulaşık makinesi yok. Allah sabır versin. Hele gelen giden de oluyorsa :olamaz:
Cok kötü yaa bulaşık işi oyüzden gitmeye mecalim olmazz giderim otele ye iç yat kalk yazlık öylemi hersey sen ne anladım dinlenmekten🤣🤣🤣

Annen8n neyi vardı kuzum çok gecmis olsun

Iyi akşamlar kızlar misafirim atlattım çok şükür ama çok yoruldum canım çıktı diyebilirim menumu yazıp yatayım bugün ödül oldu bana

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase mercimek çorbası
Köfteli patlıcan yemeği
1 dilim börek
Salata

İftardan sonra da oğluslarin pastasından 1 dilim yedim

Su 3 lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

9 Mart Pazar
Sahur: su
İftar: iki tabak meyhane pilavı, dört beş çatal fırında sarmısaklı zeytinyağlı beyaz peynir, fasulye turşusu, domatesli acı biber turşusu, bir bardak ayran
Çayın yanında iki hurma, çiğ fındık, iki tk ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı
Su: iki litre
Spor: yok

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

9 Mart menü
Sabah 3 yk kuymak küçük parça ekmek bir kaç dilim portakal çay
Akşam yarım kase tarhana çorbası 3 çilek 2 dilim armut
Salgına yakalandım ağır geçiyor aralarda ballı süt nane limon ihlamurda içtim

2 litre su
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Geçmiş olsun kaptanım.
Iyi akşamlar kızlar misafirim atlattım çok şükür ama çok yoruldum canım çıktı diyebilirim menumu yazıp yatayım bugün ödül oldu bana

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase mercimek çorbası
Köfteli patlıcan yemeği
1 dilim börek
Salata

Su 3 lt
İyi atlatmışsın canım. Menün doğum günü için gayet güzel 😊

Bu ne ya hu

Alıntılar bizle alakalı değilki 🤨🤨
İtiraf et nerelerde geziyorsun 🤣

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase mercimek çorbası
Köfteli patlıcan yemeği
1 dilim börek
Salata

Su 3 lt
Pasta veya böbrekten biri olsa daha iyiydi . Yine de güzel dikkatli menü💙

Cok kötü yaa bulaşık işi oyüzden gitmeye mecalim olmazz giderim otele ye iç yat kalk yazlık öylemi hersey sen ne anladım dinlenmekten🤣🤣🤣

Annen8n neyi vardı kuzum çok gecmis olsun
Babam kemoterapi alıyor. Huysuzdu zaten daha da huysuz oldu . Anemi de babam çileden çıkarıyor 🙃

Back