Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OkeyEksik bildirim tatlım bu kadarla kurtulamazsin.
Yediğin saatler ve etiketi ekliyorsun bitti ...Aaa ilerleyen saatlerde adımları unutmayalım
Menü de pek güzelmiş afiyet olsun, bulgurun miktarı lütfen![]()
16 sürme çikolata diye okudum. Yok artiikkk dedim ki 16 saat misMenüm
Öğlen 1 porsiyon etli yeşil fasulye (susuz)
2 yk makarna
16 sürme çikolata ekmek (küçük oğlumla ortak yedik sanırım 1dlm düşmüştür bana)
19 ton balığı 3 yk makarna domates salatalık biber turşu
1 kase yoğurt
Spor yok günlük kosturmacam. Yarın başlarım inşallah
ozlemon
Elhan
Bugün poğaça yapayım diyorum ama korkuyorum![]()
Afiyet olsun canımÇok yoktu salata büyük bi kase idi ve 100 gr anca idi nohut
Maşallah ne güzel iradeni seveyimYa arkadaşlarla toplanmistik biz de dondurma yedi onlar ben yemedim ya
Salata yaptım nohutlu onu yedim.
Sağol canimcimAfiyet olsun kaptanım.![]()
![]()
Teşekkürler tatlım
Ay valla bugün analizde baktım ki... verdigim 1.3 kg nin 1.2 si yağdan gitmişÖmrümüzü yemekle kalmıyor yağları da yedi bitirdi![]()
Ayağına sağlık tatlım
Afiyet olsun çok güzel olmuş menun14 haziran çarşamba
Sabah 09.00
1 dilim garip ekmek
Yarım dilim süzme peynir
2 cherry domates biber
2 ceviz
Akşam 15.30
8 küçük köfte
1 salatalık
1 kase yoğurt
Elhan
menekse_kokusu
Şifreli yazıyorum arada kaçak olunca anlamayın diye16 sürme çikolata diye okudum. Yok artiikkk dedim ki 16 saat mis
Afiyet olsun canım
Maşallah ne güzel iradeni seveyim
Sağol canimcim
Teşekkürler tatlım
Ay valla bugün analizde baktım ki... verdigim 1.3 kg nin 1.2 si yağdan gitmişnasıl sevindim anlatamam.. ama tabi daha gitmesi gereken çok yağ var. Benim kas az yağ cookk
Ayağına sağlık tatlım
Afiyet olsun çok güzel olmuş menun![]()
Etiket nasıl yapılırOkey11 gibi kahvaltı yapıyorum . Öğlen yazdıklarımı 2 buçuk gibi yedim. Bulgur pilavı da bir porsiyon ben emziyorum lütfen azıcık tolere edileym yoksa asla doymuyorum ekmek hic yemiyorum ama 3 gündür. Etiket işini bilmiyorum . Anlatırsan çok iyi olur. Son olarak da bugün dışarı cikmadim adım az ama 9 dan beri emzirme dışında oturduğumu hatırlamıyorum
ama Leslie boosted yaptım bır de 15 er tane 3 set iç bacak egzersizi yaptım. Yürüyüşe oglum uyuduktan sonra çıkabilirim ama emin değilim
![]()
Çok sevindim canım yağlar gitsin sonra kardiyo ile kaslarını güçlendirirsin.16 sürme çikolata diye okudum. Yok artiikkk dedim ki 16 saat mis
Afiyet olsun canım
Maşallah ne güzel iradeni seveyim
Sağol canimcim
Teşekkürler tatlım
Ay valla bugün analizde baktım ki... verdigim 1.3 kg nin 1.2 si yağdan gitmişnasıl sevindim anlatamam.. ama tabi daha gitmesi gereken çok yağ var. Benim kas az yağ cookk
Ayağına sağlık tatlım
Afiyet olsun çok güzel olmuş menun![]()
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canımSelamlar
Sabah 11 de
Bi has yumurta
Kaprika biber
Salatalık
Marul
Aksam 17.30
2,5 kase nohutlu salata
Şu 2
Spor 47 dk pilates , 6.000 adım
Elhan
menekse_kokusu
Yıktın geçtin bugün14 haziran çarşamba
Sabah 09.00
1 dilim garip ekmek
Yarım dilim süzme peynir
2 cherry domates biber
2 ceviz
Akşam 15.30
8 küçük köfte
1 salatalık
1 kase yoğurt
Elhan
menekse_kokusu
Afiyet olsun canım14 haziran 2023
Sabah 9:30
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim beyaz peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
Kırmızı ve yeşil biber
Öğle 13:00
3 y.k bulgur pilavı
6 y.k sebze yemeği
Çoban salatası
Ara 15:30
2 çubuk galeta
2 ceviz
2 dilim karpuz
Akşam 19:00
Yarım tabak fırında patatesli tavuk
3 y.k kuskus pilavı
Çoban salatası
2,5 litre su içildi
Şimdilik 6.300 adım atıldı çocuklar erken uyursa eger leslie yapacam
Elhan
Yerken değilde yazarken farkettimAfiyet olsun canımAkşamları karbonhidrat oranını yavaş yavaş düşürürsen alışır gidersin
![]()
Hoşgeldin canımSlm kizlar. Ben yine tombik oldum ve geldim. Kilom vucuduma cok agir geliyor. Beni de alir misiniz araniza?
Çok şaşırdımYaa ben çikolata sevmem dondurma sevmem bugün kızımın kep töreni vardı dönerken eşim çocuklara aldı illaaaaa bende yicekmişim neden yemiyomuşum sevmiyorum diyorum yok snlamıyo.
Canım ilk günlerden çok zorlama, hamlığını at bi, yavaş yavaş arttır sporuBen bölgeselde kol çalışmıştım hem de agorliksiz, üçüncü şeti bile yapmamıştım hatta ama kollarım omuzlarım kopuyor
Dün sabitti ama düne göre bugün eksiydi sporun etkisi hemen belli ediyor gerçi sıvı kaybı ama olsun
Tatlı konusunda kendimi tutmakta bı hayli zorlandım bugünmeyveyle telafi etmeye çalışıyorum hala