Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ay malesef ablacım gercekten birde kimseye söylemiyorum diyetteyim falan diye. Hep dedim başaramadım. Şimdi kendileri desin aaa masıl zayıflamışsın diye 😂😂
Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum desen yeterli. :KK60: Midem şekerli , hamurlu şeyleri yersem rahatsız oluyor bitti gitti yalan mı değil tabi ki...:confused:Basaracagiz kukişim. :dua::KK200:

11 haziran pazar

Sabah 10.30
3 dilim garip ekmek
Birkaç kaşık salçalı sosis
Peynir acı yeşil biber domates

Akşam 15.30
Etli quesadilla
Yarım kase yoğurt

Akşam 20.00
Birkaç çilek
Birkaç erik

11806 adım Elhan Elhan menekse_kokusu menekse_kokusu
Afiyet olsun tatlım. Quesadilla sağlıklı bir şeydir inşallah.🤩
Elhan Elhan biricikim ben bu gece evde kalmayacağım yarın 2de geleceğim eve sanırım tartılamayacağım😔
Salı sabahı bildirim yaparsın canım. Cumaya kadar kendini kontrol etmiş olursun.
11 Haziran
11.00: 1 kase tarhana çorbası
2 dilim tb ekmek

13.00: 1 muz

16.00: 2 dilim peynir
1 dilim ekmek
10 zeytin

19.00: 3yk bulgur pilavı
1 servis kaşığı Sebzeli tavuk
1 bardak ayran

20.00: 1 dilim karpuz

2,5 lt su
ozlemon ozlemon
Afiyet olsun canım ❤️

Teşekkür ederim 🤗🤗❤️❤️

Teşekkür ederim 🤗🤗❤️❤️

Fit 2 mi kullaniyorsun saat olarak?Önce ne kullanmıştım?
Benim de şu an fit 2 öncesinde mi band 5 daha hassasti sanki.Fit 2 yavaş hareketleri adımları saymıyor ya da az sayıyor gibi geldi bana da
Huawei Gt 2 kullanıyorum galiba spor gbi tempolu yürümezsen çok saymıyor iyi bişi aslında ama az görünce moral bozuluyor, mi band da var onu da şarj edip diğer kola takıp denemek lazım :spor:
Eki Görüntüle 3259876

Elhan Elhan

Yediğim içtiğim belli vermiyorum üstelik alıyorum. Yakında pes edeceğim. 😢 😥
Suspushanımcığımmm kaçamak yoksa hareket edip dikkatli beslenip bir de alıyorsan tebrikler sakın bozma böyle devam. Yağ hücrelerinin içindeki yağ boşaldığında hücre suyla dolarmış( o dönem tartıda daha fazla çıkıp çoğu insan bırakırmış) fakat devam ettiğinde yağ hücrelerindeki su da giderek asıl eksiler belli olurmuş. Hücreler strese girdiği için mi su doluyo orasını hatrlamıyorum ama bir diyetisyenden dinlemiştim çok mantıklı gelmişti böyle devam:KK19::KK73: ayrıca pes edeceğim böyle giderse ne demek:KK4: yürü hücrelerinden özür dilemeye gidiyoruz
Günaydın hanımlarr😍

Cuma: 63.5 (bence ödemdi o yüzden yüksek çıktı) ,
Ptsi: 62.3💃💃:KK76::KK76:
Fark: -1,2 kg Elhan Elhan ozlemon ozlemon
Oooo harikasınnnn :KK5:bakalım ben kaç çıkcam 5 lere yaklaştık resmennn yani inşallah ben de yaklaşmısımdır 🤣

Günaydın kızlar nasıl gidiyor? Hafta sonu yatılı misafirim vardı 🥲 haliyle dikkat edemedim ve bu sabah tartıldığımda başllangıç kiloma geri çıkmışım zaten 600 gr verebilmiştim anca daha 😂 ama cumaya kadar toparlarım belki ödemdir diyorum inş
Tarti sonucu :işsiz:
İnşallah toparlarsin canım. Zamanımız var.

Huawei Gt 2 kullanıyorum galiba spor gbi tempolu yürümezsen çok saymıyor iyi bişi aslında ama az görünce moral bozuluyor, mi band da var onu da şarj edip diğer kola takıp denemek lazım :spor:

Suspushanımcığımmm kaçamak yoksa hareket edip dikkatli beslenip bir de alıyorsan tebrikler sakın bozma böyle devam. Yağ hücrelerinin içindeki yağ boşaldığında hücre suyla dolarmış( o dönem tartıda daha fazla çıkıp çoğu insan bırakırmış) fakat devam ettiğinde yağ hücrelerindeki su da giderek asıl eksiler belli olurmuş. Hücreler strese girdiği için mi su doluyo orasını hatrlamıyorum ama bir diyetisyenden dinlemiştim çok mantıklı gelmişti böyle devam:KK19::KK73: ayrıca pes edeceğim böyle giderse ne demek:KK4: yürü hücrelerinden özür dilemeye gidiyoruz

Oooo harikasınnnn :KK5:bakalım ben kaç çıkcam 5 lere yaklaştık resmennn yani inşallah ben de yaklaşmısımdır 🤣
Ben de okumuştum o yağ baloncuklarıni ilmi açıdan doğru. :super:

menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan

11 Haziran 2023

sabah 11.30
pastırmalı kaşarlı omlet
3 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir
1,5 dilim kadar ekşimaya tbe

ara kahve ve 1 kare bitter

öğlen 14.30
2 kepçe tarhana çorbası
1 dilim ekmek

akşam 19.30
hamsi tava
salata
1 dilim tbe

yatana kadar 1,5 lt den fazla su
Menü çok güzel canim ekmegi sadece kahvaltıda tüketmeyi denemek nasıl olur acaba :KK68:

Ben ilk gün sumaklı baharatlı patates yapıyorum.
Sebze günü köz sebze salatası
Meyve salatası
Yumurta günü ayrıca
Canımızı çektirip duruyorsun. :işsiz:
5' te 5' i yapmak için bir mekan bulup kampa girmemiz lazım. :rapci:Kimse gelip gitmeyecek rahatsız etmeyecek.
Neyse kendi dunyama döneyim.:KK14:

Teşekkür ederim canımm🥰Evet yaklaşıyoruz galibaa..İnşallah devamı gelirr şöyle bir 57 olsak yeter😍🥲

Cuma 62.6
Pazartesi 62.4
Fark ‐200 gr

Eklentiler

• 20230612_090610.webp
    20230612_090610.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 21
cuma: 63,45
bugün: 65,20
fark: +1,75

kaptanım inan ne oldu anlamıyorum nasıl bu kadar artı oluyorum çok şaşkınım :(

çok da canım sıkkın, deli gibi yürüyorum hareketsiz de değilim, aman Allah çok da yemiyorum ama giderek şişiyorum :(

demrim düştü diye bir haftadır sabahları pekmez yiyorum ama yine de bu kadar kilo yapar mı bilmiyorum ki :(

menekse_kokusu menekse_kokusu
Elhan Elhan

Back
X