- 14 Şubat 2021
- 8.432
- 22.621
- 298
Çok çok aminCanimmm başaracaksın eminim hem kilolarını verecek daha sonra kucağına bebişlerini alacaksın (belki ikiz olur)
Yok kizzz dogdu 1 yaşında bile benim bebemmHerkeste bir etki bıraktı maalesef, hamileliğin devam ediyor mu, ediyorsa tahini bi araştır, vücuttan ağır metalleri atıyormuş
Karatay diyeti dendi onu denemek istiyorum yeşil çay günde 1 2 bardak içiyorum Dukan birası no denedim 1 2 gün midem yandı bıraktımAsla vazgecme ben tupe gitcem diye dedim kilo vereyim baride öyle gideyim diyordum ozaman 81 kiloydum hep yuruyus ettim hergun 10bin adım dukan birası içmiştim şimdikiler gibi yapsaydım daha cabuk verirdim eminimm ozaman hamile bile degildim oyle hem korona aşısı oldum hemde o ay hep diyet yaptım yuruyuş ettim 10bina dım hergün aksatmazdı 5 kilo verdim 15 günde sonra kanama gecirdim ama degişik birşeydi düşük sebep oldu bu dukan birası ama neseki kurtardım kızımı ignelerle tutundu 3 ay çok ağrılarım oldu degişik bi macera içindeydim tupe gidecekken o hafta hamile oldugumu öğrendim ama düşük sebeple doktor düşcek dedi anlarsın dedi pıhtı gibi diye ama tutundu yavrucağım sende dukan birasını içme 15 gun mutlaka icerdim 15 gunluktü çünkü içmesi yeşilçayda boyle ediyor insanı
Ne guzel bir mucize yasamissinAsla vazgecme ben tupe gitcem diye dedim kilo vereyim baride öyle gideyim diyordum ozaman 81 kiloydum hep yuruyus ettim hergun 10bin adım dukan birası içmiştim şimdikiler gibi yapsaydım daha cabuk verirdim eminimm ozaman hamile bile degildim oyle hem korona aşısı oldum hemde o ay hep diyet yaptım yuruyuş ettim 10bina dım hergün aksatmazdı 5 kilo verdim 15 günde sonra kanama gecirdim ama degişik birşeydi düşük sebep oldu bu dukan birası ama neseki kurtardım kızımı ignelerle tutundu 3 ay çok ağrılarım oldu degişik bi macera içindeydim tupe gidecekken o hafta hamile oldugumu öğrendim ama düşük sebeple doktor düşcek dedi anlarsın dedi pıhtı gibi diye ama tutundu yavrucağım sende dukan birasını içme 15 gun mutlaka icerdim 15 gunluktü çünkü içmesi yeşilçayda boyle ediyor insanı
Evet tedavi aşamasında yeşilçay önerilmiyor sanki. Ya kilo vermek çok etkiliyor gerçekten. Bak ben adet olmazdım asla aylarca. Dün kendi kendime adet oldum 14. Günde hemde neden oldu tabi bilmiyorum hep ilaçlarla oluyordum şimdi kendi düzeninimi oluşturmaya çaluşıyor napıyor acaba. Gitcem bakalım bugünndoktora. Ama diyet ve yürüyüşün fayda ettiğini düşünüyorum benAsla vazgecme ben tupe gitcem diye dedim kilo vereyim baride öyle gideyim diyordum ozaman 81 kiloydum hep yuruyus ettim hergun 10bin adım dukan birası içmiştim şimdikiler gibi yapsaydım daha cabuk verirdim eminimm ozaman hamile bile degildim oyle hem korona aşısı oldum hemde o ay hep diyet yaptım yuruyuş ettim 10bina dım hergün aksatmazdı 5 kilo verdim 15 günde sonra kanama gecirdim ama degişik birşeydi düşük sebep oldu bu dukan birası ama neseki kurtardım kızımı ignelerle tutundu 3 ay çok ağrılarım oldu degişik bi macera içindeydim tupe gidecekken o hafta hamile oldugumu öğrendim ama düşük sebeple doktor düşcek dedi anlarsın dedi pıhtı gibi diye ama tutundu yavrucağım sende dukan birasını içme 15 gun mutlaka icerdim 15 gunluktü çünkü içmesi yeşilçayda boyle ediyor insanı
Ne guzel bir mucize yasamissinAllah bagislasin canim Yeşil cayda mi zararlı canım? Düşüğe mi sebep oluyor?
Evet o zamanlar yasak kullanmak ben öncesi hazırlık dolayısıyla tüketiyorum ben Dr a başlayınca bırakıcamEvet tedavi aşamasında yeşilçay önerilmiyor sanki. Ya kilo vermek çok etkiliyor gerçekten. Bak ben adet olmazdım asla aylarca. Dün kendi kendime adet oldum 14. Günde hemde neden oldu tabi bilmiyorum hep ilaçlarla oluyordum şimdi kendi düzeninimi oluşturmaya çaluşıyor napıyor acaba. Gitcem bakalım bugünndoktora. Ama diyet ve yürüyüşün fayda ettiğini düşünüyorum ben
zararlı şeyler içme gıı
Yok ben gitmiyorum hepinizi çok seviyorum menü bildirimine aynen devam ederim kaptanim
Utandırma beni
Aynı çatı altında aynı umutlarla bir araya geldik. Diyet listelerine ulaşmak çok kolay ama destek kısmıni hiçbir diyetisyen veremez. Gönüllü olarak kalp kalbe bir şeyler yapıyoruz. Sen de iyi ki bizimlesin. Minik operasyonun başarıyla geçsin yine bizimle ol tamam mıoperim güzel kalbinden.
Evettt diyet ve yürüyüş enfaydası hattaa dedimkii yumurtalarım belki hareketlenir dedim hani olur belki tembeldi çünkü biliyorsun yeşilçay düşük yapıyor nebileyim ben ben mumkun değil daha kalmam diyodum hamile ama dukan birası yüzünden kızımden oluyordumEvet tedavi aşamasında yeşilçay önerilmiyor sanki. Ya kilo vermek çok etkiliyor gerçekten. Bak ben adet olmazdım asla aylarca. Dün kendi kendime adet oldum 14. Günde hemde neden oldu tabi bilmiyorum hep ilaçlarla oluyordum şimdi kendi düzeninimi oluşturmaya çaluşıyor napıyor acaba. Gitcem bakalım bugünndoktora. Ama diyet ve yürüyüşün fayda ettiğini düşünüyorum ben
Nerede tedaviye başlayacaksın nasipse donmuş embriyon varmı sıfırdanmıEvet o zamanlar yasak kullanmak ben öncesi hazırlık dolayısıyla tüketiyorum ben Dr a başlayınca bırakıcam
Tabii asıriya kacarsan dukan birasına öyle oldu yesilçay cok tüketmeyeceksinNe guzel bir mucize yasamissinAllah bagislasin canim Yeşil cayda mi zararlı canım? Düşüğe mi sebep oluyor?
Hergünmü içiyorsun mutlaka yesilçayıKaratay diyeti dendi onu denemek istiyorum yeşil çay günde 1 2 bardak içiyorum Dukan birası no denedim 1 2 gün midem yandı bıraktım
Devlette raporum çıktı çok şükür 2 tüp bebek geçmişim var şimdi özele geçiş yapacağım isim vermek yasak mı bilmiyorum Bağcılar'da Medipol mega üniversitesi hastanesi var orada başlayacağım nasipse 0'danNerede tedaviye başlayacaksın nasipse donmuş embriyon varmı sıfırdanmı
Yürüdükce anlıyo insan zaten bence hareketleniyorlarEvettt diyet ve yürüyüş enfaydası hattaa dedimkii yumurtalarım belki hareketlenir dedim hani olur belki tembeldi çünkü biliyorsun yeşilçay düşük yapıyor nebileyim ben ben mumkun değil daha kalmam diyodum hamile ama dukan birası yüzünden kızımden oluyordum
Anca düzene giriyo seninkide bakk yürüyüş ve diyet diyet zaten hep sağlıklı beslenmen için
Her gün içmeye dikkat ediyorum genelde sabah kahvaltısında tüketiyorum yediklerimleHergünmü içiyorsun mutlaka yesilçayı
Heee bakk oyle düşünn mideye gidiyo ama sen sisiyosunYürüdükce anlıyo insan zaten bence hareketleniyorlarinşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim. Valla bazen çözüm çok basit olabiliyor ama işte biz nefsimize engel olamyoruz. Ama bu saatten sonra olcaz. Yedik yedikte ne gecti elimiZe hiçbişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?