Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Mesai yoğun geçmiş maşallah. Allah kolaylık versin canım çocuklu anneler işlerini birkaç güne yayar sıkıntı etme. Menün çok güzel afiyet olsun. Karpuz peynir bölümüne bittim.

Evet doğru ama kreş öğretmeni niye bu kadar endişeleniyor ki normal olmayan birşey mi var diye düşünüyor
Canım kansızlık varsa o da yapar halsizlik. Arkadaşın oğlu sürekli ateslenir 21 günde penisilin tedavisi filan. Çocuk toplamadan tekrar hastalanıyor derken çok nadir görülen bı hastalik varmış immünolojik. Anne kendi takibiyle keşfetti. Kortizon dan başka hiç tedavisi. Ama en azında adı var
Bugün çok kötü geçti. Yemeğim dedikçe yedim
Yarın daha iyi olur inşallah

Tmm şimdi anladım kraliçem
Cuma 70.75
Pazartesi 71.55
+800

Ellerine saglik Elhoşumm bu kadarini bile yapiyor olman harika
Yüzdeleri hesaplamasanda olur önemli olan verilen kilolar
Esininde ellerine sağlık uğraşıyorsunuz
Bende iş hayatina alismaya çalışıyorum yoruluyorum o yüzden cok fazla bakamiyorum buralara

12 Haziran Pazartesi

Sabah
Türk kahvesi, 1 hurma, 5 fındık

Öğle
Yumurta salatası(2 yumurta ile), 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, 1 nektari, 3 erik

Akşam
1 biber dolması, 1 but haşlama, 1 kase salata , biraz karpuz

Ara
1 avuç çekirdek, 2 kare bitter

Ara
1 hurma, 1 fıncan kahve

Su; 2.5 lt
Adım: 8000 kadar.( Adımsayarım sonradan çalıştı{5600 kadar saymış)net olmadığından foto atamıyorum, ama her zamanki gittiğim yollar olunca tahmini güç olmuyor) Elhan ozlemon

Ya teşekkür ederim tatlım sözlerin güç verdi. Bir ay geçsin iyice alışırsın. Kolaylıklar dilerim. Huzurlu bir ortamın olsun inşallah

Afiyet olsun canım çok güzel her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…