• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sporda yokum çünkü biraz rahatsızım bu hafta kardiyolojiye gdcm ondan sonra belki inşallah senin kaptanlığın bana Uyurlu gelirde bu hafta 1 kilo vrririm 🤗

Benim kendi bebelerim var gıııı:KK70::emir_bebek:

Ellerine sağlık 🙏
Güle güle sağlıcakla büyüt bebelerini, benim en küçüğüm sen yaşta 😚😚

Günaydın
Bu neydi anam dünden beri oku oku.
Cumartesi pazarda kimseyi bulamazsın. Herkes hakkını cumadan kullanmış. Birsuru alintim var. Ama zaman geçince önemini yitirdi 🤣🤣
Ne sevinmiştim bussuru kilo verdim diye ama yooook herkes vermiş. Bu hafta bıçakla kesmiş gibi kilolar gitmiş maşallah 🧿🧿🧿

Yok canım ulaşmadım 68 istiyordum köye gidene kadarda yetişemedim 71 de kaldım verdim 1 kilo buhafta
Hedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki ❤️
Geçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?

Günaydınnnnnn🌷🌷🥰🌷🥰🥰🥰

Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsun🤭😅tebrik ederim canım çok güzel eksi 🤗🤗

Vaavv çok iyi tebrik ederim👏👏👏👏

Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?🥰
Demi 😅😅😅😘
Yürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün 😁 2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber
Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorum 😔
Gelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum hala😩 ne zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum😏 neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim😭
Elhan Elhan @menekse_kokusu @Jasminium84
Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördüm 😘
Kızlar ben birazdan tartılıcam. Ama 15 gün sonra tekrar regl oldum nasıl şey bu anlamadım
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur😘
Ben de pazar günü Türkiye ye gidiyorum, napacaz 😩
Konum at abla ben gelirim 😅
Kız sen nedne beni sormuyosun o zaman allalalla yaaaa. Ben giriyorum menümü yazıyom göedüğüme cevap veriyom seni görmedim bende diyorum uzun zamandır coo nerde :KK12:
😅
Benide kimse sormamis dünden beri 🙄🙃
Selamm kizlarr
Önceki: 87.3
16 haziran 2023: 84.8
Fark: -2.5
Eki Görüntüle 3262171
Elhan Elhan Kaptanim ben menü bildirimi ile devam etmek istiyorum bu hafta ufak bir operasyon geçireceğim o sebeple ama aynen devam ediyorum. 🥰🥰❤️❤️❤️
Kız nasıl yaptın totoyu mu kestin 😱
Aşkısı sarkan derilerimi gerdireceksin 🙄🤣
Harikasın prensesimm 🥰🥰❤️❤️
😍 O senin güzelliğin canısı😘
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 82.50
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlık sorunları ve ilaç kullanımı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: fibromiyalji

kilo vermeyi daha sağlıklı ve mutlu olmak için istiyorum

form doldurmuşmuydum hatırlayamadım o yüzden yeniden doldurdum
Hoşgeldin ❤️
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.🏃🏻‍♀️💃🏻
Bol su içiyoruz en az 2 lt. 💦💦
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı 🥬🥦🥒🥒🫑🥑
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz🍐🍇🍊🍓🥜🫘🌰
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi 🧐
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez. 💪🏼

🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Jou Jou 🦋
Mthn83 Mthn83 🦋
ozlemon ozlemon 🦋
Iron Butterfly Iron Butterfly 🦋
@Tesnim1903 🦋
@Limoni026 🦋
@siskopat 🦋
@Kevssooo 🦋
@menekse_kokusu 🦋
@DeryaOnDiet 🦋
@Meryem1306 🦋
Canısı valla ozlemon ozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı😘
Gunaydin kizlar, ben de katilmak istiyorum,kendi basima kilo veremiyorum😔 dogum yapali uc ay oldu doguma 83 kilo ile girdim fakat su an dogum kilosunun cok ustune ciktim, ilk kizimda da emzirme doneminde cok kilo almistim😕 kurallariniz neler beni de araniza alin.
Hoşgeldin ❤️
GÜNAYDIN :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

Masterfit Yarışması 74.Etap16.0619.06FarkYüzde
KIRMIZI TAKIM
suspushanimcim suspushanimcim Kaptan67.9
@Kinoalihatun84.0
Elhan Elhan 69.6
@sudansebep62.3
@MAKE UP_62.4
@ilimtalepedenanne82.5
@Lavinia_9870.25
@anneadayiiii71.3
@Suskunkardelen63.35
@Nimooo61.85
@Zeytur97.7
@s i d e l y a77.15
MAVİ TAKIM
@Cookiie Kaptan80.8
@menekse_kokusu67.4
Jou Jou 71.1
@Meryem130685.4
@Tesnim190374.0
@Limoni02662.1
@siskopat84.8
Mthn83 Mthn83 78.9
@Kevssooo78.1
@Jasminium8462.55
@DeryaOnDiet76.15
Iron Butterfly Iron Butterfly 108.30
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
Lonely single girl Lonely single girl 65.9
@60kiloyum89.7
gezegenfeza gezegenfeza 81.3
M Miss Misfit 81.7
masal3487 masal3487

Yeni etabimiz iki takıma da hayırlı olsun. 🥰❤️💙🥰
Unuttuğum, gözümden kaçan eksik , hata ne varsa inceleyip yazarsanız düzeltirim
( teşekkür ederim)
Ellerine sağlık canım emeğine sağlık 😘

Günaydın
Bu neydi anam dünden beri oku oku.
Cumartesi pazarda kimseyi bulamazsın. Herkes hakkını cumadan kullanmış. Birsuru alintim var. Ama zaman geçince önemini yitirdi 🤣🤣
Ne sevinmiştim bussuru kilo verdim diye ama yooook herkes vermiş. Bu hafta bıçakla kesmiş gibi kilolar gitmiş maşallah 🧿🧿🧿
Bende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önce 🤭🤭🤭🤭

Bende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önce 🤭🤭🤭🤭
Dün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi 😅😱
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek 🤣

Dün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi 😅😱
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek 🤣
Çok da motive edici 👏🏻😇

Hedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki ❤️

Demi 😅😅😅😘

Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur😘

😅

Hoşgeldin ❤️

Canısı valla ozlemon ozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı😘

Hoşgeldin ❤️

Çok tatlısın eboşum her mesajına ayrı güldüm naptın totoyu mu kestin :ukala:

Tabi ki de yemiyoruz değil mi , tadımlık bilr yok,ki tadımlık yediklerimi vücudumuzun düzenini bozmaya yetiyor.
Kaptanım ben de bugün eski okulumdan arkadaşlarla buluşacağım. 🙈 Önceden planlanmıştı okulun kapanmasini bekliyorduk. Tadımlık bile yok demişsin bizim kizlari tanımıyorsun .:KK23:Evdeki hesap tamam da çarsi krizine inşallah dayanırım. :dua:

Problemin yavaş yavaş çözülüyor senin adına çok sevindim.
Lonely pazartesi hastanedeydin tarti bildirimi vermedin. Hafta boyunca şişkinlik yaşadığın için cuma tartısına yetişemedin. Seçmeler tarti bildirimi yapan üyelerle yapılıyor. Bu hafta sıkıntın olduğu için hazırlık bölümünde dinlenir sonra devam edersin diye uygun gördüm. Mesajında verdiğin tarti sonucunu fotoğrafli ve nickli olarak bildirirsen tabloya eklerim. :KK68: Pazartesi ve cuma günleri belirtilen saatler icinde tarti bildirimini lütfen unutma. Bu hafta kaptanın benim ve gözüm üzerinde.👀 Menü ve tartı bildirimlerinde beni etiketliyorsun. :KK60:
Tamamdr sorun yok önemli olan birlikte eğlenip sağlığımızı geri kazanmak 😍🤩🤩

Demi 😅😅😅😘

😅

Hoşgeldin ❤️

Hoşgeldin ❤️

Konum belli şekerim, yarın gece Kayseri Havalimanı ❤️

ADINIZ : Zeynep
BOY :1.60
KİLO: 88.5
HEDEF KİLO: 70
MEDENİ DURUMU : EVLİ
MESLEĞİNİZ :ÖĞRETMEN
COCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Dogum kilosu ve emzirme doneminde aldigim kilolar.
SAĞLİK SORUNU: YOK

Kilo vermeyi isteme sebebim oncelikle saglikli enerjik olabilmek, ikinci sebep hic bir kiyafetimin uzerime olmayisi, kendimi begenmemem😔

Demi 😅😅😅😘

😅

Hoşgeldin ❤️

Hoşgeldin ❤️

Canım benimm🤗🤗

Sorma bende cok yorgunumm hic yapacak mecalim yok bide

Back
X