• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

IMG_20230614_095015.webp

Ekmeksiz kahvaltı yapıldı sıra çocuklarla 12 ye kadar kudurmacalar başlasınn 😁😂

inşallahhh :KK60::KK60:

sağol kaptanımm, inşallah :dua::dua:

süpersin canımm, yansın yağlar :KK49::KK76:

çok teşekkürler canımm :KK60:

:KK76::KK49::KK60::KK60:

çok teşekkür ederim canım :KK60:

biz de dün sadece 1 kere verdik, sabah istedi vermedik, bakalım inşallah bu şekilde devam edebiliriz
İlaçlarını verince arkasına c vitamini içerikli besin ver canım. Limonlu su portakal suyu gibi. Emilimi artırır 😘

Canım sizleri çok seviyorum. Ücretsiz Yaz kursu istiycem. Aranızda ortaokul matematik öğretmeni olan varmı? 🙄🤪😅
Yok vazgeçtim tarih öğretmeni olsun. Oğlum tarih delisi. Eşimi bile çıldırttı yeter oğlum diye🤣
Oy maşallah, tarihe benim de ilgim çok ama ben dizi, film olarak izlemeyi tercih ediyorum 🫣
Bir sır vereyim mi
Eğer okusaydım ben de öğretmen olacaktım 😂

O kavalye sensin tabi ki...minik minik adımlarla dinlene dinlene keyifle gezersin inşallah. Bakarsın buranın havası enerjisi sana çok iyi gelecek. :dua::KK200: Güzel olacak sen yeter ki güzel düşün. :KK60:
Kesin iyi gelir, orda tazeleniyorum, mutlaka eşime eşlik edeceğim, yürüyüş iyi gelir diye düşünüyorum
Burda pek fırsat bulamıyorum 🥰

Bende öyle düşünüyorum canım yoksa kilolar sıkıntı olmaya başladı bu arada benim canımda kek dolma gibi şeyler istiyor

Geçmiş olsun canım eşine kavalye bulmak ne demek kız yanında sen olmayacaksan yalnız gezsin yada seninle beraber yavaş yavaş yürüsün
Lokanta konusunda demiştim, eşim Türkiye de lokantada yemeyi çok sever, sık acıkır, en iyisi ben kahvaltı yapmayacağım, dışarda eşime eşlik edeceğim 😋

Kaptanım bugüne kadR geldim ama yarın gündüz arkadaşıma gidicem. Oda birşeyler hazırlıcakmış. Sonra 2 akşamda doğum gününe davetliyim. Nasıl olcak bilmiyorum. Eksiyi boşverdim artı gelmeae iyi 😕😕
Canım kontrollü yemeye çalış bileydik olmaz belki çok az artıya geçersin ama sonrası önemli biliyorsun 🥰🥰🤗🌺
Bugün çok yoğun geçti Teli anca elime alabiliyorum
Sabah: omlet, peynir,zeytin, yeşillik le klasik kahvaltı
Öğlen: bezelye yemeği bir kase,yoğurt,salata
Akşam: 1 kaşık kıymalı patlıcan yemeği, 1 kaşık yoğurt , yarım tavuk çorbası
Akşam kızım hiç durmadığı için sofradan aç kalktım çok açım hemen uyuycam :uykucu:
Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Canım harika menü afiyet olsun 🤗🤗🥰🥰
Evet canım genel olarak iyi geçiyor alıstım🩵 Yalnız bugün senin için tabak resmi paylaşmıştım görmedin galiba :ıslık:
Hayıııır kuşum tabak yoktu menünde 🥰 başka mı paylaştın kaçırdım o zaman 😍😍 bi daha at balkuşum
13 Haziran
10.30: Bi porsiyon menemen
2 dilim ekmek
1dilim peynir
5 zeytin

15.00: 1 muz

18.40: 1 tabak sütlü soslu makarna
2 bardak ayran
1 sıkım çiğ köfte

21.00: 1 bardak şekersiz soğuk kahve
2 lt su

Bi de kardiyo dans karışımı gibi bi video vardı onu yaptım 💃 2 kere yaptım 1 saat kadar sürdü
ozlemon ozlemon

Minaaam afiyet olsun canııım 😘😘 bugünle yarın akşam öğününe karbonhidrat koymamaya çalış bak farkı birlikte görelim 🙏🏻🙏🏻
Evett anca alabildim twlefonu elime yoğun bir akşamdı
Dün sabah 8 de uyandım
Akşam 20.00 de mesaiye başladım
Sabah 8 e daha 2 saat var geberiyooom bu paraya değmez ama napalm iş yok en iyisi burasi
iyi ki en iyisi acaba kotusu olsa nasil olacakti:KK43:
.

Evet tatlım besin alerjimiz hala devam ediyor et süt yumurta falan

Menum güzel ilk defa

Süperr

Menum şu şekilde
İşte yazmıştım bisküvi:)
Yürüyüş esnasında
Sonra saat 14m00 gibi çay 1 domates peynir
.
Sonra saat 18.00 4 kaşık kısır yarım kase çorba
Birkaç kuru üzüm
Şu 1 litreyi aşkın 1 . 1.5 arasi
Spor 11km. 750 puan
Harikasın vallahi canım 🩷💙❤️ afiyetler olsun
Dün 11 gibi dalından dut yedim
12.30
Tavuk pirzola fırın ve 2 yk bulgur pilavı biraz salata
Akşam 1kase kesme çorba 2 yk türlü
Sonrasında sıcak çay kahve
ozlemon ozlemon Elhan Elhan
Afiyet olsun canımm bayılırım dutaa 🌺💕💕
Günaydınnn fit arkadaşlarımm❤️❤️
Herşeye rağmen yürümeye devam 💪🏼💪🏼
Eki Görüntüle 3261191
Çok şanslısın kurabişim 🌺🌺🌼 ben de tatili iple çekiyorum akşamları sahilde yürüyeyim diye ama çok kalabalık oluyor maalesef

Back
X