• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma günü şeytanın bacağını kıracak miyim :KK73: :KK73: inşallah bitanem :dua::KK200:
Eveettt😘 menulerin çok güzel daha da eksi gelmezse şaşırtmayı dene 🤓
Video da 5 gün diyor benim bugün 5. gündü yarın normal diyetime devam edeceğim pek veremedim galiba ama olsun zaten zor kilo veren biriyim acelem yok yavaş ama emin adımlarla ilerlemek istiyorum
Evet canım acele etme.. Aslında ne güzel azınlığın bak 5 gün yatın. Bugünden sonra karbonhidrat ı az alarak normal yolunda ilerle 😘
14 Haziran menüm 🌺🌼🌺🌼
Kahvaltı 11.00
Yumurta, peynir, ceviz, domates, salatalık, maydanoz, kiraz, birazcık ananas
Eki Görüntüle 3261669
Akşam 15.00
Arkadaşlarla dışarıdaydık ıspanak patates püresi ve ızgara tavuk göğsü tavuk göğsünün üzerinde brokoli ve parmesan peyniri
Eki Görüntüle 3261671

Su 1,5 litre
Adım 13950 💃🏻

Eki Görüntüle 3261672

Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
💜💜💜💜
Afiyet olsun kaptanım.. dışarıda ki menü seçimine bayıldım ❤️

Günaydınnnnn kızçelerimmm🌹🌹
bugun persembee :duduk:
Bugun menulere ekstra dikkat edelim. Kimsenin menusunde kek pasta börek makarna bulgur pilavi ve tursu gormek istemiyorum...
bakliyat, bulgur ve tursu tarti oncesi şişirirrr😏 hafif sağlıklı menulerinizi gormek istiyorum.. ha gayret kizlarim bugun son gun.. yarin tartida guzel eksiler gorup kendinizi odullendirebilirsiniz ❤️❤️❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun
suspushanimcim suspushanimcim
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Childdevelopment Childdevelopment

Canımm harika bir tabak olmuş 🥰🥰 ballı çöreğim afiyet olsun 😘😘🥰

😘😘🥰🥰harikasın canım

Canım eğer bu menülerle eksi gelmezse bırak onu tartı düşünsün 😂😂😂😘😘🥰🥰

Minoşuuum hadi bakalım tartıya az kaldı canım 😘😘🥰🥰senin bu karbonhidrat sorunu çözülürse çok güzel kilo vereceksin

Oooh afiyet olsun mükemmel canımmm😘😘🥰🥰💙

Tatlım çok güzel menü olmuş bir dilim çikolatalı ekmek sorun değil bence sürekli tekrarlanmadığı sürece 😘😘😘🥰🌺

Canım çok güzel menün 😘😘🥰🥰 kiraz demişki beni yiyeni sapıma çeviririm ah şu arkamdan gelen dut olmasa ☺️☺️🥰🥰🌸

Canımm afiyet olsuuun 😘😘🥰🥰 menü süper Adım Harika 🥰🌸💙

Kaptaniçem afiyet olsun menün çok güzel 🥰🥰 hazır mıyız tartıya 🫢🫢😍😍😘🥰

Limoşum dışarıya göre iyi idare etmişsin 😘😘🥰🥰 yarın biraz sıkıla bebişim
Hahahha kıracam tartıyı amaa kabızlık sorunum var ya 🥺

Günaydınnnnn kızçelerimmm🌹🌹
bugun persembee :duduk:
Bugun menulere ekstra dikkat edelim. Kimsenin menusunde kek pasta börek makarna bulgur pilavi ve tursu gormek istemiyorum...
bakliyat, bulgur ve tursu tarti oncesi şişirirrr😏 hafif sağlıklı menulerinizi gormek istiyorum.. ha gayret kizlarim bugun son gun.. yarin tartida guzel eksiler gorup kendinizi odullendirebilirsiniz ❤️❤️❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun
suspushanimcim suspushanimcim
Tesnim1903 Tesnim1903
fesang fesang
MAKE UP_ MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
M Meryem1306
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
60kiloyum 60kiloyum
Childdevelopment Childdevelopment
Dün ki menüm
Sabah bir kase mercimek çorbası iki kepek ekmek
3 kayısı

Öglen iki üç kaşık menemen iki dilim karpuz biraz salatalık ve semiz otu iki kepek ekmeği

Aksam iki kaşık bulgur pilav 4/5kaşık bamya yemegi

Su 2 litre

Günaydın kızlar ❤️
Canım mavişleriiim 💙💙 🧿
Bugünün menüleri gene harikaydı @Mina45 balkuşumun makarnası dışında 🤗🤗 o da erken saatte yedi umarım tartıyı aşağı yönde hareketlendirir 🙏🏻
Menüsü gelmeyen tatlışlarım
@Lonely single girl @Cookiie @kayipdunya
💙💙💙

Yarın güzel bir gün olsun kızlar detokssa sonuna kadar su diyetiyse boğulana kadar 😂😂😂
Elhan Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou Jou
@ada81
FitVenus FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83 Mthn83
Jasminium84 Jasminium84
@kayipdunya
Bugün sabah 6 da kalktım. Akşam yogurdugum hamuru sekillendirdim. El büyüklüğünde katmer yedim. Koca bı vicdan azabı olarak mideme oturdu 🙄

Dün ki menüm
Sabah bir kase mercimek çorbası iki kepek ekmek
3 kayısı

Öglen iki üç kaşık menemen iki dilim karpuz biraz salatalık ve semiz otu iki kepek ekmeği

Aksam iki kaşık bulgur pilav 4/5kaşık bamya yemegi

Su 2 litre
afiyet olsun canım.. bugün menünü sebze ve proteinle zengileştirirsen şahane olurr :dua:

Back
X