Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün bir tabak patates kızartması ve 4 kare çikolatadan sonra kesin artıladım.. Ama mesajın harika olmuş kaptanım Yarın kaldıgım yerden devam edecegım inşallah

Şimdi hatunlar çıtır olma yolunda birbirimize destek olacağız.

Kadının inanıpta başaramadığı bisey yok.
Kendi gücümüzün farkına varalım.

Önce kendi nefsimizi ikna edelim, kafamıza hedefimizi yerleştirelim, yazın rehavetine kapılmayalım.

Kilo verip inceldigimizi aynada görmenin verdiği keyfi tadı hiçbir yiyecek vermeyecek vermiyor da .

Hadi sıkı tutalım bu hafta . İki iki daha dört zayıflamak için aldığımız kalori harcadigimizdan az olmalı buda demek ki kalori açığı oluşturacağız o yağların canına okuyacağız.

Günlük spor videosu atacağım yapalilenlerle yaparız, yapamayanlarla da en az günlük 6.000 hedefleyelim.

s i d e l y a
Zeytur
FitVenus
Mina45
S Suskunkardelen
Busra196
Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
MAKE UP_
Ve Elhan kraliçemiz.

Evet kızlar var mısınız yukardakileri yapmaya
Spor menu ve Su da beni etiketlemeyi unutmayın.

Şu bi hafta cis Cos yemek , ay misafir geldi ayıp oldu demek yok. Yemeycegiz o kadar

Bu videoyu bana eşim atmisti ta ne zaman almak istedim

Bu arada az önce tartildim 65.9 cikto yani dün gece bu saatlerden itibaren 1.2 kg indim
Bunun 200 gramı yağ diye düşünüyorum gerisi şişlik

Bosa demedim dün gece şiştim patlayacak diye
Artık bu hafta güzel bir eksi bekliyorum kendimden Elhan ozlemon gezegenfeza Bu hafta bizim kaptan kim onu etiketlleyeyim her hafta değişiyor galiba

Canlarım hepinizi yürekten kutluyorum kırmızı kaptanım menekse_kokusu harikaydık hepimiz. Kilo veren veremeyen herkes ben bugün sayfaya giremedim ama aklım hep sizlerleydi sonuçları çok merak ettim hepinizi kucaklıyorum öpüyorum

Harikasın canım benim

Yaaaa yeni kaptanım belli olmuş hem de kiiim

Desteğin için yürekten teşekkürler kaptanım.

Hadi bakalım kaptanım ya Allah

Problemin yavaş yavaş çözülüyor senin adına çok sevindim.
Lonely pazartesi hastanedeydin tarti bildirimi vermedin. Hafta boyunca şişkinlik yaşadığın için cuma tartısına yetişemedin. Seçmeler tarti bildirimi yapan üyelerle yapılıyor. Bu hafta sıkıntın olduğu için hazırlık bölümünde dinlenir sonra devam edersin diye uygun gördüm. Mesajında verdiğin tarti sonucunu fotoğrafli ve nickli olarak bildirirsen tabloya eklerim. Pazartesi ve cuma günleri belirtilen saatler icinde tarti bildirimini lütfen unutma. Bu hafta kaptanın benim ve gözüm üzerinde. Menü ve tartı bildirimlerinde beni etiketliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…