Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Neyseki iyileşmiş, evet ondan bahsediyorum

Neyseki iyileşmiş, evet ondan bahsediyorum
Obizide degiştirdi esim asla terleyen biri degildi vücudumuza degişik değişik seyler çıkıyo mesela bende terlemezdim ter kokmazdım resmen ama benide mi degiştirdi bilmiyorum 2bucuk sene bebek olsun diye tedaviler oluyodum şu 2 ci enjekteden sonra o ay hamile kaldım omu etti oda belli değil yanii

Çok çok geçmiş olsun. Son zamanlarda pıhtı atma olayını çok sık görüyorum rabbim gecicisini versin inşallah

Ne kadar güzel bir yorum ne kadar değerli, bazen arasan yanındakilerden duyamayacagin iyilestirici elestiriler kaptanım Elhan seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Sana benden koskocaman kalpler canım kaptanımmm teşekkürler

Vallahi senden çok korkaydumm dedim yiycem fırçayı
Kizsam da sen benim için çok değerlisin. Hiç farkında değilim menüleri kontrol etmekle , alıntıları etiketlere odaklanma meşgulüm. Durduk yere seni otelemek kimsenin aklına gelmez. Benim manyakligim tutar ben de bazen senin gibi hissederim. Sorun kendimizde . Cipcitir olmak için birbirimize ihtiyacımız var.

Herkeste bir etki bıraktı maalesef, hamileliğin devam ediyor mu, ediyorsa tahini bi araştır, vücuttan ağır metalleri atıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…