Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

biz başkasına satmıştık geri dönmüştü ahshd

Aaa aynı güne mi verdi yarın sabah kaçta randevun,hemen haber ver banada.

Mustakilse birinin garajindadir muhtemelen, sicak yerlere kaciyorlar malum. Umarım bulursunuz

Bu hafta için mi yaşım 26 sen kaç yaşındasın

Sevindim canım en azından ilk hafta atlatılmiş. Bundan sonrası çok daha kolay olur artık
Evet çok sıkıntılı bir dişti. İkiye ayırdı, kökü kırıldı... vs vs bir sürü şey yaşadım. Allah ltan dış hekimi çok iyiydi

Hmm işte yazligin mi var derdin var
Bulaşık makinesizlik zor. Annemlere tedavi süresince kalsınlar diye tuttuğumuz eşyalı evde de bulaşık makinesi yok. Allah sabır versin. Hele gelen giden de oluyorsa
Cok kötü yaa bulaşık işi oyüzden gitmeye mecalim olmazz giderim otele ye iç yat kalk yazlık öylemi hersey sen ne anladım dinlenmekten

Annen8n neyi vardı kuzum çok gecmis olsun

Iyi akşamlar kızlar misafirim atlattım çok şükür ama çok yoruldum canım çıktı diyebilirim menumu yazıp yatayım bugün ödül oldu bana

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
3 zeytin
Domates salatalık biber yeşillik
1 tk fıstık ezmesi

İftar
1 kase mercimek çorbası
Köfteli patlıcan yemeği
1 dilim börek
Salata

İftardan sonra da oğluslarin pastasından 1 dilim yedim

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

9 Mart Pazar
Sahur: su
İftar: iki tabak meyhane pilavı, dört beş çatal fırında sarmısaklı zeytinyağlı beyaz peynir, fasulye turşusu, domatesli acı biber turşusu, bir bardak ayran
Çayın yanında iki hurma, çiğ fındık, iki tk ev yapımı şekersiz üzüm marmelatı
Su: iki litre
Spor: yok

Ellssa Boncuk2307 Azmet5255

Geçmiş olsun kaptanım.
İyi atlatmışsın canım. Menün doğum günü için gayet güzel

Bu ne ya hu

Alıntılar bizle alakalı değilki
İtiraf et nerelerde geziyorsun
Pasta veya böbrekten biri olsa daha iyiydi . Yine de güzel dikkatli menü

Cok kötü yaa bulaşık işi oyüzden gitmeye mecalim olmazz giderim otele ye iç yat kalk yazlık öylemi hersey sen ne anladım dinlenmekten

Annen8n neyi vardı kuzum çok gecmis olsun
Babam kemoterapi alıyor. Huysuzdu zaten daha da huysuz oldu . Anemi de babam çileden çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…