• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ağız alışkanliğı genetik derler genetikte yoksa doğuştan derler zsten hep allahh dahada iyi etsin seni canım benim benimde dayım yüzüne aniden felc gelmişti oda baya uzun sürdü iyileşmesii
Enjekte ettiği sıvı korona aşısımı
Neyseki iyileşmiş, evet ondan bahsediyorum

Neyseki iyileşmiş, evet ondan bahsediyorum
Obizide degiştirdi esim asla terleyen biri degildi vücudumuza degişik değişik seyler çıkıyo mesela bende terlemezdim ter kokmazdım resmen ama benide mi degiştirdi bilmiyorum 2bucuk sene bebek olsun diye tedaviler oluyodum şu 2 ci enjekteden sonra o ay hamile kaldım omu etti oda belli değil yanii

Aniden oldu, omurilik damarına pıhtı atmış, büyük araştırmalardan geçtim, genetik olabilir dediler, sülalemde yok, doğuştan olabilir dediler.
Ben de bize enjekte ettikleri sıvıdan diyorum, inşallah ispatlayabilirim çünkü ondan sonra asla toparlayamayıp, bacağımda bacağım, dizim de dizim dedim durdum ve hep yorgundum
Çok çok geçmiş olsun. Son zamanlarda pıhtı atma olayını çok sık görüyorum😕 rabbim gecicisini versin inşallah 🙏🏼🙏🏼

Hiç sürpriz değil bitanem. Kendini bize bıraksan yorumları dikkate alsan her şey farklı olacak. Akşam saatlerinde karbonhidrat yemeyeceksin gün içinde olanı da tadımlık . Yasak listeni yaz mutfağa bir yere as ...kendine özel yemeklerin olsun. Evde kim yaşıyor bilmiyorum bir süre bağımsızligini ilan edeceksin. Sefer tasiyla işe yemek tasiyacaksin. Zor geliyor dersen daha da kilo alarak hayatına devam edeceksin. Şu takımda inan en çok senin kilo vermeni istiyorum. Az bir eksi görüp hemen kendini saliyorsun. Yepyeni bir sayfa açalım motivasyonsa motivasyon , sevgiyse sevgi her şey var bizde . Tek eksiğimiz senin kararliligin yan çizmelerin
🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
Ne kadar güzel bir yorum ne kadar değerli, bazen arasan yanındakilerden duyamayacagin iyilestirici elestiriler kaptanım Elhan Elhan seni tanıdığım için çok mutlu oldum. Sana benden koskocaman kalpler canım kaptanımmm teşekkürler 🥰🥰❤️❤️❤️

Vallahi senden çok korkaydumm dedim yiycem fırçayı 🥺🥺🥺
Kizsam da sen benim için çok değerlisin. Hiç farkında değilim menüleri kontrol etmekle , alıntıları etiketlere odaklanma meşgulüm. Durduk yere seni otelemek kimsenin aklına gelmez. Benim manyakligim tutar ben de bazen senin gibi hissederim. Sorun kendimizde . Cipcitir olmak için birbirimize ihtiyacımız var. 🤩

Obizide degiştirdi esim asla terleyen biri degildi vücudumuza degişik değişik seyler çıkıyo mesela bende terlemezdim ter kokmazdım resmen ama benide mi degiştirdi bilmiyorum 2bucuk sene bebek olsun diye tedaviler oluyodum şu 2 ci enjekteden sonra o ay hamile kaldım omu etti oda belli değil yanii
Herkeste bir etki bıraktı maalesef, hamileliğin devam ediyor mu, ediyorsa tahini bi araştır, vücuttan ağır metalleri atıyormuş

Back
X