Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bende tutamazdım kendimi şu 5 sene içinde ilkkez 71 i gördüm inan yanii hem kızımın doğum günü var diye hemde kuzenimin dügünü var memlekete diye o hirsıyla gaza geldim yoksa nasıl verecektim bilmiyorum
Bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu kilolarım onların eseri. Şimdi sıfırdan başlayacağım tedaviye yeni raporum çıktı Dr öncesi 95 olsam bile yeter diyorum kendi kendime şimdi başarmak istiyorum pes etmek vazgeçmek istemiyorum

Yaaa bitanemm sende benim için çok ama çok degerlisinn dediğin gibii biraz boyle geri çekildim şey oldum üzüldümdee bian vallahi sorun kendimizde yanii çıtır olmaya devamm

Allah gönlüne göre versin canım

Eksik söyledim, Türkiye ye gideceğim, davetler, ikramlar anlayacağın sınavım büyük
Hee ya şurda son 1 hafta kaldı gibi haftaya 79 görsem çok mutlu olcam. Sonra eşim izne çıkıyor. Bayram olcak ardına birkaç gün tatile kaçcaz. Bende geri 85lere fırlamazsam iyi

Canimmm başaracaksın eminim hem kilolarını verecek daha sonra kucağına bebişlerini alacaksın (belki ikiz olur )

Asla vazgecme ben tupe gitcem diye dedim kilo vereyim baride öyle gideyim diyordum ozaman 81 kiloydum hep yuruyus ettim hergun 10bin adım dukan birası içmiştim şimdikiler gibi yapsaydım daha cabuk verirdim eminimm ozaman hamile bile degildim oyle hem korona aşısı oldum hemde o ay hep diyet yaptım yuruyuş ettim 10bina dım hergün aksatmazdı 5 kilo verdim 15 günde sonra kanama gecirdim ama degişik birşeydi düşük sebep oldu bu dukan birası ama neseki kurtardım kızımı ignelerle tutundu 3 ay çok ağrılarım oldu degişik bi macera içindeydim tupe gidecekken o hafta hamile oldugumu öğrendim ama düşük sebeple doktor düşcek dedi anlarsın dedi pıhtı gibi diye ama tutundu yavrucağım sende dukan birasını içme 15 gun mutlaka icerdim 15 gunluktü çünkü içmesi yeşilçayda boyle ediyor insanı

Utandırma beni
Aynı çatı altında aynı umutlarla bir araya geldik. Diyet listelerine ulaşmak çok kolay ama destek kısmıni hiçbir diyetisyen veremez. Gönüllü olarak kalp kalbe bir şeyler yapıyoruz. Sen de iyi ki bizimlesin. Minik operasyonun başarıyla geçsin yine bizimle ol tamam mı operim güzel kalbinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…