• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Doktorun haberi olmadan bırakmadın değil mi 🥺
Yok abla kürtaj olmuştum 2.5 ay önce ya zaren ondan sonra rahimi iyileştirmek için kullanıyordum. Son kontrolde tamam herşey iyi horöonları bırakıyoruz dedi. Ama sadece 1 hafta daha kullan sonra bırak demişti ben direk o gün bıraktım. Tek dinlemediğin nokta bu olabilir 🫣😂😂😂

Günaydın musmutlu haftalar herkeseee 🥰🥰🥰

Cuma: 97.7
Pazartesi: 96.8
-900 :KK24: :KK76:

Elhan Elhan suspushanimcim suspushanimcim 😍
Maşallah 😌
Günaydın hatunlar nabersiniz ben iyi değilim ful + full geldim ağlıyımmı güliyimi bilemedim çekilmeyi vaz geçmeyi bile düşündüm ama sonra duurr dedim bu artı kilo değil yemedin dedim bu işte bi terslik var dedim ve tartımı çektim
Cuma 62.40
Pazartesi 63.30
Fark +900 Elhan Elhan
Eki Görüntüle 3263092 @Elhan suspushanimcim suspushanimcim
Sorma benim tartıda aynısıno yaptı sbah 50 kere tartılınca en çok çıkan sonucu baz aldım
Günaydın herkese, Elhan Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Geçmiş olsun yaa ☹️

Geçmiş olsun canım. Ödem kolay ama iltihap sıkıntı. 🙁 Çare için ne yapıyorsun 🥺
Tedavi ye başladım Dr ilaçlar verdi inşaAllah Rabb'im bir çare bir şifa verecektir .Hep benden daha kötü olanlar var deyip şükretmeye çalışıyorum aslında bir beş kilo versem ağrılarım hafifleyecek az da olsa yürüyüş spor kolaylaşacak bakalım Mevlam neyler ne eyler ise güzel eyler diyelim

suspushanimcim suspushanimcim geçmiş olsun Rabb'im safi adıyla şifa versin hemen bir doktora gitmeni öneririm bende de olmuştu 2 ay önce aşırı ağrı bademcikler iltihaplandi ateşim o kadar yükseldi ki havale gecirecektim iltihap tüm vücuda tesir etmiş dedi Dr 20 iğne verdi Sabah akşam yaptırdım yeni yeni kendime gelebiliyorum iğneler ilaçlar kilo yaptı ama olsun sağlık daha muhimmis anladım

Tedavi ye başladım Dr ilaçlar verdi inşaAllah Rabb'im bir çare bir şifa verecektir .Hep benden daha kötü olanlar var deyip şükretmeye çalışıyorum aslında bir beş kilo versem ağrılarım hafifleyecek az da olsa yürüyüş spor kolaylaşacak bakalım Mevlam neyler ne eyler ise güzel eyler diyelim
Acil şifalar dilerim canım. İlaçlar ve hareket iyi gelir inşallah ❤️

+200 tartım da kafayı yedi yada zeminden dolayı böyle günaydın
Çok sıkıntı aldım işten ara vermek bile geliyor içimden
Elhan Elhan
suspushanimcim suspushanimcim
Ara vermeyi unut canım. Tartini sabit bir yere koy yerini değiştirme. Hep aynı yerde tartil. Şu bildirim işini eksik yapma 🙁. :KK12:
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Etiket
+200 çok değil gün içinde bile gidecek bir artı. Menülerin güzel bu şekilde devam et sonuç guzel olacak. Birazdan ben de bildirim yapacağım haline sukredeceksin. :KK60:

Eklentiler

• IMG_20230619_080534.webp
    IMG_20230619_080534.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 32
Yok abla kürtaj olmuştum 2.5 ay önce ya zaren ondan sonra rahimi iyileştirmek için kullanıyordum. Son kontrolde tamam herşey iyi horöonları bırakıyoruz dedi. Ama sadece 1 hafta daha kullan sonra bırak demişti ben direk o gün bıraktım. Tek dinlemediğin nokta bu olabilir 🫣😂😂😂
Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir gebelik yaşaman dileğiyle. :dua::KK200: Bir hafta sıkıntı olmaz umarım. :confused:

İnşallah cumaya 77yi ucundan gör 🤩
ben de 79a geldim 🤩🤩
Maşallah canım süper 🧿
Hayır olsun inşallah kötü bir durum yoktur seni ağlatacak canım🙏🏼
Kız ne dili pişirdin nasıl pişiriyonnonu 😅
Valla oğlum camlara koyduğum kilitleri açmayı öğrenmiş 😔😭
Kurban dili yedirirsen dili açılır demişlerdi. Hasladim soydum kavurdum. Et lezzetli ama o süreçleri bildiğim için içim almıyor 🤪

Geçmiş olsun canım. Sağlıklı bir gebelik yaşaman dileğiyle. :dua::KK200: Bir hafta sıkıntı olmaz umarım. :confused:
Sanmıyorum abla ya. Sadece çok erken adet oldum döngümün 14. Günü. Onuda şuanlık önemsemicem. Eğer düzensiz giderse birkaç ay giderim. Çok sıkıldım ilAç kullanmaktan

Back