- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Hosbulduk canim, ben de cok ozledim sizleri, burayi. Ne guzel motivasyonum vardi burdayken. KKdan cikinca motivasyonum da gitti , bittiAaaa hoşgeldin deryacımseni çok özlemiştim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosbulduk canim, ben de cok ozledim sizleri, burayi. Ne guzel motivasyonum vardi burdayken. KKdan cikinca motivasyonum da gitti , bittiAaaa hoşgeldin deryacımseni çok özlemiştim
Hosbulduk canim. slmHoşgeldin canım
Bendede öyle oldugunu düşünüyorumBende hep +2 çıkar
ahh kuzum hangimizin zaafi yok ki onlara.Çok şaşırdım
Ne mutlu sana, akşam bişeyler yedim kaldırdım, eşim dondurma alıp gelmiş, kaselere koydum, ben çok koyacam laf etme dedim, bahane ne kadar yersen ye dedi, umduğumdan az yedim şükür
Ben en çok hamurişi ve tatlı, çikolata severim, zaafım onlar, yoksa tığ gibi olurdum
Canım hoş geldin.slm canim, hosbulduk.
Yok, ogretment degilim. Teknolojide calisiyorum.
Tekrar hoşgeldin canımslm canim, hosbulduk.
Yok, ogretment degilim. Teknolojide calisiyorum.
Dönem dönem yavaslamalar olur canım sen pes etmeSivi diyetine devam etmeye çalışıyorum kilo verme hizim yavaşladı ama olsun![]()
HadiiiHayydi bakalım asılın![]()
İlk sayfada kendini tanıtma formu var hoşgeldinMerhaba ne güzel bir konu
Bende dahil olmak isterim
Aslında daha yeni 3aylik bir diyetisyen kontrolünde kilo verdim
3hafta önce bıraktım ve bir de ameliyat geçirdim
Hemen tartıda artı tabiiki
58.9 ile bırakmıştım sabah 60.8 çıktım
Ameliyat sonrası ödemede var büyük ihtimalle
Teşekkürler nerede gördünüzBugün seni gördüm ne kadar güzel, tatlı bir şeysin öyle.Maşallah dedim ama
![]()
Hos bulduk canim, nasilsin gorusmeyeli?Canım hoş geldin.![]()
tekrar hosbulduk canim :)Tekrar hoşgeldin canım![]()
oo yarin cuma degil mi? ben de yarin ilk tartimi bildireyim canim, bir suredir tartilmaya bile korkar oldum, yarin yuzlesme zamani. Tartilip baslarim insallah diyetime.
Ay yarın tartı var çok heyecanlıyım inşallah vermisimdir gerçi bugün regl oldum
Yarın hiç iç açıcı bir tartı olmayacak baştan söyleyeyimYarın tartiyi unutma canım.fotoğraf ( nick+ tarih)
Hazırlık bölümünde menü ile devam edelim o zaman. Şişkinliği halledersin bu arada.Yarın hiç iç açıcı bir tartı olmayacak baştan söyleyeyimhala davul gibiyim ama egzersiz programı indirdim telefonuma
Bu hafta yürüyüş artı egzersiz arti diyet haftaya güzel olacak insallah
Yok yok unutmam aklımda
İnşallah çok üzülüyorumİyi yere gider inşallah canım![]()