Bu defa güzel olsun inşallah duydum orayıda memnun olan çok var sanada vesile olsunlar inşallahDevlette raporum çıktı çok şükür 2 tüp bebek geçmişim var şimdi özele geçiş yapacağım isim vermek yasak mı bilmiyorum Bağcılar'da Medipol mega üniversitesi hastanesi var orada başlayacağım nasipse 0'dan
Heee iyi canımHer gün içmeye dikkat ediyorum genelde sabah kahvaltısında tüketiyorum yediklerimle
Aynen öyle işte keşke yemeyi sevmesemHeee bakk oyle düşünn mideye gidiyo ama sen sisiyosun
Çok amin nasibimiz nerede bilmiyorum ordan oraya savruluyoruz Allah hayırlı kapılar açsın bütün sıkıntılı olan kullarınaBu defa güzel olsun inşallah duydum orayıda memnun olan çok var sanada vesile olsunlar inşallah
Amin amin inşallahÇok amin nasibimiz nerede bilmiyorum ordan oraya savruluyoruz Allah hayırlı kapılar açsın bütün sıkıntılı olan kullarına
Hala önerilere açığımAmin amin inşallahBaşlamamış olsaydım ben doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirdim mükemmel bir insan
O zaman şişli kolan da Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisine güvenim sonsuz. Asla gereksiz ve bilimsl olmayan birşey yapmıyor. Ben kendim hamile kalabiliyorum ama sürekli düşük yapıyorum. Bu sebepten gittim tüp denemek istedim. İlk transferde tuttu ama malesef yine kaybettim.Hala önerilere açığımön görüşmesine gittim rapor çıkmadan önce
Hiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünküO zaman şişli kolan da Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisine güvenim sonsuz. Asla gereksiz ve bilimsl olmayan birşey yapmıyor. Ben kendim hamile kalabiliyorum ama sürekli düşük yapıyorum. Bu sebepten gittim tüp denemek istedim. İlk transferde tuttu ama malesef yine kaybettim.
Ama sen raporlu gidiceksin ya o hastanede rapor geciyormu onu bilmiyorum tabi
İşte raporsuz olunca fiyatları yüzde yüz ödüyorsun malesef ama gereksiz giçbir işlem yapmıyor fulya hoca. Sen gönlüne ne sinerse için nasıl rahat edioesa öyle yapHiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünkü
Sidoşum başlangıcın hayırlı olsun. Uzaktan eğitim bilgileri den bizi mahrum bırakmaHayırlı cumalar
Erkenden tartıldım ama karne için disaridaydik. Yeni paylaşabiliyorum. Bugün 10 günlük arınma diyetine başlıyorum Instagram'da bir diyetisyenle birlikte.
KilomEki Görüntüle 3262182
Elhan masterfite katılmak istiyorum ablacım kabul edersen
Canım kaptanım gel burayaKızlaaar günaydınn bugün çoook yoğunum sayfaya bakamıyorum ama hemen tartımı atayım
Geçen cuma 74.5
Bu Cuma 73.4
Fark 1.1 kg
Elhan menekse_kokusu
Eki Görüntüle 3262184
Teşekkür ederim canım çok sağolİşte raporsuz olunca fiyatları yüzde yüz ödüyorsun malesef ama gereksiz giçbir işlem yapmıyor fulya hoca. Sen gönlüne ne sinerse için nasıl rahat edioesa öyle yap
Yaaa bitanemm sende benim için çok ama çok degerlisinn dediğin gibii biraz boyle geri çekildim şey oldum üzüldümdee bian vallahi sorun kendimizde yanii çıtır olmaya devamm
Ahh keske bendeeeAynen öyle işte keşke yemeyi sevmesem
Geçmiş olsun.Merhaba kızlar, bu hafta gelemedim babam geldi ameliyat olması gerekiyordu 2 gün yoğun hastane trafiğim vardı kızımın mezuniyeti vs derken kaça bölündüm anlatamam herkesi mutlu olsun diye koştur koştur geçti günüm... şuan hastaneden yazıyorum babamı ameliyata aldılar... Sabah 6.30 tartı fotoğrafı çektim hemen atıyorum bekleseydim belki biraz daha düşerdi ama diyette yapamadım sadece koşuşturmaElhan ve ozlemon belli bir süre sizlerle olamayacağım inşallah daha sonra devam etmek istiyorum sizlerle...
Teşekkür kaptanımAfiyet olsunn
Ne güzel siralamissin
Afiyet olsun rakibem
Maşallah güzel menü olmuş
Ayağına sağlık tatlım
Çok geçmiş olsun canım.. maalesef vakalar artmış
Tebrikler canımregl çok etkiliyor
Master fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.
Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.Açlığı sonlandırdığımız gün hayvansal ve tuz yasak, eğer buna dikkat edilirse kilo verimi devam ediyor.
Yediğimizi abartmayıp yasaklı yemezsek (doğru olan bu) belki bikaç yüz gram gelir, eski yediğimiz şekle dönersek maalesef verdiğimizden fazla alırız
Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.Herhalde bana denk geldi yaa kacgündür yoktum bu topikte anaamm dedim herkes unuttu beni
O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.Hiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin
Haklisınn canoGeçmiş olsun.
Teşekkür kaptanım
Elhan kaptanım
Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.
Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.
O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?