- 26 Nisan 2020
- 1.421
- 7.336
- 108
Aniden oldu, omurilik damarına pıhtı atmış, büyük araştırmalardan geçtim, genetik olabilir dediler, sülalemde yok, doğuştan olabilir dediler.Tamam canımmsen nasılsın üzmek istemem neden felç geçirdin hanii tabiki analtmazsan saygı duyarım hiç öyle şey yapmam
Şükürler olsun davet sofralarına ve şuanki regliye rağmem eksiyim
Geçen cuma 81.70
Bugün 80.80
Fark -900 gram
ozlemon Elhan Eki Görüntüle 3262173
Selamm kizlarr
Önceki: 87.3
16 haziran 2023: 84.8
Fark: -2.5
Eki Görüntüle 3262171
Elhan Kaptanim ben menü bildirimi ile devam etmek istiyorum bu hafta ufak bir operasyon geçireceğim o sebeple ama aynen devam ediyorum.
tebrik ederim canimm çok güzel bir sonuçŞükürler olsun davet sofralarına ve şuanki regliye rağmem eksiyim
Geçen cuma 81.70
Bugün 80.80
Fark -900 gram
Hiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin@menekse_kokusuElhan
Günaydın
Cuma 89.2
Bugün 89.7
Aslında önceki gün az da olsa eksiydim. Bu hafta cok birsey beklemiyordum ama yine de eksiydim. Sabah süpriz şekilde şiş kalktım. Üzgünüm ☹
Eki Görüntüle 3262161
Maşallah bir kereden 3 kilodan kurtuldun
Evet, bazen unutuyorum hemen bacaklarımda yanma oluyor ve sanki dizden aşağı etlerini bıçakla yüzüyorlar gibi ağrıyor, hemen ilaçlarımı alıyorumAaaatabiki sağlığın önemli ilaçların da varr düzenli kullanıyorsun
Ağız alışkanliğı genetik derler genetikte yoksa doğuştan derler zsten hep allahh dahada iyi etsin seni canım benim benimde dayım yüzüne aniden felc gelmişti oda baya uzun sürdü iyileşmesiiAniden oldu, omurilik damarına pıhtı atmış, büyük araştırmalardan geçtim, genetik olabilir dediler, sülalemde yok, doğuştan olabilir dediler.
Ben de bize enjekte ettikleri sıvıdan diyorum, inşallah ispatlayabilirim çünkü ondan sonra asla toparlayamayıp, bacağımda bacağım, dizim de dizim dedim durdum ve hep yorgundum
Tamam canımSelamm kizlarr
Eki Görüntüle 3262171
Elhan Kaptanim ben menü bildirimi ile devam etmek istiyorum bu hafta ufak bir operasyon geçireceğim o sebeple ama aynen devam ediyorum.
Burda kalsam kapışırdıkŞükürler olsun davet sofralarına ve şuanki regliye rağmem eksiyim
Geçen cuma 81.70
Bugün 80.80
Fark -900 gram
Tebrikler canimmGünaydınn
Geçen hafta :63.5
şimdi: 62.1
Fark: 1.4
Ilaç ta derde devam cidden oda olmasa nasıl dayanırdık şu süreçte ağrılaraEvet, bazen unutuyorum hemen bacaklarımda yanma oluyor ve sanki dizden aşağı etlerini bıçakla yüzüyorlar gibi ağrıyor, hemen ilaçlarımı alıyorum
TebriklerElhan ozlemon canım kaptanımm senide yanıltmadımm
9 haziran cuma ;72.1
Bugün; 71.1
-1 kilo verdimEki Görüntüle 3262087
SüpersinSelamm kizlarr
Eki Görüntüle 3262171
Bende tutamazdım kendimi şu 5 sene içinde ilkkez 71 i gördüm inan yanii hem kızımın doğum günü var diye hemde kuzenimin dügünü var memlekete diye o hirsıyla gaza geldim yoksa nasıl verecektim bilmiyorumHepimiz birimiz birimiz hepimiz için ben motive olunca ta oluyorum bırakınca tam ters normlade başka forma ilk yazdığımda 106 kilo için zaman geçti 108 oldum tutamıyorum kendimi şimdi burada listeye bakıp kendimi 3 haneli görünce biraz daha hevese geldim kilo verme konusunda çok isityorum ama istediğimde kalıyorum sadece bu huyumı hiç sevmiyorum ama heveslenmek bana göre yolun yarısı gibi bişi
Kendime diyet listesi arıyorum olmazsa ona da bakarım teşekkür ederim öneri için
Maşşalah bir ben düşük kilo verdim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?