Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin amin amin ecmain

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim.bi daha öyle acılar zor günler yaşatmasın
Harikasın
Ohooo kaptanim 9 mayıs ta kalmış
Ödül bile yapmamışsın canım nolacak muzdan şöyle şerbetli tatlılar falan yeseydin

Fare etki bulunduğun yerde eğitim iyi değil bir yakının yanına verdin.
Çalışan anne olarak akşamdan akşama görüyorum işte. Hayat kime ne getirir bilinmez. Senin hedefin güzellikten daha önemli aşk sevgili için yapıyorsun sen bu diyeti
Oyy kıyamam.
Bı ebe olarak her emzirmeden sonra sagmani tavsiye ederim. Hem dolapta yedegin olur. Hem boşaldığı için yeni süt yaparsın
Süpersin
Amin yok elimden geleni yapıyorum sınavı mi var ben götürürüm piknik mi var ben götürürüm okula
Ben o kadarını bile yapamıyorum her zaman izin alamıyorum iş yerinden
Bir annenin yapabileceği herşeyi yapıyorsun
M

Kıyamam senin gibi prensesin önceden her şeyi düşünülüyor olmali. Sebastian nerede ilgilenmiyor mu seninle kov yenisini al prensesim
Canım kovdum da yenisini bulamadım.
Totom aciyo
Kizlar spor olarak ne yapıyorsunuz acaba? Onerebileceginiz şekle sokacak, spor yapmayan birinin zorlanmayacagi bı şey var mı ki?
Göz bebeğimiz Leslie var

An itibariyle Japon diyeti başladı yarım muz 2 yumurta şekersiz çay bilgeyogii

Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz

Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Sen beni gecersin huhuvvvv
Ben okadar sıkı yapamıcam kızıma kalmaz yumurta

Hoşgeldin öğretmenim

Ya ben de sağma olayını istiyorum büyük oğlum da yapıyordum da . Ama şimdi emzirmeye bile zor zaman buluyorum diyebilirim. Beyfendi emzirmeye yeltendigim an anne kapat diyor kıskanıyor maalsesf. Onları uyut evi toparla derken geç oluyor uyku bastırıyor ara ara yapmaya çalışıyorum tabi manuel pompa ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…