Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu defa güzel olsun inşallah duydum orayıda memnun olan çok var sanada vesile olsunlar inşallah

Çok amin nasibimiz nerede bilmiyorum ordan oraya savruluyoruz Allah hayırlı kapılar açsın bütün sıkıntılı olan kullarına
Amin amin inşallah Başlamamış olsaydım ben doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirdim mükemmel bir insan

Hala önerilere açığım ön görüşmesine gittim rapor çıkmadan önce
O zaman şişli kolan da Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisine güvenim sonsuz. Asla gereksiz ve bilimsl olmayan birşey yapmıyor. Ben kendim hamile kalabiliyorum ama sürekli düşük yapıyorum. Bu sebepten gittim tüp denemek istedim. İlk transferde tuttu ama malesef yine kaybettim.
Ama sen raporlu gidiceksin ya o hastanede rapor geciyormu onu bilmiyorum tabi

Hiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünkü

Hiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünkü
İşte raporsuz olunca fiyatları yüzde yüz ödüyorsun malesef ama gereksiz giçbir işlem yapmıyor fulya hoca. Sen gönlüne ne sinerse için nasıl rahat edioesa öyle yap

Sidoşum başlangıcın hayırlı olsun. Uzaktan eğitim bilgileri den bizi mahrum bırakma Masterfite ekliyorum ne demek tükan senin

Geçmiş olsun.
Teşekkür kaptanım
Eki Görüntüle 3262145

Gecem hafta 69.9
Bu hafta 67.9
Fark 2 kg

Veren herkesi cok tebrik ediyorum.

Master fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.
Elhan kaptanım
Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.
Herhalde bana denk geldi yaa kacgündür yoktum bu topikte anaamm dedim herkes unuttu beni
Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.
O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.

Haklisınn cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…