• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Gel kaptanım bi yorgunluk kahvesi içelim :KK50:
Bugün bütün gün temizlik yaptım kan ter içinde kızım annanesindeydi fırsat bu fırsat giriştim bitmedi tabiki ama ben molalar hariç 7 saat temzlik yeptım
08.45 tarçınlı Türk kahvesi
12.00 h.c. yağlı türk kahvesi
13.00 1 kase tarhana, 1 dilim ekmek
15.00 3dilim karpuz 2 dilim peynir
20.30 1 kase çorba, 1 kase bezelye yemeği, yoğurt
Daha ütüler var dolap içleri bitmedi çarşamba kızımı borakıp tekrar devamm inşallah bitecek çocukla düzenli bir ev:KK14: var bi hayalimizz

ozlemon ozlemon Elhan Elhan
Mesai yoğun geçmiş maşallah. :confused: Allah kolaylık versin canım ❤️ çocuklu anneler işlerini birkaç güne yayar sıkıntı etme. Menün çok güzel afiyet olsun. Karpuz peynir bölümüne bittim. :kk77:

Evet doğru ama kreş öğretmeni niye bu kadar endişeleniyor ki normal olmayan birşey mi var diye düşünüyor 😔😔
Canım kansızlık varsa o da yapar halsizlik. Arkadaşın oğlu sürekli ateslenir 21 günde penisilin tedavisi filan. Çocuk toplamadan tekrar hastalanıyor derken çok nadir görülen bı hastalik varmış immünolojik. Anne kendi takibiyle keşfetti. Kortizon dan başka hiç tedavisi. Ama en azında adı var
Benim maviş kızlarım menüsünü paylaşmayanlar var bebeklerim 🥰🥰😘😘💙💙 motivasyon tam gaz mı canlaaar yoksa müdahale edeyim mi 😂😂 birazdan ziliniz çalarsa o benim
Elhan Elhan
Cookiie Cookiie
Limoni026 Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83 Mthn83
@Jasminium84
@kayipdunya
Bugün çok kötü geçti. Yemeğim dedikçe yedim 🙄
Yarın daha iyi olur inşallah

Tatlım bildirimini düzgün yaparsan sevinirim.
Şimdi ben elime boş bir kağıt alıp bildirimleri okudukça not alıyorum. Senin eski kilonu zihnimde tutamadigim için tabloya gitmeye ugrasmadan sen öncekini ve simdikini yazsan diyorum. Sonra da beni ve kaptanini etiketlesen :KK14:
Tmm şimdi anladım kraliçem
Cuma 70.75
Pazartesi 71.55
+800

Tatlım benim güzel gidiyoruz değil mi :KK49:Hala herkesin yuzdelerini hesaplamayı yetiştiremiyorum. Sen nasıl yıllarca kahrimizi cekmişsin hep dua ediyorum sana. :dua: Eşim excelde bir tablo hazırladı benim için otomatik formüller yerleştirdi onu deneyecegim bu yüzden sana karşi mahcubum. Harala gurele gidiyoruz. :confused: Bu hafta cumadan pazartesiye @siskopat 2.9 kilo verdi . Çok sevindik. Sen nasılsın iş hayatına alisabildin mı ? :KK60:
Ellerine saglik Elhoşumm bu kadarini bile yapiyor olman harika 💕💕
Yüzdeleri hesaplamasanda olur önemli olan verilen kilolar🥰🥰
Esininde ellerine sağlık uğraşıyorsunuz 🥰🥰
Bende iş hayatina alismaya çalışıyorum yoruluyorum o yüzden cok fazla bakamiyorum buralara

12 Haziran Pazartesi

Sabah
Türk kahvesi, 1 hurma, 5 fındık

Öğle
Yumurta salatası(2 yumurta ile), 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, 1 nektari, 3 erik

Akşam
1 biber dolması, 1 but haşlama, 1 kase salata , biraz karpuz

Ara
1 avuç çekirdek, 2 kare bitter

Ara
1 hurma, 1 fıncan kahve

Su; 2.5 lt
Adım: 8000 kadar.( Adımsayarım sonradan çalıştı{5600 kadar saymış)net olmadığından foto atamıyorum, ama her zamanki gittiğim yollar olunca tahmini güç olmuyor) Elhan Elhan ozlemon ozlemon

Ellerine saglik Elhoşumm bu kadarini bile yapiyor olman harika 💕💕
Yüzdeleri hesaplamasanda olur önemli olan verilen kilolar🥰🥰
Esininde ellerine sağlık uğraşıyorsunuz 🥰🥰
Bende iş hayatina alismaya çalışıyorum yoruluyorum o yüzden cok fazla bakamiyorum buralara
Ya teşekkür ederim tatlım sözlerin güç verdi. :KK76: Bir ay geçsin iyice alışırsın. Kolaylıklar dilerim. Huzurlu bir ortamın olsun inşallah :KK60::dua:

12 Haziran Pazartesi

Sabah
Türk kahvesi, 1 hurma, 5 fındık

Öğle
Yumurta salatası(2 yumurta ile), 1 kk peynir, 1 zeytin, salatalık, 1 nektari, 3 erik

Akşam
1 biber dolması, 1 but haşlama, 1 kase salata , biraz karpuz

Ara
1 avuç çekirdek, 2 kare bitter

Ara
1 hurma, 1 fıncan kahve

Su; 2.5 lt
Adım: 8000 kadar.( Adımsayarım sonradan çalıştı{5600 kadar saymış)net olmadığından foto atamıyorum, ama her zamanki gittiğim yollar olunca tahmini güç olmuyor) Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Afiyet olsun canım ❤️ çok güzel her şey :KK60:

Eklentiler

• Screenshot_20230612_233612.webp
    Screenshot_20230612_233612.webp
    19 KB · Görüntüleme: 25
Back
X