- 18 Mart 2018
- 30.758
- 122.342
- 598
- 35
Güle güle sağlıcakla büyüt bebelerini, benim en küçüğüm sen yaştaSporda yokum çünkü biraz rahatsızım bu hafta kardiyolojiye gdcm ondan sonra belki inşallah senin kaptanlığın bana Uyurlu gelirde bu hafta 1 kilo vrririm
Benim kendi bebelerim var gıııı
Ellerine sağlık
Hedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti kiYok canım ulaşmadım 68 istiyordum köye gidene kadarda yetişemedim 71 de kaldım verdim 1 kilo buhafta
DemiGeçmiş olsun canım kaç aylık?İstanbul'da kızamık vakaları arttı diyorlar, İstanbul'da misin?
Günaydınnnnnn
Heyet beee öğretmenlere inadına bak nasıl da eriyorsuntebrik ederim canım çok güzel eksi
Vaavv çok iyi tebrik ederim
Hayırlı cumalar ablacım,nasılsın?
Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorumYürüyüş olmadan olmuyomuş meğerr evde durdukça sadece formumu korumuşum bikaçgün2 gün yüruyüşe vurdum epeyde düştük diyet le beraber
Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördümGelelim bildirime Çarşamba günü 63.2'yi görmüştüm ama sisiyorum halane zaman regl olurum onu da bilmiyorum ama 6aylik hamile gibi gobusum neyse ki wrti olarak yansımadı
Geçen hafta 63.65
Güncel 63.35
Fark 0.300
Bu hafta 62'yi görmeyi çok istemiştim
Elhan @menekse_kokusu @Jasminium84
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordurKızlar ben birazdan tartılıcam. Ama 15 gün sonra tekrar regl oldum nasıl şey bu anlamadım
Konum at abla ben gelirimBen de pazar günü Türkiye ye gidiyorum, napacaz
Kız sen nedne beni sormuyosun o zaman allalalla yaaaa. Ben giriyorum menümü yazıyom göedüğüme cevap veriyom seni görmedim bende diyorum uzun zamandır coo nerde
Kız nasıl yaptın totoyu mu kestinSelamm kizlarr
Önceki: 87.3
16 haziran 2023: 84.8
Fark: -2.5
Eki Görüntüle 3262171
Elhan Kaptanim ben menü bildirimi ile devam etmek istiyorum bu hafta ufak bir operasyon geçireceğim o sebeple ama aynen devam ediyorum.
Harikasın prensesimm
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı ) Leyla
YAŞINIZ: 36
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 82.50
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: sağlık sorunları ve ilaç kullanımı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: fibromiyalji
kilo vermeyi daha sağlıklı ve mutlu olmak için istiyorum
form doldurmuşmuydum hatırlayamadım o yüzden yeniden doldurdum
Canısı valla
Mavi çiceklerim yeni bir haftaya giriyoruz. Önümüz bayram bayramda güzel olucaz, fimfit olcaz görenler şaşıracak, bu hafta elimizden geleni yapıyoruz. Tartılarda hepimiz en az -1 kilo olucaz. Bu bir başlangıc bayramın ardı yaz biliyoruz.
Güzel görüneceğiz. Sağlıklı görüneceğiz.
Hergün 10bin adım en az 6 bin olacak şekilde yürüyüşlerimizi egzersizlerimizi aksatmıyoruz.
Bol su içiyoruz en az 2 lt.
Birsürü sebze var şuanda öğünlerimizde bol bol yeşillikler olmalı
Meyvelerle kuruyemişlerle ara öğünler yapıcaz
Akşamları en gec 19.00 da son öğünümüzü yapmaya gayret edelim. Son öğünden sonra ağzımıza katı birşey girmesin lütfen.
her akşam kontrol edicem hepinizi
Hadi güzel kızlarım bu hafta hepimiz çok güzel eksiler görücez.
Jou
Mthn83
ozlemon
Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
@siskopat
@Kevssooo
@menekse_kokusu
@DeryaOnDiet
@Meryem1306
HoşgeldinGunaydin kizlar, ben de katilmak istiyorum,kendi basima kilo veremiyorumdogum yapali uc ay oldu doguma 83 kilo ile girdim fakat su an dogum kilosunun cok ustune ciktim, ilk kizimda da emzirme doneminde cok kilo almistim kurallariniz neler beni de araniza alin.
Ellerine sağlık canım emeğine sağlıkGÜNAYDIN
Masterfit Yarışması 74.Etap 16.06 19.06 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM suspushanimcim Kaptan 67.9 @Kinoalihatun 84.0 Elhan 69.6 @sudansebep 62.3 @MAKE UP_ 62.4 @ilimtalepedenanne 82.5 @Lavinia_98 70.25 @anneadayiiii 71.3 @Suskunkardelen 63.35 @Nimooo 61.85 @Zeytur 97.7 @s i d e l y a 77.15 MAVİ TAKIM @Cookiie Kaptan 80.8 @menekse_kokusu 67.4 Jou 71.1 @Meryem1306 85.4 @Tesnim1903 74.0 @Limoni026 62.1 @siskopat 84.8 Mthn83 78.9 @Kevssooo 78.1 @Jasminium84 62.55 @DeryaOnDiet 76.15 Iron Butterfly 108.30 HAZIRLIK BÖLÜMÜ Lonely single girl 65.9 @60kiloyum 89.7 gezegenfeza 81.3 M Miss Misfit 81.7 masal3487
Yeni etabimiz iki takıma da hayırlı olsun.
Unuttuğum, gözümden kaçan eksik , hata ne varsa inceleyip yazarsanız düzeltirim
( teşekkür ederim)
Bende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önceGünaydın
Bu neydi anam dünden beri oku oku.
Cumartesi pazarda kimseyi bulamazsın. Herkes hakkını cumadan kullanmış. Birsuru alintim var. Ama zaman geçince önemini yitirdi
Ne sevinmiştim bussuru kilo verdim diye ama yooook herkes vermiş. Bu hafta bıçakla kesmiş gibi kilolar gitmiş maşallah
Dün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibiBende gece konuşmaları için yaşadım aynısını az önce
Çok da motive ediciDün mesaide boşluklarda okuyorum otobüste okuyorum eve geldim iş arasında okuyorum bitmiyor. Roma'nın en heyecanlı yeri gibi
Aşk var terk edisler. Zaferler yenilgiler. Paylasilamama hepsi bir arada Yeşilçam dan bir kesit mübarek
Ohhhh ellerine sağlık şimdiden inşallah güzel olurBugün kayınvalidemin günü var. Oraya gidicem. Nevzine pişiriyorum ilk denemem inşallah güzel olacak
Tabi ki de yemiyoruz değil mi , tadımlık bilr yok,ki tadımlık yediklerimi vücudumuzun düzenini bozmaya yetiyor.Bugün kayınvalidemin günü var. Oraya gidicem. Nevzine pişiriyorum ilk denemem inşallah güzel olacak
Çok tatlısın eboşum her mesajına ayrı güldüm naptın totoyu mu kestinHedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki
Demi
Bende egzersizlerimi ihmal ettim bu ara ama çok yorgun düşüyorum
Çok daha güzeli olacak. Ben 79 beklerken 78 gördüm
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur
Konum at abla ben gelirim
Benide kimse sormamis dünden beri
Kız nasıl yaptın totoyu mu kestin
Aşkısı sarkan derilerimi gerdireceksin
O senin güzelliğin canısı
Hoşgeldin
Canısı vallaozlemon kaptanım iyi gaz verdi. Bizi bize bırakma tamammi canısı
Hoşgeldin
Ellerine sağlık canım emeğine sağlık
Kaptanım ben de bugün eski okulumdan arkadaşlarla buluşacağım.Tabi ki de yemiyoruz değil mi , tadımlık bilr yok,ki tadımlık yediklerimi vücudumuzun düzenini bozmaya yetiyor.
Tamamdr sorun yok önemli olan birlikte eğlenip sağlığımızı geri kazanmakProblemin yavaş yavaş çözülüyor senin adına çok sevindim.
Lonely pazartesi hastanedeydin tarti bildirimi vermedin. Hafta boyunca şişkinlik yaşadığın için cuma tartısına yetişemedin. Seçmeler tarti bildirimi yapan üyelerle yapılıyor. Bu hafta sıkıntın olduğu için hazırlık bölümünde dinlenir sonra devam edersin diye uygun gördüm. Mesajında verdiğin tarti sonucunu fotoğrafli ve nickli olarak bildirirsen tabloya eklerim.Pazartesi ve cuma günleri belirtilen saatler icinde tarti bildirimini lütfen unutma. Bu hafta kaptanın benim ve gözüm üzerinde. Menü ve tartı bildirimlerinde beni etiketliyorsun.
Konum belli şekerim, yarın gece Kayseri HavalimanıHedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki
Demi
Canım vücuttaki yağ oranı değiştikçe yağın hormanlara etkisi de değişiyor. Vücudun fabrika ayarlarına dönmeye çalışıyordur
Hoşgeldin
Hoşgeldin
Bizim de nişan var, kızım helva yaptıBugün kayınvalidemin günü var. Oraya gidicem. Nevzine pişiriyorum ilk denemem inşallah güzel olacak
Ya kız o değilde ben dün tartıldım 81.7İnşallah canım benimsende verirsin
Canım benimmHedefe az kalmış sakın bırakma. Dün bende çok şey söylemek istedim ama o kadar güzel şeyler söylenmişti ki
Demi
Hoşgeldin
Hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?