Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım kaptanım Cis moslara hayır Güzel bol eksili bir hafta geçirelim inşallah

İnşallah kaptanimm bu iki gün sınav gorevim var saati takamayacagim ama yine de akşamları tamamlamaya çalışırım.. güzel bi hafta olsun inşallah
Rakibemmm harika iş çıkardın.. Hem kaptanligin hem tarti sonucunla. Tebrik ediyorum
Ellerine sağlık canimm

Sınavda başarılar dilerim canım

Evettt aynen öyle canım gerçekten daha guzel veriyorsun ben oyle daha çok yapardım bugünde kıxımla çıkcaktım ama hava yağmur yağmış yarım saat leslie çekmek yürüyüş demektir zaten onu edeceğim kızım izin verirse

Ben biraz geç yazdım evet canım Eğer sorun olacaksa da haftaya katılırım bu hafta takip ederim

Ayyyyy çohhhj heyecanlandım yaaa ben kaptanlıpın hayırlı olsun canımın içi yaşasın maviiiii
Ne kadar güzel bir mesaj böyle teşekkür ederim öncelikle mesajın için ve bugün itibari ile daha dikkatli beslenmeye başlayacağım 1 kilo garanti vermeye çalışacağım yüzümüz ak olsun inşallah
Yarın görünce fena gaza gelecekler. Harikasın canım.
Vallahi çok iyi oldu öyle bir mesajı okumak kendi adıma sanırım böyle bir yazı okumaya ihtiyacım varmış gibi
Ellerine sağlık canım ablam. Sende hakkını helal et hakkın ödenmez yaaaa ne kadar emek veriyorsun

Ben de mavişim canım kaptanım beni unutma e mi

Kaptanım ellerine sağlık

Hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…