Mesai yoğun geçmiş maşallah.Gel kaptanım bi yorgunluk kahvesi içelim
Bugün bütün gün temizlik yaptım kan ter içinde kızım annanesindeydi fırsat bu fırsat giriştim bitmedi tabiki ama ben molalar hariç 7 saat temzlik yeptım
08.45 tarçınlı Türk kahvesi
12.00 h.c. yağlı türk kahvesi
13.00 1 kase tarhana, 1 dilim ekmek
15.00 3dilim karpuz 2 dilim peynir
20.30 1 kase çorba, 1 kase bezelye yemeği, yoğurt
Daha ütüler var dolap içleri bitmedi çarşamba kızımı borakıp tekrar devamm inşallah bitecek çocukla düzenli bir evvar bi hayalimizz
ozlemon Elhan
Canım kansızlık varsa o da yapar halsizlik. Arkadaşın oğlu sürekli ateslenir 21 günde penisilin tedavisi filan. Çocuk toplamadan tekrar hastalanıyor derken çok nadir görülen bı hastalik varmış immünolojik. Anne kendi takibiyle keşfetti. Kortizon dan başka hiç tedavisi. Ama en azında adı varEvet doğru ama kreş öğretmeni niye bu kadar endişeleniyor ki normal olmayan birşey mi var diye düşünüyor
Bugün çok kötü geçti. Yemeğim dedikçe yedimBenim maviş kızlarım menüsünü paylaşmayanlar var bebeklerimmotivasyon tam gaz mı canlaaar yoksa müdahale edeyim mi birazdan ziliniz çalarsa o benim
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
@Jasminium84
@kayipdunya
Geçmiş olsun canımHayırlı akşamlar Japon diyetinde 3.gün
menekse_kokusu Elhan @siskopat
Ağrım olduğu için sadece 3000 adım atabildim pek keyfim yok
1 lt su
Kırmızı takıma transfer oldun canım. Pazartesinin böyle bir sürprizi var.Ay noliyor ben anlamadim
Tmm şimdi anladım kraliçemTatlım bildirimini düzgün yaparsan sevinirim.
Şimdi ben elime boş bir kağıt alıp bildirimleri okudukça not alıyorum. Senin eski kilonu zihnimde tutamadigim için tabloya gitmeye ugrasmadan sen öncekini ve simdikini yazsan diyorum. Sonra da beni ve kaptanini etiketlesen
Ben de ben de
Bugün birde misafir ağırladım, hiçbirşey yemedim
Ellerine saglik Elhoşumm bu kadarini bile yapiyor olman harikaTatlım benim güzel gidiyoruz değil miHala herkesin yuzdelerini hesaplamayı yetiştiremiyorum. Sen nasıl yıllarca kahrimizi cekmişsin hep dua ediyorum sana. Eşim excelde bir tablo hazırladı benim için otomatik formüller yerleştirdi onu deneyecegim bu yüzden sana karşi mahcubum. Harala gurele gidiyoruz. Bu hafta cumadan pazartesiye @siskopat 2.9 kilo verdi . Çok sevindik. Sen nasılsın iş hayatına alisabildin mı ?
Bunun kereviz yeşil elma sarımsak yoğurt olanı da müükkÇok lezzetliydi .
Semizotu
Salatalık
Yoğurt
Yeşil elma
Alternatif isteyenler için paylaşmak istedim.
Peki öyle olsunKırmızı takıma transfer oldun canım. Pazartesinin böyle bir sürprizi var.
Yalanciktan ağla bariPeki öyle olsun
Ya teşekkür ederim tatlım sözlerin güç verdi.Ellerine saglik Elhoşumm bu kadarini bile yapiyor olman harika
Yüzdeleri hesaplamasanda olur önemli olan verilen kilolar
Esininde ellerine sağlık uğraşıyorsunuz
Bende iş hayatina alismaya çalışıyorum yoruluyorum o yüzden cok fazla bakamiyorum buralara
Bir imoci yeterdi abartma canım.
Afiyet olsun canım12 Haziran Pazartesi
Sabah
Türk kahvesi, 1 hurma, 5 fındık
Öğle
Yumurta salatası(2 yumurta ile), 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, 1 nektari, 3 erik
Akşam
1 biber dolması, 1 but haşlama, 1 kase salata , biraz karpuz
Ara
1 avuç çekirdek, 2 kare bitter
Ara
1 hurma, 1 fıncan kahve
Su; 2.5 lt
Adım: 8000 kadar.( Adımsayarım sonradan çalıştı{5600 kadar saymış)net olmadığından foto atamıyorum, ama her zamanki gittiğim yollar olunca tahmini güç olmuyor)Elhan ozlemon
İnşallah ya bugün açlıktan sesim çıkmıyor ama hizli verdim diye cok mutluyumBir imoci yeterdi abartma canım.şaka bir yana inşallah daha çok kilo verir istediğin inceliğe kavuşursun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?