Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum desen yeterli.Ay malesef ablacım gercekten birde kimseye söylemiyorum diyetteyim falan diye. Hep dedim başaramadım. Şimdi kendileri desin aaa masıl zayıflamışsın diye![]()
Afiyet olsun tatlım. Quesadilla sağlıklı bir şeydir inşallah.11 haziran pazar
Sabah 10.30
3 dilim garip ekmek
Birkaç kaşık salçalı sosis
Peynir acı yeşil biber domates
Akşam 15.30
Etli quesadilla
Yarım kase yoğurt
Akşam 20.00
Birkaç çilek
Birkaç erik
11806 adımElhan
menekse_kokusu
Salı sabahı bildirim yaparsın canım. Cumaya kadar kendini kontrol etmiş olursun.
Afiyet olsun canım11 Haziran
11.00: 1 kase tarhana çorbası
2 dilim tb ekmek
13.00: 1 muz
16.00: 2 dilim peynir
1 dilim ekmek
10 zeytin
19.00: 3yk bulgur pilavı
1 servis kaşığı Sebzeli tavuk
1 bardak ayran
20.00: 1 dilim karpuz
2,5 lt su
ozlemon
Huawei Gt 2 kullanıyorum galiba spor gbi tempolu yürümezsen çok saymıyor iyi bişi aslında ama az görünce moral bozuluyor, mi band da var onu da şarj edip diğer kola takıp denemek lazımTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Fit 2 mi kullaniyorsun saat olarak?Önce ne kullanmıştım?
Benim de şu an fit 2 öncesinde mi band 5 daha hassasti sanki.Fit 2 yavaş hareketleri adımları saymıyor ya da az sayıyor gibi geldi bana da
Suspushanımcığımmm kaçamak yoksa hareket edip dikkatli beslenip bir de alıyorsan tebrikler sakın bozma böyle devam. Yağ hücrelerinin içindeki yağ boşaldığında hücre suyla dolarmış( o dönem tartıda daha fazla çıkıp çoğu insan bırakırmış) fakat devam ettiğinde yağ hücrelerindeki su da giderek asıl eksiler belli olurmuş. Hücreler strese girdiği için mi su doluyo orasını hatrlamıyorum ama bir diyetisyenden dinlemiştim çok mantıklı gelmişti böyle devamEki Görüntüle 3259876
Elhan
Yediğim içtiğim belli vermiyorum üstelik alıyorum. Yakında pes edeceğim.![]()
![]()
Oooo harikasınnnn
Tarti sonucuGünaydın kızlar nasıl gidiyor? Hafta sonu yatılı misafirim vardıhaliyle dikkat edemedim ve bu sabah tartıldığımda başllangıç kiloma geri çıkmışım zaten 600 gr verebilmiştim anca daha
ama cumaya kadar toparlarım belki ödemdir diyorum inş
Ben de okumuştum o yağ baloncuklarıni ilmi açıdan doğru.Huawei Gt 2 kullanıyorum galiba spor gbi tempolu yürümezsen çok saymıyor iyi bişi aslında ama az görünce moral bozuluyor, mi band da var onu da şarj edip diğer kola takıp denemek lazım
Suspushanımcığımmm kaçamak yoksa hareket edip dikkatli beslenip bir de alıyorsan tebrikler sakın bozma böyle devam. Yağ hücrelerinin içindeki yağ boşaldığında hücre suyla dolarmış( o dönem tartıda daha fazla çıkıp çoğu insan bırakırmış) fakat devam ettiğinde yağ hücrelerindeki su da giderek asıl eksiler belli olurmuş. Hücreler strese girdiği için mi su doluyo orasını hatrlamıyorum ama bir diyetisyenden dinlemiştim çok mantıklı gelmişti böyle devamayrıca pes edeceğim böyle giderse ne demek
yürü hücrelerinden özür dilemeye gidiyoruz
Oooo harikasınnnnbakalım ben kaç çıkcam 5 lere yaklaştık resmennn yani inşallah ben de yaklaşmısımdır
![]()
Ben de farklı şeyleri denemeyi seviyorumEkran görüntüsü aldım canım çok teşekkür ederim
Elimde tuzla bekliyorum elhanım![]()
Geçmiş olsun casmimcim.Günaydın kızlar
Dün uğrayamadım buraya haftasonu yoğunluğum vardı
Regliden dolayı da inanılmaz sandım var 2 gündür ayakta duramıyorum resmen
Doktora gideceğim son 3-4 seferdir böyle sancım oluyor
Elimizdekine yemek yetiştiremiyoruz
Menü çok güzel canim ekmegi sadece kahvaltıda tüketmeyi denemek nasıl olur acabamenekse_kokusu
Elhan
11 Haziran 2023
sabah 11.30
pastırmalı kaşarlı omlet
3 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir
1,5 dilim kadar ekşimaya tbe
ara kahve ve 1 kare bitter
öğlen 14.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek
akşam 19.30
hamsi tava
salata
1 dilim tbe
yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Canımızı çektirip duruyorsun.Ben ilk gün sumaklı baharatlı patates yapıyorum.
Sebze günü köz sebze salatası
Meyve salatası
Yumurta günü ayrıca
Teşekkür ederim canımmHuawei Gt 2 kullanıyorum galiba spor gbi tempolu yürümezsen çok saymıyor iyi bişi aslında ama az görünce moral bozuluyor, mi band da var onu da şarj edip diğer kola takıp denemek lazım
Suspushanımcığımmm kaçamak yoksa hareket edip dikkatli beslenip bir de alıyorsan tebrikler sakın bozma böyle devam. Yağ hücrelerinin içindeki yağ boşaldığında hücre suyla dolarmış( o dönem tartıda daha fazla çıkıp çoğu insan bırakırmış) fakat devam ettiğinde yağ hücrelerindeki su da giderek asıl eksiler belli olurmuş. Hücreler strese girdiği için mi su doluyo orasını hatrlamıyorum ama bir diyetisyenden dinlemiştim çok mantıklı gelmişti böyle devamayrıca pes edeceğim böyle giderse ne demek
yürü hücrelerinden özür dilemeye gidiyoruz
Oooo harikasınnnnbakalım ben kaç çıkcam 5 lere yaklaştık resmennn yani inşallah ben de yaklaşmısımdır
![]()
Özlemeye devamIyi geceler bugun evdeydim ama yogunluktan sayfaya ugrayamadim![]()
Harikasın canımmCuma 62.6
Pazartesi 62.4
Fark ‐200 gr
Etiketsiz bacıCuma 62.6
Pazartesi 62.4
Fark ‐200 gr