Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün birazda dalgalıydı. Çok iyi geliyor hem bedenen hem ruhen
Bende böyle deniz kıyısı bir yerde oturmak isterdim ruhumun böyle şeylere çok ihtiyacı var hem kentin buhramı hem insanların buhramı ağır basıyor

Yok yok inşallah ablacım artık temelli adapte olacağım bende buraya bakıp bakıp çıkmak yok

Eki Görüntüle 3261192
Güncel kilom inşallah bende sizler gibi bol eksiler görürüm yaaaaaa valla size çok imreniyorum içim eriyor resmen Elhan @CordeLia Zipzip-
başlarsan tek tek düşer anlamazsın bile
Ben 4 yıla yakın evliyim. 72 73 kilolarla evlendim. Aonrasında bir kendimi bozdum 96 kiloları gördüm
Hiç sıkı bir diyet yapmadan sadece dikkat ederek gece yemelerini kesere 85e düştüm. Cünkü gece yemelerinden almıştım onca kiloyu. Şimdi 82yle buraya geldim düşmeye çalışıyorum ama şimdiden sonrası sıkı diyet istiyor. Yüksek kilolarda çabuk düşebiliyor sanırım sende sıkı bir diyetle çok güzel kilolara gelebilirsin

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç çıkar.

Sen kendini daha iyi biliyorsun inşallah güzel sonuç cikar canım.
inşallahhh

Afiyetler olsun canımm cumaya gelsin eksiler
sağol kaptanımm, inşallah

Jasminium84 canım ben de 20 dk boosted yaptım sonra zumba ve bölgesel on dk ile yarım saate tamamladım zinciri kırma yapalım bayrama kadar bu da ilk gün olsun
süpersin canımm, yansın yağlar

Kızınla ilgili yazdıklarını okudum çok geçmiş olsun, korkulacak bir şey çıkmamasına çok sevindim
çok teşekkürler canımm

Onunla geçmiş olsun canım. Benim oğlum da da vardı. Aşırı süt içiyordu. Resmen süt saklıyorum evde. İnşallah uygun bir beslenme ile çözülecek bir durumdur
çok teşekkür ederim canım

biz de dün sadece 1 kere verdik, sabah istedi vermedik, bakalım inşallah bu şekilde devam edebiliriz

Afiyet olsun bitanem. Bugün karbonhidratsiz beslenirsen tüm olumsuzluklardan kurtulursun. Dikkat et tamam mı kardelenim

İnşallah teşekkür ederim benim hem diyetisyen hemde tüp bebek geçmişim var o yüzden bu duruma geldim ama topsrlanacağım Allah'ın izni ilr

İnşallah teşekkür ederim benim hem diyetisyen hemde tüp bebek geçmişim var o yüzden bu duruma geldim ama topsrlanacağım Allah'ın izni ilr

Benimde aynı şekilde defalarca tedaviler hamilelikler düşükler. Tüp bebeği yeni bıraktım.
kim bilir belkide sağlıklı bir vücuda erdiğimizde hiçbir tedaviye gerek kalmayacak

Benimde aynı şekilde defalarca tedaviler hamilelikler düşükler. Tüp bebeği yeni bıraktım.
kim bilir belkide sağlıklı bir vücuda erdiğimizde hiçbir tedaviye gerek kalmayacak
Aayyyyy amin amin inşallah mevlam bizi de müjdeli hanere ulaştırır. Çok yıprattım bende kendimi yeniden başlayacağım sürece ama kilo çok çok fazlalık kendi kendime denedim yapamadım aralarda koy vermeleri oldu burası gerçekten iyi herkes çeşit çeşit besin tüketiyor kilo veriyo demekki isteyince oluyor düşüncesine geçiyorum darısı benim başıma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…