Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldiniz

Çok da motive edici
Aynen
Ohhhh ellerine sağlık şimdiden inşallah güzel olur
Valla güzeldi
Tabi ki de yemiyoruz değil mi , tadımlık bilr yok,ki tadımlık yediklerimi vücudumuzun düzenini bozmaya yetiyor.
Keşke mesajı daha önce görseydim tüh
Konum belli şekerim, yarın gece Kayseri Havalimanı
Oo gece olmayaymis iyiymiş
Hoşgeldin öğretmenim.
Ne öğretmenisin acaba?
Canım benimm

Sorma bende cok yorgunumm hic yapacak mecalim yok bide
Canısı kim değil ki. Üstümüzde bu ağırlığı taşımak daha da yoracak bizi.
Yürümek istiyorum ama bir sıcak anlatamam. Yaz gelmiyor derken bı geldi pir geldi

Bugün bir tabak patates kızartması ve 4 kare çikolatadan sonra kesin artıladım.. Ama mesajın harika olmuş kaptanım Yarın kaldıgım yerden devam edecegım inşallah
Dün ödül günümüzdü şimdi son gaz devam

Nurtopu gibi bir öğretmenimiz daha oldu.
Tekrar hayırlı olsun Zeynep öğretmenim. İnsallah isteğin kiloya saglikla ulaşır kendini çok iyi hissedersin.

Hosbuldum canim,sinif ogretmeniyim

Canım kaptaniçem beni unutmuşsun
Canım benim azıcık yardımcı olabildiysem ne mutlu bana inan bana yürekten istedim gece toplamı hesaplayamamıştım çok teşekkür ederim canım 9,5 kg harika bir sonuç

Son düzenleme:
İnşallah coo m
Patatesin miktarı dışında herşey çok güzel. Oda cuma günğ olduğundan normal kabul edelim hadi

Nimo bendemi kırmızı takımda mı abla iki tabloda farklı olmuş

Elimizden geleni yapalım inşallah

Canıııım günaydııın sen katılmayacaksın sanmıştım üzülmüştüm

Sağolasın canımm buraları mavilere boyucaz bol eksilerle

Nimo bendemi kırmızı takımda mı abla iki tabloda farklı olmuş
Mavişim sende değilmiş tekrar saydım üye sayilirini. Ben üzerinde düzeltme yaparken zaman aşimi olmuş ikinci mesaj doğrudur. Bayağı kalabalığız çok şükür şikayetçi değilim ama kafa karışıyor ister istemez. @Nimoooyu kendi listene alma bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…