Bugün bir tabak patates kızartması ve 4 kare çikolatadan sonra kesin artıladım.. Ama mesajın harika olmuş kaptanım
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.
@J O U
@Mthn83
ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
@Meryem1306
Geldim bileYarın görünce fena gaza gelecekler. Harikasın canım.
Abla bitti mi listedekiler şimdiFitVenus Bu hafta listede olacak misin
Kaptanımmm kaptanımm beni almalara doymamış yaaa bal mısın senSudansebebi aldın galiba önce. İkisini seç sen 1i bana kalsınsuspushanimcim
Bu videoyu bana eşim atmisti ta ne zaman almak istedimŞimdi hatunlar çıtır olma yolunda birbirimize destek olacağız.
Kadının inanıpta başaramadığı bisey yok.
Kendi gücümüzün farkına varalım.
Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım.
Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da .
Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız.
Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.
s i d e l y a
Zeytur
FitVenus
Mina45
S Suskunkardelen
Busra196
Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
MAKE UP_
VeElhan kraliçemiz.
Evet kızlar var mısınız yukardakileri yapmaya
Spor menu ve Su da beni etiketlemeyi unutmayın.
Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok.Yemeycegiz o kadar
Anaaa siz daha bebeksiniz ya gııAaaa sonun da kendi yaşıma uygun biri de katıldı hosgeldin
Tamamdir canim, aklimin bir kosesine yazdim.He şöyle hırslanalım
Tatlı isteyince meyvelerden yana kullanalım tercihimizi. Yada tarcınlı süt gibi alternatifler
Biraz kızları gaza getireyim dedim de abla
Hadi yine iyisiniz, bugün de temizliği bana kitlediniz
yerlere basana 3 kilomu yollarım
Canlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanımYARIŞ SONUÇLARI
Sevgili Arkadaşlar bu hafta kaptanlarimizın gayretiyle takımlarımız harika sonuçlara imza attı. Ayrı ayrı hepinize çok teşekkür ederim.
Artı gelen arkadaşlarimiz önümüzdeki günlerde gayretleriyle bu durumun üstesinden gelecektir umudumuz daim.
Açılan sandık sonuçlarına göre Mavi takım 1.05 yuzdeyle bu haftanın şampiyonu oldu.ozlemon Tebrikler kaptanım.
Kırmızı takım bu hafta 0.72 yüzde yaptımenekse_kokusu kaptanimi da kutluyorum.
Bireyselde 2.86 yuzdeylesuspushanimcim Kırmızı kaptan oldu. Başarılarından dolayı hepimiz adına teşekkür ediyorum.
Kaptanım yarışmacı listesini paylaştıktan sonra kendine maviş kaptan seçip takımları oluşturursan sevinirim.
@sara_28 tarti bildirimi bekliyorum canım.
73. ETAP 09.06 16.06 Fark/ % Kırmızı Takım menekse_kokusu KAPTAN 68.2 67.4 -0.8
1.1762.55 62.40 -0.15
0.23@60kiloyum 89.2 89.7 +0.5
+0.56Kinoalihatun 83.7 84.0 +0.35
+0.41@Kevssooo transfer 79.8 78.1 -1.7
2.13suspushanimcim 69.9 67.9 -2.0
2.86Lavinia_98 70.75 70.25 -0.5
0.70@fesang 67.25 66.45 -0.8
1.18@Meryem1306 85.0 85.4 +0.4
+0.47S Suskunkardelen 63.65 63.35 -0.3
0.4774.6 0 0 Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.5 73.4 -1.1
1.47Elhan 70.5 69.6 -0.9
1.27@J O U 72.1 71.1 -1.0
1.38@Cookiie 81.7 80.8 -0.9
1.10Limoni026 63.5 62.1 -1.4
2.20@Mthn83 80.5 78.9 -1.6
1.98Lonely single girl 65.4 0 0 FitVenus 62.6 0 0 Mina45 89.5 89.5 0 @ada81 73.1 72.8 -0.3
0.41@Jasminium84 transfer 63.45 62.55 -1.4
2.20HAZIRLIK BÖLÜMÜ ilimtalepedenanne 84.35 82.5 -2.15 @Nimooo 60.1 61.85 +1.86 @CordeLia 81.3 0 0 gezegenfeza 84.5 81.3 -3.2 @siskopat 87.3 84.8 -2.5 @Iron Butterfly 108.95 108.3 -0.65 Busra196 74.0 71.3 -2.7 Zeytur Başlangıç 97.7 s i d e l y a Başlangıç 77.15 DeryaOnDiet Başlangıç 76.15
Harikasın canım benimBu arada az önce tartildim 65.9 cikto yani dün gece bu saatlerden itibaren 1.2 kg indim
Bunun 200 gramı yağ diye düşünüyorum gerisi şişlik
Bosa demedim dün gece şiştim patlayacak diye
Artık bu hafta güzel bir eksi bekliyorum kendimdenElhan ozlemon gezegenfeza Bu hafta bizim kaptan kim onu etiketlleyeyim her hafta değişiyor galiba
Yaaaa yeni kaptanım belli olmuş hem de kiiim
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.
@J O U
@Mthn83
ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
menekse_kokusu
DeryaOnDiet
@Meryem1306
Hoşbuldum canımAaaa sonun da kendi yaşıma uygun biri de katıldı hosgeldin
Desteğin için yürekten teşekkürler kaptanım.Canlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanımmenekse_kokusu harikaydık hepimiz. Kilo veren veremeyen herkes ben bugün sayfaya giremedim ama aklım hep sizlerleydi sonuçları çok merak ettim hepinizi kucaklıyorum öpüyorum
Hadi bakalım kaptanım ya AllahŞimdi hatunlar çıtır olma yolunda birbirimize destek olacağız.
Kadının inanıpta başaramadığı bisey yok.
Kendi gücümüzün farkına varalım.
Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım.
Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da .
Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız.
Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.
s i d e l y a
Zeytur
FitVenus
Mina45
S Suskunkardelen
Busra196
Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
MAKE UP_
VeElhan kraliçemiz.
Evet kızlar var mısınız yukardakileri yapmaya
Spor menu ve Su da beni etiketlemeyi unutmayın.
Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok.Yemeycegiz o kadar
Problemin yavaş yavaş çözülüyor senin adına çok sevindim.Bu arada az önce tartildim 65.9 cikto yani dün gece bu saatlerden itibaren 1.2 kg indim
Bunun 200 gramı yağ diye düşünüyorum gerisi şişlik
Bosa demedim dün gece şiştim patlayacak diye
Artık bu hafta güzel bir eksi bekliyorum kendimdenElhan ozlemon gezegenfeza Bu hafta bizim kaptan kim onu etiketlleyeyim her hafta değişiyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?