Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aaa sorun bulundu en azından çaresi de bulunur tez zamanda alırsın tosun paşayı kucağına.
Evet canım olan 4 5 yıkıma oldu ama çok şükür bugüne herkes bu işlem olursa belki kendiliğinden hamile bile kalırsın diyorlar onun için de zayıflamak istiyorum ama irade yok şu durumda bile
Teşekkür ederim Allah razı olsun his. oldum daha önce polip için hiç bunlar fark edilmedi. Rabbim yar yardımcımız olsun genetik yaptık çok şükür onlarda temiz çıktı şimdi operasyon için beklemedeyim

Gözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine . Ekmek yok ya harikasın. Bakalım sonraki tartın nasıl olacak heyecanlandim Fulyacim.
Afiyet olsun bitanem.

Çok umutlu ol çünkü "sebepsiz" kelimesinden kurtulmuşsun yapışıklıklar çok büyük dert oluyor tüm kalbinle inan süreci olumlamalarınla destekle hormon yoga yapabilirsen çok tavsiye ederim sonucun mükemmel olsun canım. Kendiliğinden olma ihtimalin çok güçlü geçmiş kötü tecrübelerinle bunu asla bir tutma çünkü yepyeni bir sayfa açmışsın inşallah güzel haberlerini yakında alırız. Tüm bedenin ve ruhun şifalansın.

kaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?

Bebiş sağlıklı gebelik sağlıklı pokemon için irade yavas yavaş güçlenir canım.

Güzel kalbinden öperim senin çok çok sağol Allah'ım herkese hayılı kapılar açsın
kaç kilosun şu an? boyun kaçtı canım?
167 boyum kilom 108 109 arası

Şahanesin canım cuma günü güzel sonuçlar alacaksın inşallah
Ay noliyor ben anlamadim
Artık kaptanın benim canım.. menulerine beni etiketlemen gerekiyor.. Hadi bakalım gonder gelsin menun.. Ne yedin ne içtin

Maşallah canım büyük başarı ben 650 Gr vermişim cumartesi başlamıştım adet dönemindeyim birde

Gözlerime inanamadim çok güzel bir menü hazirlamişsin kendine . Ekmek yok ya harikasın. Bakalım sonraki tartın nasıl olacak heyecanlandim Fulyacim.
Afiyet olsun bitanem.
teşekkür ederim Allahın izniyle zamanla oturacak menüler canım. aslında fazla dağınık bir menü oldu ama reglin ilk günüydü.

Allah esirgesin canım, iyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…