Keyfini yirim senin
Ahh aynı benÇok şaşırdım
Ne mutlu sana, akşam bişeyler yedim kaldırdım, eşim dondurma alıp gelmiş, kaselere koydum, ben çok koyacam laf etme dedim, bahane ne kadar yersen ye dedi, umduğumdan az yedim şükür
Ben en çok hamurişi ve tatlı, çikolata severim, zaafım onlar, yoksa tığ gibi olurdum
Bugün seni gördüm ne kadar güzel, tatlı bir şeysin öyle.Teşekkürler
İnşallah ablacım bugün sorunsuz gecicek inşallahBugün çok güzel plan yap bitanem. Akşam yüzün gülsün
Sevgili arkadaşlar yarınki tablomuz .
Masterfit Yarışması 72.Etap 09.06 16.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım @menekse_kokusu KAPTAN 68.2 62.55 @60kiloyum 89.2 @Kinoalihatun 83.7 Childdevelopment transfer 79.8 suspushanimcim 69.9 Lavinia_98 70.75 @fesang 67.25 @Meryem1306 85.0 @Suskunkardelen 63.65 74.6 Mavi Takim @ozlemon KAPTAN 74.5 Elhan 70.5 @J O U 72.1 Cookiie 81.7 @Limoni026 63.5 @Mthn83 80.5 @Lonely single girl 65.4 @sudansebep 62.6 @Mina45 89.5 @ada81 73.1 @Jasminium84 transfer 63.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Nimooo 60.1 @CordeLia 81.3 @gezegenfeza 84.5 @siskopat 87.3 Iron Butterfly 108.95 @anneadayiiii 74.0 @Zeytur
İncelemenizi rica ediyorum. Akşam en güncel haliyle paylaşacağım. Eksiklik hata varsa dönüş yapın. Sevgiler.
Tatlım bir yerden başlayacağız. Bu devran böyle dönmeyecek. Başari hikayende bizler de olalım inşallah.
Hayydi bakalım asılınGünaydınnnnn kızçelerimmm
bugun persembee
Bugun menulere ekstra dikkat edelim. Kimsenin menusunde kek pasta börek makarna bulgur pilavi ve tursu gormek istemiyorum...
bakliyat, bulgur ve tursu tarti oncesi şişirirrrhafif sağlıklı menulerinizi gormek istiyorum.. ha gayret kizlarim bugun son gun.. yarin tartida guzel eksiler gorup kendinizi odullendirebilirsiniz
@Kinoalihatun
suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum
Childdevelopment
Diyet sürecinde yapmasan aslında iyi olurdu.Günaydın kızlar
Bugün sabah 6 da kalktım. Akşam yogurdugum hamuru sekillendirdim. El büyüklüğünde katmer yedim. Koca bı vicdan azabı olarak mideme oturdu
Bugün , yarın tatil şekerimBugün spor yapmıyoruz değil mi dinlenme günü. Gerçi disarda isim var illaki olacak adımlarım. Olsun bakalım.
İnşallah şuan tabloyu görünce üzüldüm önceden 95 korkum vardı ilk yazmaya başladığımda o kilodaydım ilaçlar hep mahvetti beni bende kendimiTatlım bir yerden başlayacağız. Bu devran böyle dönmeyecek. Başari hikayende bizler de olalım inşallah.
Erteleye erteleye birikim yapıyoruz canım. Sakın bırakma. "Sağlıklı beslenme" diyet sözcüğünden daha etkili. Karbonhidrat, şeker hayatımızı mahvediyor. Onlari savunanlari anlamıyorum.İnşallah şuan tabloyu görünce üzüldüm önceden 95 korkum vardı ilk yazmaya başladığımda o kilodaydım ilaçlar hep mahvetti beni bende kendimiama umudum hala var pes etmeyeceğim diyet demesem de dikkat ediyorum kendime
Onun kulübü ve takımı yok tatlım.
İşte ben
Ablq adet oldugumdan beri tartı farklı çıkarıyor bende arastırdımOnun kulübü ve takımı yok tatlım.sen değilsin .
Kesinlikle doğru.Ablq adet oldugumdan beri tartı farklı çıkarıyor bende arastırdım
Bende hep +2 çıkarAblq adet oldugumdan beri tartı farklı çıkarıyor bende arastırdım
slm canim, hosbulduk.Hoşgeldin
Öğretmen misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?