Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Karatay diyeti dendi onu denemek istiyorum yeşil çay günde 1 2 bardak içiyorum Dukan birası no denedim 1 2 gün midem yandı bıraktım

Ne guzel bir mucize yasamissin Allah bagislasin canim Yeşil cayda mi zararlı canım? Düşüğe mi sebep oluyor?

Evet tedavi aşamasında yeşilçay önerilmiyor sanki. Ya kilo vermek çok etkiliyor gerçekten. Bak ben adet olmazdım asla aylarca. Dün kendi kendime adet oldum 14. Günde hemde neden oldu tabi bilmiyorum hep ilaçlarla oluyordum şimdi kendi düzeninimi oluşturmaya çaluşıyor napıyor acaba. Gitcem bakalım bugünndoktora. Ama diyet ve yürüyüşün fayda ettiğini düşünüyorum ben

Ne guzel bir mucize yasamissin Allah bagislasin canim Yeşil cayda mi zararlı canım? Düşüğe mi sebep oluyor?

Evet o zamanlar yasak kullanmak ben öncesi hazırlık dolayısıyla tüketiyorum ben Dr a başlayınca bırakıcam

Yok ben gitmiyorum hepinizi çok seviyorum menü bildirimine aynen devam ederim kaptanim masterfitte olmasak da yine güzel eksilerle hep birlikte devam edegiz inşallah

Evettt diyet ve yürüyüş enfaydası hattaa dedimkii yumurtalarım belki hareketlenir dedim hani olur belki tembeldi çünkü biliyorsun yeşilçay düşük yapıyor nebileyim ben ben mumkun değil daha kalmam diyodum hamile ama dukan birası yüzünden kızımden oluyordum
Anca düzene giriyo seninkide bakk yürüyüş ve diyet diyet zaten hep sağlıklı beslenmen için

Nerede tedaviye başlayacaksın nasipse donmuş embriyon varmı sıfırdanmı
Devlette raporum çıktı çok şükür 2 tüp bebek geçmişim var şimdi özele geçiş yapacağım isim vermek yasak mı bilmiyorum Bağcılar'da Medipol mega üniversitesi hastanesi var orada başlayacağım nasipse 0'dan

Yürüdükce anlıyo insan zaten bence hareketleniyorlar inşallah tüm isteyenlere nasip etsin rabbim. Valla bazen çözüm çok basit olabiliyor ama işte biz nefsimize engel olamyoruz. Ama bu saatten sonra olcaz. Yedik yedikte ne gecti elimiZe hiçbişey

Heee bakk oyle düşünn mideye gidiyo ama sen sisiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…