Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O mesajı okudum da kendimi kötü bir şey duymaya sartladigim için üzerinde durmadım.
Sağlıklı beslenmemenin mutlulukla ilgisi var ne güzel. Kimi yiyerek mutlu oluyor kimi yemeyerek.
Ben de sendenim tatlım.
Ben de ben de
Bugün birde misafir ağırladım, hiçbirşey yemedim

eline emeğine sağlık Elhanım tebrikler menekse_kokusu

Afiyet olsun canım. Kahvaltıda yumurtanın yanına peynir zeytin Yeşillik vs eklesene çok güzel olur. Hem kurabiye hem makarna fazla olmuş ama çocuklarla birsey hazırlamak zor biliyorum.. akşamı güzel kapatmissin
eline emeğine sağlık Elhanım tebrikler menekse_kokusu
Teşekkürler canım

Eline sağlık kaptanim ❤❤❤
Tebrik ederim herkesi

Hepinize yazdıklarınız için teşekkür ederim hadi bismillah deyip bende yarın yeniden başlamak istiyorum diyete neler tüketiyorsunuz neler önerirsiniz bana da diyet önerirmisiniz
Başlangıcın hayırlı olsun, rabbim şifanı versin, kucağını bebişler doldursun amin

Şahanesin canım cuma günü güzel sonuçlar alacaksın inşallah

Artık kaptanın benim canım.. menulerine beni etiketlemen gerekiyor.. Hadi bakalım gonder gelsin menun.. Ne yedin ne içtin
Valla hic bişey yemedim sabah öğle akşam 1 er kase tarhana corbasi 3 lt su
Yürüyüş de yok

Gel kaptanım bi yorgunluk kahvesi içelim
Bugün bütün gün temizlik yaptım kan ter içinde kızım annanesindeydi fırsat bu fırsat giriştim bitmedi tabiki ama ben molalar hariç 7 saat temzlik yeptım
08.45 tarçınlı Türk kahvesi
12.00 h.c. yağlı türk kahvesi
13.00 1 kase tarhana, 1 dilim ekmek
15.00 3dilim karpuz 2 dilim peynir
20.30 1 kase çorba, 1 kase bezelye yemeği, yoğurt
Daha ütüler var dolap içleri bitmedi çarşamba kızımı borakıp tekrar devamm inşallah bitecek çocukla düzenli bir ev var bi hayalimizz

ozlemon Elhan

Minacımm harikasın bugün karbonhidratın daha az çook güzel sonuçlar gelecek az dayan bebeeeemm
Ellerine sağlık canım temizlik zor iş ama ne kadar rahatlatıyor insanı yorulmana rağmen menünü bozmamışsın canım süpersin

Eline sağlık kaptanim ❤❤❤
Tebrik ederim herkesi
Tatlım benim güzel gidiyoruz değil mi Hala herkesin yuzdelerini hesaplamayı yetiştiremiyorum. Sen nasıl yıllarca kahrimizi cekmişsin hep dua ediyorum sana. Eşim excelde bir tablo hazırladı benim için otomatik formüller yerleştirdi onu deneyecegim bu yüzden sana karşi mahcubum. Harala gurele gidiyoruz. Bu hafta cumadan pazartesiye bilgeyogii 2.9 kilo verdi . Çok sevindik. Sen nasılsın iş hayatına alisabildin mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…