• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Devlette raporum çıktı çok şükür 2 tüp bebek geçmişim var şimdi özele geçiş yapacağım isim vermek yasak mı bilmiyorum Bağcılar'da Medipol mega üniversitesi hastanesi var orada başlayacağım nasipse 0'dan😞
Bu defa güzel olsun inşallah duydum orayıda memnun olan çok var sanada vesile olsunlar inşallah🥰🤲🏻

Çok amin nasibimiz nerede bilmiyorum ordan oraya savruluyoruz Allah hayırlı kapılar açsın bütün sıkıntılı olan kullarına ❤️
Amin amin inşallah ❤️ Başlamamış olsaydım ben doktorumu gönül rahatlığıyla önerebilirdim mükemmel bir insan🥰❤️

Kızlaaar günaydınn bugün çoook yoğunum sayfaya bakamıyorum ama hemen tartımı atayım
Geçen cuma 74.5
Bu Cuma 73.4
Fark 1.1 kg 💃🏻💃🏻💃🏻
Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
😘😘😘😘😘 IMG_8197.webp

Hala önerilere açığım 🤭🤭🤭 ön görüşmesine gittim rapor çıkmadan önce
O zaman şişli kolan da Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisine güvenim sonsuz. Asla gereksiz ve bilimsl olmayan birşey yapmıyor. Ben kendim hamile kalabiliyorum ama sürekli düşük yapıyorum. Bu sebepten gittim tüp denemek istedim. İlk transferde tuttu ama malesef yine kaybettim.
Ama sen raporlu gidiceksin ya o hastanede rapor geciyormu onu bilmiyorum tabi

O zaman şişli kolan da Fulya Gökdağlı Sağır. Kendisine güvenim sonsuz. Asla gereksiz ve bilimsl olmayan birşey yapmıyor. Ben kendim hamile kalabiliyorum ama sürekli düşük yapıyorum. Bu sebepten gittim tüp denemek istedim. İlk transferde tuttu ama malesef yine kaybettim.
Ama sen raporlu gidiceksin ya o hastanede rapor geciyormu onu bilmiyorum tabi
Hiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünkü

Hiç bir yer eskisi gibi değil ben dr. mra gitmek istedim rapor kabul etmedi diğer türlü altından kalkamam çünkü
İşte raporsuz olunca fiyatları yüzde yüz ödüyorsun malesef ama gereksiz giçbir işlem yapmıyor fulya hoca. Sen gönlüne ne sinerse için nasıl rahat edioesa öyle yap ☺️🙏🏼

Hayırlı cumalar 🌺
Erkenden tartıldım ama karne için disaridaydik. Yeni paylaşabiliyorum. Bugün 10 günlük arınma diyetine başlıyorum Instagram'da bir diyetisyenle birlikte.
KilomEki Görüntüle 3262182
Elhan Elhan masterfite katılmak istiyorum ablacım kabul edersen ☺️
Sidoşum başlangıcın hayırlı olsun. Uzaktan eğitim bilgileri den bizi mahrum bırakma 🥰❤️ Masterfite ekliyorum ne demek 😘tükan senin 🤩

Merhaba kızlar, bu hafta gelemedim babam geldi ameliyat olması gerekiyordu 2 gün yoğun hastane trafiğim vardı kızımın mezuniyeti vs derken kaça bölündüm anlatamam herkesi mutlu olsun diye koştur koştur geçti günüm... şuan hastaneden yazıyorum babamı ameliyata aldılar... Sabah 6.30 tartı fotoğrafı çektim hemen atıyorum bekleseydim belki biraz daha düşerdi ama diyette yapamadım sadece koşuşturma Elhan Elhan ve ozlemon ozlemon belli bir süre sizlerle olamayacağım inşallah daha sonra devam etmek istiyorum sizlerle...💖💞💖😘
Geçmiş olsun.
Afiyet olsunn❤️

Ne güzel siralamissin🤤

Afiyet olsun rakibem❤️

Maşallah güzel menü olmuş ❤️

Ayağına sağlık tatlım ❤️

Çok geçmiş olsun canım.. maalesef vakalar artmış 🥺

Tebrikler canım ❤️ regl çok etkiliyor
Teşekkür kaptanım
Eki Görüntüle 3262145

Gecem hafta 69.9
Bu hafta 67.9
Fark 2 kg :süslü: :KK49: :KK15:

Veren herkesi cok tebrik ediyorum.
:KK71::KK71::KK71::KK71:

Master fit ,süper fir, en maste fit , öz master fit hepsine katılmak istiyorum.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Elhan Elhan kaptanım
Açlığı sonlandırdığımız gün hayvansal ve tuz yasak, eğer buna dikkat edilirse kilo verimi devam ediyor.
Yediğimizi abartmayıp yasaklı yemezsek (doğru olan bu) belki bikaç yüz gram gelir, eski yediğimiz şekle dönersek maalesef verdiğimizden fazla alırız
Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.
Herhalde bana denk geldi yaa kacgündür yoktum bu topikte anaamm dedim herkes unuttu beni😀😀
Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.
Hiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.

Geçmiş olsun.

Teşekkür kaptanım

Elhan Elhan kaptanım

Yaparım bu şekilde zaten çok çok iştahım yok.

Bence kendine alınma bak giren çıkan oluyor yeniler eskiler. Kimse kimseyi takip edemiyor.

O kadar haklısın ki ,yukarıdaki yazdıklarından çok şey aldım üzerime.
Haklisınn cano🥲

Back
X