Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Uzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepinizi 🥰🥰 imrenmemek mümkün değil maşallah her birinize 🧿🧿🧿🧿 azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır🙈 başarınız daim olsun ben aradan takibe devam 🌺🌺🌺🌺
Aramıza bekleriz ☺️

11 Haziran Pazar

Sabah
1 Türk kahvesi
Yumurta salatası(2 yumurta ile) , 1 KK peynir, 3 zeytin, salatalık, domates, yeşillik, 1 dilm tbe

Ara
Yarım avuç leblebi, 3 çilek

Akşam
2 patates, 1 patlıcan, 2 sivri biber den oluşan fırın kızartması, 1 kase yoğurt

Spor:Bahçede ol yolma devamke🤪
Su: 2.5 lt ozlemon ozlemon Elhan Elhan
afiyet olsun canım menü süper :KK200::KK60:
11 haziran
Kahvaltı
sucuklu 1 yumurta
Peynir
Zeytin
2 tk reçel
1 dilim tb ekmeği

Ara
4 malta eriği, filtre kahve

Ara türk kahvesi

Akşam
2 köfte 4 5 dilim patates (fırında)
1 küçük pişi
Salata
Ayran

2.5 lt su
ozlemon ozlemon
Elhan Elhan
afiyet olsun kurabişiimmm :KK200::KK60:
11 Haziran
11.00: 1 kase tarhana çorbası
2 dilim tb ekmek

13.00: 1 muz

16.00: 2 dilim peynir
1 dilim ekmek
10 zeytin

19.00: 3yk bulgur pilavı
1 servis kaşığı Sebzeli tavuk
1 bardak ayran

20.00: 1 dilim karpuz

2,5 lt su
ozlemon ozlemon
mina canım afiyetler olsun ekme birazcık fazla kaçmış bu menüde ama çok önemli değil canım uzan vadede eksi getirir :KK60::KK200:
Günaydın arkadaşlar
Düne göre artidayim ama yoğun ödem var.
Cuma 80.5
Pazartesi 80.3
hiiiç önemli değil canım cumaya çok şeyler değişir. karbonhidratı biraz daha keselim canım :KK200::KK60:
Günaydın hanımlarr😍

Cuma: 63.5 (bence ödemdi o yüzden yüksek çıktı) ,
Ptsi: 62.3💃💃:KK76::KK76:
Fark: -1,2 kg Elhan Elhan ozlemon ozlemon
ahaahahaaa biliyordum biliyorduuummm :KK60:tebrikler balll limoşumm
ozlemon ozlemon :KK25:
Tartildin mi kız?? Kaç ciktin ???:ıslık:
hahhahahaaa asla söylemem sürpriz :KK6:
Günaydın herkese
Cuma 73.100
Bugün 73.00
Giden : 100
Mercimek köftesi şişirdi beni sanırım🙁
Eki Görüntüle 3259901
Elhan Elhan ve ozlemon ozlemon
canım daha cumaya var 100 gram hiç az değil sen dikkat et cumaya o yüz 1000 olacak :KK200::KK60:
ozlemon ozlemon Elhan Elhan

Cuma
72.1
pazartesi
72.6

+500 gram 😁 veririkk yavvv sıkıntı yohh 🤣🤣
senden kaçmaz biliyorum beeeenn :KK200::anne:

11 Haziran Pazar

15.00
1 tabak zeytinyağlı bakla
2 yk yoğurtlu semizotu
yarım kıymalı pide

1 kase erik

su: 1,5 lt

Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
afiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?
cuma: 63,45
bugün: 65,20
fark: +1,75

kaptanım inan ne oldu anlamıyorum nasıl bu kadar artı oluyorum çok şaşkınım :KK43:

çok da canım sıkkın, deli gibi yürüyorum hareketsiz de değilim, aman Allah çok da yemiyorum ama giderek şişiyorum :KK43:

demrim düştü diye bir haftadır sabahları pekmez yiyorum ama yine de bu kadar kilo yapar mı bilmiyorum ki :KK43:

menekse_kokusu menekse_kokusu
Elhan Elhan
menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..
Günaydın arkadaşlar
Cuma bildirimi:84.35
Pazartesi bildirimi:83.70
Fark -650 Gr
menekse_kokusu menekse_kokusu
@CordeLia
Elhan Elhan
@siskopat
tebrik ederimmm harikasın canım :spor:
Günaydin kaptanım🤗
Cuma 63.65
Bugün 63.50
Fark 0.150
Elhan Elhan ❤️
tebrikler canıımm:spor:
Eki Görüntüle 3259900

CUMA ;62.55

PAZARTESİ;62.65
FARK: +100 gr (bu artı değil aslında 7 de yediğim pilavın hazm olmamış hali 🤦🏻‍♀️ neyse yspıcak bişii yok menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan
sabit sayılırsın canım.. cumaya eksilirsin sen. sana güveniyorum :anne:
Cumartesi 70.75
Bugün +800 regl oldum kesinlikle ondan dolayı kaptanım
regl etkisi olabilir tabi.. yine de daha dikkatli ol menü seçiminde.. hele regl ken kaçamaklara dikkatt:dua:
kız kimseye söylemem kulağıma fısıldaa :confused:

afiyet olsunn.. neden tek öğün besleniyorsun canım? bu metabolizmanı yavaşlatmaz mı?
kaptanım tek öğünle çok güzel kilo verdim o yüzden o şekilde devam edeyim dedim, daha fazla öğün yesem kilo alacakmışım gibi hissediyorum

menülerini bi gözden geçir canım. pekmez demişsin ama yazdığın menülerde pekmez yok.. bunun gibi aradan yediğin bazı şeyler artıya sebep olabilir..
kaptanım pekmezi sabah aç karnına ilaç gibi limonla karıştırıp içtiğim için belirtmedim ama kalorili belirtmeliydim haklısın

onun dışında bir de nescafe çok tükettim sanırım o da şişkinlik yaptı bana

kaptanım tek öğünle çok güzel kilo verdim o yüzden o şekilde devam edeyim dedim, daha fazla öğün yesem kilo alacakmışım gibi hissediyorum

kaptanım pekmezi sabah aç karnına ilaç gibi limonla karıştırıp içtiğim için belirtmedim ama kalorili belirtmeliydim haklısın

onun dışında bir de nescafe çok tükettim sanırım o da şişkinlik yaptı bana
olabilir canım. bir de sebze ve protein ağırlıklı 2 öğün olacak şekilde dene istersen :KK200:

Günaydın kızlar 🥰

Cuma 89.2
Bugün 89.1 menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan

sporthealth-0-20230612-104154.webp

mina canım afiyetler olsun ekme birazcık fazla kaçmış bu menüde ama çok önemli değil canım uzan vadede eksi getirir :KK60::KK200:

hiiiç önemli değil canım cumaya çok şeyler değişir. karbonhidratı biraz daha keselim canım :KK200::KK60:

canım daha cumaya var 100 gram hiç az değil sen dikkat et cumaya o yüz 1000 olacak :KK200::KK60:

Cuma ya kadar güzel bi sıkı diyetteyim beybim hazır kocam akşam yemeğe yok 🤣🤣 ona yaparken yemek canim çekeyy

Uzun zaman olmuştu buraya gelmeyeli arada takip ediyorum hepinizi 🥰🥰 imrenmemek mümkün değil maşallah her birinize 🧿🧿🧿🧿 azminiz hayranlık uyandırıcı hep böyle devam darısı benim başıma en kısa zamanda haddinden fazla kilo fazlalığım var ama iradem sıfır🙈 başarınız daim olsun ben aradan takibe devam 🌺🌺🌺🌺
Yakın zamanda bekliyoruzz canım 🤩🤩 gaza gelmen dileğiyle 🙈

Demiştim sana seninle motivasyonum tamam diye😍😍🥲

Back
X