Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma günü şeytanın bacağını kıracak miyim inşallah bitanem
Eveettt menulerin çok güzel daha da eksi gelmezse şaşırtmayı dene
Video da 5 gün diyor benim bugün 5. gündü yarın normal diyetime devam edeceğim pek veremedim galiba ama olsun zaten zor kilo veren biriyim acelem yok yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum
Evet canım acele etme.. Aslında ne güzel azınlığın bak 5 gün yatın. Bugünden sonra karbonhidrat ı az alarak normal yolunda ilerle
Afiyet olsun kaptanım.. dışarıda ki menü seçimine bayıldım

Günaydınnnnn kızçelerimmm
bugun persembee
Bugun menulere ekstra dikkat edelim. Kimsenin menusunde kek pasta börek makarna bulgur pilavi ve tursu gormek istemiyorum...
bakliyat, bulgur ve tursu tarti oncesi şişirirrr hafif sağlıklı menulerinizi gormek istiyorum.. ha gayret kizlarim bugun son gun.. yarin tartida guzel eksiler gorup kendinizi odullendirebilirsiniz
Kinoalihatun
suspushanimcim
Tesnim1903
fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum
Childdevelopment

Hahahha kıracam tartıyı amaa kabızlık sorunum var ya

Dün ki menüm
Sabah bir kase mercimek çorbası iki kepek ekmek
3 kayısı

Öglen iki üç kaşık menemen iki dilim karpuz biraz salatalık ve semiz otu iki kepek ekmeği

Aksam iki kaşık bulgur pilav 4/5kaşık bamya yemegi

Su 2 litre

Günaydın kızlar
Bugün sabah 6 da kalktım. Akşam yogurdugum hamuru sekillendirdim. El büyüklüğünde katmer yedim. Koca bı vicdan azabı olarak mideme oturdu

afiyet olsun canım.. bugün menünü sebze ve proteinle zengileştirirsen şahane olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…