Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sporda yokum çünkü biraz rahatsızım bu hafta kardiyolojiye gdcm ondan sonra belki inşallah senin kaptanlığın bana Uyurlu gelirde bu hafta 1 kilo vrririm

Benim kendi bebelerim var gıııı

Ellerine sağlık
Güle güle sağlıcakla büyüt bebelerini, benim en küçüğüm sen yaşta

Günaydın
Bu neydi anam dünden beri oku oku.
Cumartesi pazarda kimseyi bulamazsın. Herkes hakkını cumadan kullanmış. Birsuru alintim var. Ama zaman geçince önemini yitirdi
Ne sevinmiştim bussuru kilo verdim diye ama yooook herkes vermiş. Bu hafta bıçakla kesmiş gibi kilolar gitmiş maşallah

Yok canım ulaşmadım 68 istiyordum köye gidene kadarda yetişemedim 71 de kaldım verdim 1 kilo buhafta
Hedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki
Demi
Yürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün 2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber
Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorum
Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördüm
Kızlar ben birazdan tartılıcam. Ama 15 gün sonra tekrar regl oldum nasıl şey bu anlamadım
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur
Ben de pazar günü Türkiye ye gidiyorum, napacaz
Konum at abla ben gelirim
Kız sen nedne beni sormuyosun o zaman allalalla yaaaa. Ben giriyorum menümü yazıyom göedüğüme cevap veriyom seni görmedim bende diyorum uzun zamandır coo nerde

Benide kimse sormamis dünden beri
Kız nasıl yaptın totoyu mu kestin
Aşkısı sarkan derilerimi gerdireceksin
Harikasın prensesimm
O senin güzelliğin canısı
Hoşgeldin
Canısı valla ozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı
Hoşgeldin
Ellerine sağlık canım emeğine sağlık

Bende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önce

Bende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önce
Dün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek

Çok da motive edici

Çok tatlısın eboşum her mesajına ayrı güldüm naptın totoyu mu kestin

Tabi ki de yemiyoruz değil mi , tadımlık bilr yok,ki tadımlık yediklerimi vücudumuzun düzenini bozmaya yetiyor.
Kaptanım ben de bugün eski okulumdan arkadaşlarla buluşacağım. Önceden planlanmıştı okulun kapanmasini bekliyorduk. Tadımlık bile yok demişsin bizim kizlari tanımıyorsun .Evdeki hesap tamam da çarsi krizine inşallah dayanırım.

Tamamdr sorun yok önemli olan birlikte eğlenip sağlığımızı geri kazanmak

Konum belli şekerim, yarın gece Kayseri Havalimanı

ADINIZ : Zeynep
BOY :1.60
KİLO: 88.5
HEDEF KİLO: 70
MEDENİ DURUMU : EVLİ
MESLEĞİNİZ :ÖĞRETMEN
COCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Dogum kilosu ve emzirme doneminde aldigim kilolar.
SAĞLİK SORUNU: YOK

Kilo vermeyi isteme sebebim oncelikle saglikli enerjik olabilmek, ikinci sebep hic bir kiyafetimin uzerime olmayisi, kendimi begenmemem

Canım benimm

Sorma bende cok yorgunumm hic yapacak mecalim yok bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…