Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah ablacımSağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum desen yeterli.Midem şekerli , hamurlu şeyleri yersem rahatsız oluyor bitti gitti yalan mı değil tabi ki...
Basaracagiz kukişim.
![]()
Aramıza beklerizUzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepiniziimrenmemek mümkün değil maşallah her birinize
azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır
başarınız daim olsun ben aradan takibe devam
![]()
afiyet olsun canım menü süper11 Haziran Pazar
Sabah
1 Türk kahvesi
Yumurta salatası(2 yumurta ile) , 1 KK peynir, 3 zeytin, salatalık, domates, yeşillik, 1 dilm tbe
Ara
Yarım avuç leblebi, 3 çilek
Akşam
2 patates, 1 patlıcan, 2 sivri biber den oluşan fırın kızartması, 1 kase yoğurt
Spor:Bahçede ol yolma devamke
Su: 2.5 ltozlemon
Elhan
afiyet olsun kurabişiimmm
mina canım afiyetler olsun ekme birazcık fazla kaçmış bu menüde ama çok önemli değil canım uzan vadede eksi getirir11 Haziran
11.00: 1 kase tarhana çorbası
2 dilim tb ekmek
13.00: 1 muz
16.00: 2 dilim peynir
1 dilim ekmek
10 zeytin
19.00: 3yk bulgur pilavı
1 servis kaşığı Sebzeli tavuk
1 bardak ayran
20.00: 1 dilim karpuz
2,5 lt su
ozlemon
hiiiç önemli değil canım cumaya çok şeyler değişir. karbonhidratı biraz daha keselim canımGünaydın arkadaşlar
Düne göre artidayim ama yoğun ödem var.
Cuma 80.5
Pazartesi 80.3
ahaahahaaa biliyordum biliyorduuummm
hahhahahaaa asla söylemem sürpriz
canım daha cumaya var 100 gram hiç az değil sen dikkat et cumaya o yüz 1000 olacakGünaydın herkese
Cuma 73.100
Bugün 73.00
Giden : 100
Mercimek köftesi şişirdi beni sanırım
Eki Görüntüle 3259901
Elhan ve
ozlemon
senden kaçmaz biliyorum beeeenn
afiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?11 Haziran Pazar
15.00
1 tabak zeytinyağlı bakla
2 yk yoğurtlu semizotu
yarım kıymalı pide
1 kase erik
su: 1,5 lt
Elhan
menekse_kokusu
menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..cuma: 63,45
bugün: 65,20
fark: +1,75
kaptanım inan ne oldu anlamıyorum nasıl bu kadar artı oluyorum çok şaşkınım
çok da canım sıkkın, deli gibi yürüyorum hareketsiz de değilim, aman Allah çok da yemiyorum ama giderek şişiyorum
demrim düştü diye bir haftadır sabahları pekmez yiyorum ama yine de bu kadar kilo yapar mı bilmiyorum ki
menekse_kokusu
Elhan
tebrik ederimmm harikasın canımGünaydın arkadaşlar
Cuma bildirimi:84.35
Pazartesi bildirimi:83.70
Fark -650 Gr
menekse_kokusu
@CordeLia
Elhan
@siskopat
tebrikler canıımm
sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorumEki Görüntüle 3259900
CUMA ;62.55
PAZARTESİ;62.65
FARK: +100 gr (bu artı değil aslında 7 de yediğim pilavın hazm olmamış halineyse yspıcak bişii yok
menekse_kokusu
Elhan
regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkattCumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım
kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaahahhahahaaa asla söylemem sürpriz![]()
kaptanım tek öğünle çok güzel kilo verdim o yüzden o şekilde devam edeyim dedim, daha fazla öğün yesem kilo alacakmışım gibi hissediyorumafiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?
kaptanım pekmezi sabah aç karnına ilaç gibi limonla karıştırıp içtiğim için belirtmedim ama kalorili belirtmeliydim haklısınmenülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..
olabilir canım. bir de sebze ve protein ağırlıklı 2 öğün olacak şekilde dene istersenkaptanım tek öğünle çok güzel kilo verdim o yüzden o şekilde devam edeyim dedim, daha fazla öğün yesem kilo alacakmışım gibi hissediyorum
kaptanım pekmezi sabah aç karnına ilaç gibi limonla karıştırıp içtiğim için belirtmedim ama kalorili belirtmeliydim haklısın
onun dışında bir de nescafe çok tükettim sanırım o da şişkinlik yaptı bana
tebrikler canım
İnşallah yeniden merhaba denirimAramıza bekleriz![]()
Cuma ya kadar güzel bi sıkı diyetteyim beybim hazır kocam akşam yemeğe yokafiyet olsun canım menü süper
mina canım afiyetler olsun ekme birazcık fazla kaçmış bu menüde ama çok önemli değil canım uzan vadede eksi getirir
hiiiç önemli değil canım cumaya çok şeyler değişir. karbonhidratı biraz daha keselim canım
ahaahahaaa biliyordum biliyorduuummmtebrikler balll limoşumm
canım daha cumaya var 100 gram hiç az değil sen dikkat et cumaya o yüz 1000 olacak
senden kaçmaz biliyorum beeeenn![]()
Yakın zamanda bekliyoruzz canımUzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepiniziimrenmemek mümkün değil maşallah her birinize
azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır
başarınız daim olsun ben aradan takibe devam
![]()
❤tebrikler canım![]()
tamam kaptanım bu hafta sıfır şeker ve az karbonlu geçireceğim inşallaholabilir canım. bir de sebze ve protein ağırlıklı 2 öğün olacak şekilde dene istersen![]()
İtiraf etmem gerekirse hemen gaza geliyorum ama sonra fossss iradem aşırı aşırı zayıfYakın zamanda bekliyoruzz canımgaza gelmen dileğiyle
![]()
Demiştim sana seninle motivasyonum tamam diyeafiyet olsun canım menü süper
mina canım afiyetler olsun ekme birazcık fazla kaçmış bu menüde ama çok önemli değil canım uzan vadede eksi getirir
hiiiç önemli değil canım cumaya çok şeyler değişir. karbonhidratı biraz daha keselim canım
ahaahahaaa biliyordum biliyorduuummmtebrikler balll limoşumm
canım daha cumaya var 100 gram hiç az değil sen dikkat et cumaya o yüz 1000 olacak
senden kaçmaz biliyorum beeeenn![]()