- 5 Haziran 2021
- 4.752
- 20.635
- 258
Nerdeeee ben haftada 500 grm veriyorum onuda cuma günü tekrar alıyorumHahaha ama sen çok zayıflarsan inşallah fiziğin benim haberin olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeeee ben haftada 500 grm veriyorum onuda cuma günü tekrar alıyorumHahaha ama sen çok zayıflarsan inşallah fiziğin benim haberin olsun![]()
O zaman ben vazgeçtimNerdeeee ben haftada 500 grm veriyorum onuda cuma günü tekrar alıyorum![]()
Şimdi hatunlar çıtır olma yolunda birbirimize destek olacağız.
Kadının inanıpta başaramadığı bisey yok.
Kendi gücümüzün farkına varalım.
Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım.
Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da .
Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız.
Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.
s i d e l y a
@Zeytur
@sudansebep
@Mina45
@Suskunkardelen
@anneadayiiii
Lavinia_98
@ilimtalepedenanne
@Kinoalihatun
@MAKE UP_
VeElhan kraliçemiz.
Evet kızlar var mısınız yukardakileri yapmaya
Spor menu ve Su da beni etiketlemeyi unutmayın.
Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok.Yemeycegiz o kadar
İnşallah kaptanimm
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.
Jou
@Mthn83
@ozlemon
Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306![]()
Rakibemmm harika iş çıkardın.. Hem kaptanligin hem tarti sonucunla. Tebrik ediyorumCanlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanımmenekse_kokusu harikaydık hepimiz. Kilo veren veremeyen herkes
ben bugün sayfaya giremedim ama aklım hep sizlerleydi sonuçları çok merak ettim
hepinizi kucaklıyorum öpüyorum
![]()
Ellerine sağlık canimmGÜNAYDIN![]()
![]()
![]()
![]()
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM suspushanimcim Kaptan
67.9 @Kinoalihatun 84.0 Elhan
69.6 @sudansebep 62.3 @MAKE UP_ 62.4 @ilimtalepedenanne 82.5 Lavinia_98
70.25 @anneadayiiii 71.3 @Suskunkardelen 63.35 @Mina45 89.5 @Zeytur 97.7 s i d e l y a
77.15 MAVİ TAKIM Cookiie Kaptan
80.8 menekse_kokusu
67.4 Jou
71.1 @Meryem1306 85.4 @Tesnim1903 74.0 @Limoni026 62.1 @siskopat 84.8 @Mthn83 78.9 @Kevssooo 78.1 Jasminium84
62.55 @DeryaOnDiet 76.15 Iron Butterfly
108.30 N Nimooo 61.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 65.9 @60kiloyum 89.7 gezegenfeza
81.3 M Miss Misfit 81.7 @masal3487
Yeni etabimiz iki takıma da hayırlı olsun.
Unuttuğum, gözümden kaçan eksik , hata ne varsa inceleyip yazarsanız düzeltirim
( teşekkür ederim)
Sınavda başarılar dilerim canım
İnşallah kaptanimmbu iki gün sınav gorevim var saati takamayacagim ama yine de akşamları tamamlamaya çalışırım.. güzel bi hafta olsun inşallah
Rakibemmm harika iş çıkardın.. Hem kaptanligin hem tarti sonucunla. Tebrik ediyorum
Ellerine sağlık canimm![]()
İnşallah canım benimO zaman ben vazgeçtim
Şaka bı yana inşallah verirsin
![]()
Hahahaha dimi yaavvvv lavinimm sen nasılsın bebeler napıyorAfiyet olsun hakettin o kadar bence![]()
Evettt aynen öyle canım gerçekten daha guzel veriyorsun ben oyle daha çok yapardım bugünde kıxımla çıkcaktım ama hava yağmur yağmış yarım saat leslie çekmek yürüyüş demektir zaten onu edeceğimHerkese günaydındiyetisyenimin bana daha önce söylediği önemli birşeyi paylaşmak istiyorum
Sabahları şekersiz türk kahvesi içip yürüyüş yapıp daha sonra kahvaltı yaparsaniz kilo vermede daha iyi sonuçlar alırsınız denendi![]()
Buyrun efenim benim ,sabah aç karna bol su içildi mi , hareket edil miKaptanım![]()
Daha yataktan kalkmadimBuyrun efenim benim ,sabah aç karna bol su içildi mi , hareket edil mi![]()
Teşekkür ederim , olur öyle. Çok uğraşıyorsunuz zaten hepHemen kontrol edeyim tatlım. Çok özür dilerim.
Ben biraz geç yazdım evet canımN Nimooo yarın tablo olusturken takımların sayısına bakarak ekleyeceğim canım. Bu hafta katılmak istediğin mesajı arayıp buldum. Son mesajımda tekrar yazın diye sormuştum cevap gelmedi sanırım sen de onu görmedin. Zamanım yoktu o saatte geçmişe gitmeye...yarın hallederiz merak etme tatlım kusura bakma.![]()
Ayyyyy çohhhj heyecanlandım yaaa ben
Ne kadar güzel bir mesaj böyle teşekkür ederim öncelikle mesajın için ve bugün itibari ile daha dikkatli beslenmeye başlayacağım 1 kilo garanti vermeye çalışacağım yüzümüz ak olsun inşallah
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
Jou
@Mthn83
@ozlemon
Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306![]()
Vallahi çok iyi oldu öyle bir mesajı okumak kendi adıma sanırım böyle bir yazı okumaya ihtiyacım varmış gibiYarın görünce fena gaza gelecekler. Harikasın canım.![]()
Ellerine sağlık canım ablam. Sende hakkını helal et hakkın ödenmez yaaaa ne kadar emek veriyorsunGÜNAYDIN![]()
![]()
![]()
![]()
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM suspushanimcim Kaptan
70.25 @anneadayiiii 71.3 @Suskunkardelen 63.35 @Mina45 89.5 @Zeytur 97.7 s i d e l y a
80.8 menekse_kokusu
67.4 Jou
71.1 @Meryem1306 85.4 @Tesnim1903 74.0 @Limoni026 62.1 @siskopat 84.8 @Mthn83 78.9 @Kevssooo 78.1 Jasminium84
108.30 N Nimooo 61.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 65.9 @60kiloyum 89.7 gezegenfeza
( teşekkür ederim)
Ben de mavişim canım kaptanım beni unutma e mi
Jou
@Mthn83
@ozlemon
Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306![]()
Kaptanım ellerine sağlıkGÜNAYDIN![]()
![]()
![]()
![]()
70.25 @anneadayiiii 71.3 @Suskunkardelen 63.35 N Nimooo 61.85 @Zeytur 97.7 s i d e l y a
80.8 menekse_kokusu
67.4 Jou
108.30 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Lonely single girl 65.9 @60kiloyum 89.7 gezegenfeza
( teşekkür ederim)
Hoşgeldin canımGunaydin kizlar, ben de katilmak istiyorum,kendi basima kilo veremiyorumdogum yapali uc ay oldu doguma 83 kilo ile girdim fakat su an dogum kilosunun cok ustune ciktim, ilk kizimda da emzirme doneminde cok kilo almistim
kurallariniz neler beni de araniza alin.