- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Günaydin kaptanımGünaydın canlarımm
Bugün tarti günüüü
Saat 12 ye kadar bildirim yapmayi unutmayın. Bildirimlerinizi
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Olacak şekilde yazıpElhan ı ve beni etiketleyinn güzel eksiler gördüğünüz bol enerjili bir gün olsun
@Kinoalihatun
Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
@60kiloyum
Tebrikler annecim.Günaydın arkadaşlar
Cuma bildirimi:84.35
Pazartesi bildirimi:83.70
Fark -650 Gr
menekse_kokusu
Cordelia
Elhan
bilgeyogii
Bir süre pekmez yemeye ara ver öyle dene canım. İnşallah her şey yoluna girer yanlış bir şey yapmadiysan eninde sonunda bekledigin eksiyi göreceksin. Zamana ihtiyacin var. Sebze proteini menune daha çok dahil et.cuma: 63,45
bugün: 65,20
fark: +1,75
kaptanım inan ne oldu anlamıyorum nasıl bu kadar artı oluyorum çok şaşkınım
çok da canım sıkkın, deli gibi yürüyorum hareketsiz de değilim, aman Allah çok da yemiyorum ama giderek şişiyorum
demrim düştü diye bir haftadır sabahları pekmez yiyorum ama yine de bu kadar kilo yapar mı bilmiyorum ki
menekse_kokusu
Elhan
Kahvaltı ekleyelim menune. Tek ogunle beslenmek metabolizmayi yavaslatmis olabilir.11 Haziran Pazar
15.00
1 tabak zeytinyağlı bakla
2 yk yoğurtlu semizotu
yarım kıymalı pide
1 kase erik
su: 1,5 lt
Elhan menekse_kokusu
Notunu aldım tatlım.
teşekkürler canım kaptanımGeçmiş olsun casmimcim.Allah şifa versin.
bugün yemedim artık canım, umarım sebep odur da haftasonuna kadar eksiye geçerim, çok ümidim yok gerçi 4 günde 2 kiloya yakın nasıl veririm bilmiyorumBir süre pekmez yemeye ara ver öyle dene canım. İnşallah her şey yoluna girer yanlış bir şey yapmadiysan eninde sonunda bekledigin eksiyi göreceksin. Zamana ihtiyacin var. Sebze proteini menune daha çok dahil et.
evet biraz düzenimi değiştirmek de fayda var galiba, vücudum az öğünlü beslenmeye çok alıştı artıkKahvaltı ekleyelim menune. Tek ogunle beslenmek metabolizmayi yavaslatmis olabilir.
uzaya fırlatır gibi atmışım özürNotunu aldım tatlım.
Teşekkür ederim beraber harikayızHarikasın canımm
Teşekkür ederimTebrikler annecim.
Güzeeeeel
Minik artinin lafı bile olmaz.Eki Görüntüle 3259900
CUMA ;62.55
PAZARTESİ;62.65
FARK: +100 gr (bu artı değil aslında 7 de yediğim pilavın hazm olmamış halineyse yspıcak bişii yok menekse_kokusu Elhan
İnşanlah devamı biraz zor valla beni zor günler bekliyor3,5 kilo gayet güzel. kalıcı olması önemli zaten. devamı da gelir inşallah tatlım
Cumartesi 70.75Günaydın canlarımm
Bugün tarti günüüü
Saat 12 ye kadar bildirim yapmayi unutmayın. Bildirimlerinizi
Cuma:
Pazartesi:
Fark:
Olacak şekilde yazıpElhan ı ve beni etiketleyinn güzel eksiler gördüğünüz bol enerjili bir gün olsun
@Kinoalihatun
Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
ilimtalepedenanne
S Suskunkardelen
@60kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?