Afiyet olsun canım benim iyi yapmışsın vallahiEn akman sarmayı sanırsam 3_4ay önce yemiştim
Annem yapmış ben de gömdüm:) bugün toparlama günü
Ooo romantizmmmGünaydın kizlarrrr
İsten çıktım bilin ne yapıyorum
Yağmur altında yuruyusssssss en sevdigim
HoşgeldiiinAy teşekkür ederim çok sıcak karşılandım yalnız bunu belirtmek istedimben de araştırırken denk geldim ve tam bana göre dedim yarış var sohbet var güzel enerjili kadınlar var daha ne olsun
İnşallah hepimizeAfiyet olsun canım benim iyi yapmışsın vallahianneciğinin ellerine sağlık hemen toparlanır hiç sorun değil
Ooo romantizmmmsüpersin canım
Hoşgeldiiinçok güzel eksiler getiriri umarım sana
Aynen öyle kaptanım sağlığıma kavusayim kilo vereyim gerisi halolur gider en çok oğlum için istiyorum anne kilo versen ne güzel olursun zaten güzelsin ama hemen yorulmaz hasta olmazsın dedi (maşallah la havle Ve la kuvvete) onun için istiyorum Rabbim yâr ve yardımcımız olsun hepimizinAferin canım harikasın.. zaten hepsi bildiğin tattığın lezzetler.. hedefine ulaşana kadar bunlara birazcık ara vereceksin sadece
Love is everythingGünaydınnnn... gününüz aydın olsun gönlünüz neşe dolsun.. Bol enerjili bir gün olsun... bilhassa kırmızılı kizlarimamavilerrr hafta sonu ailenizle bol karbonhidratlı kahvaltılar yapabilirsiniz size serbest
Çiçeğim spor denince sen aklıma geliyorsunSağlıklı ve güzel olacağız hiç merak etme
Geçecek bitanem Allah in izniyle
Afiyet olsun
Eline sağlık kaptan kraliçem
Basen problemsiz yerim. Katılabilirim yine de ne yapacağız?
Elhoş o.
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Cok yogun değil mi kolay gelsin canım
Afiyet olsun
Hoşgeldin canım ilk sayfada form var doldurabilir misin?
Günaydın
Günaydın geçmiş olsun
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Afiyet olsun
Günaydın iyi sporlar
Hoşgeldin tekrarGünaydınlar. Ben şimdi okudum.
O zaman ben kendimi tanıtayım;
Yaşım 30 ,boyum 1,67 ,kilom 74
Hedefim : 55-58
Öğretmenim,evliyim ve biri 21 diğeri diğeri 4 aylık iki oğlum var. 2 sene içinde 2 doğum yaptım yemeyi de çok seven ve emzirme dönemi herşeyi kendine hak gören o anneyimbir de maalesef ki çikolata bağımlılığım var bir günde çok rahat 250 300 gram çikolata yiyebiliyorum. Öncelikle sağlığım ve çikolatadan kurtulmak için istiyorum zayıflamayı.
Sorma sormaMthn83 koş koş bir ogretmen arkadaşimiz daha geldi
Tanistigimiza memnun oldum hocam.Kısa sürede hedefledigin kiloya ulasmani dilerim. Tek başına kilo vermek zor grup enerjisiyle istediğimiz motivasyona ulaşıyoruz.
Sende güzel enerji verdin sağol.Ay teşekkür ederim çok sıcak karşılandım yalnız bunu belirtmek istedimben de araştırırken denk geldim ve tam bana göre dedim yarış var sohbet var güzel enerjili kadınlar var daha ne olsun
Özet geçtim canım rica ederim.Bir hafta deneme süresinden sonra takımlara girersin. Bugün kahvaltı yapmadiysan tartini paylaş başlangıç kilonu not alayım.
Teşekkür ederim canımmmTeşekkür ederim Menekşecimm kaptanlıgın hayırlı olsun kilo verimine bayıldımm
Ahh cağnım cocukAynen öyle kaptanım sağlığıma kavusayim kilo vereyim gerisi halolur gider en çok oğlum için istiyorum anne kilo versen ne güzel olursun zaten güzelsin ama hemen yorulmaz hasta olmazsın dedi (maşallah la havle Ve la kuvvete) onun için istiyorum Rabbim yâr ve yardımcımız olsun hepimizin
Canım benim kaybetme korkusu varmı hiç öyle birşey gozlemledin mi?Aynen öyle kaptanım sağlığıma kavusayim kilo vereyim gerisi halolur gider en çok oğlum için istiyorum anne kilo versen ne güzel olursun zaten güzelsin ama hemen yorulmaz hasta olmazsın dedi (maşallah la havle Ve la kuvvete) onun için istiyorum Rabbim yâr ve yardımcımız olsun hepimizin
Bide çamaşır suyuna mi yatirsanİME numarası klonlanan telefonumdan gelen haber hem iyi hem kötü. Satıcı firma telefonun parasını iade edecekmiş. Kötü olan üç sene önceki değerini verecekler.
Bu arada dün akşam eşim öğretmenden temiz bir telefon bulduYenisini almayı erteledim. Kurban fiyatları artmış iyice. Sıkıntıya girmeye gerek yok dedim. Şu an elimde az sonra ben onu defne, adaçayı ile tütsüler sirkeli suya yatırırım
Kinoalihatun sorunum çözüldü bebem
Öncelikle merhaba.Çiçeğim spor denince sen aklıma geliyorsunpopo kucultecegiz inşallah. Akşam başladım ve şimdi hafif bı yanma var. Bı boyunun ölçüsünü alayım popomun
Hoşgeldin tekrar
Ahanda öğretmen. Branşın ne merak ettim
Haftaya zümreler arasi yarışma yapalım bence. Burası öğretmenler odası gibi. Yazın yapılan öğretmen toplantılarını buraya taşıdılar. Kim ne yedi ne kadar verdi ne yapsa daha iyi olurdu olağan yıl sonu değerlendirmesi işte
Sorma sorma
Sende güzel enerji verdin sağol.
Benimde evde 2 oğlum var. Evde beslenmezmis meğer bilemedim
Masterfitin pozitif enerjili üyeleri kendine çekme gibi bir özelliği varAy teşekkür ederim çok sıcak karşılandım yalnız bunu belirtmek istedimben de araştırırken denk geldim ve tam bana göre dedim yarış var sohbet var güzel enerjili kadınlar var daha ne olsun
Sanki sadece onda değil sizdede varMasterfitin pozitif enerjili üyeleri kendine çekme gibi bir özelliği var
Ayyy süperrrrr işe yarıycak eminim bende baslayacam sütüm yok ama sütsüz oluyodurr elbet zatenn benim saat 12 de kahvaltım simdi zencefilli su ictimAn itibariyle Japon diyeti başladıyarım muz 2 yumurta şekersiz çay @siskopat
Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz
Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Mikroplar ölmezse yaparım tatlım. AklımdaCanım benim kaybetme korkusu varmı hiç öyle birşey gozlemledin mi?
Benim büyük oglanda yanlız kalma korkusu var. Bı plan yapılsa bana ne olacak diye sorar hemen. Hiç öyle açıkta kalmadı oysaki
Bide çamaşır suyuna mi yatirsan
Hoş geldin canım.. benim de 4 yaşında bir kızım 6 aylık bir oğlum var.. bebisli hayat temposu zor.. emzirme dönemi insanın canı herseyi istiyor ama aktif emziriyorsan yağ yakmaya baya faydası oluyorÖncelikle merhaba.İngilizce bransim. Ama bu ara dogumlardan pek çalıştığım söylenemez birer dönem calistim 2senedir uzak kaldım bayağı öğretmen odası muhbbetlerinden yani şu dedgini büyük oğlum çok net soyletiyor bana ama küçüğüm çok masum o ayaklanirsa eyvah derim ben,
Teşekkür ederizSanki sadece onda değil sizdede var
Var maalesef ayrıyız oğlum bendeydi ben evlenme yoluna girince babası dava açtı (sigorta vs bide ev düzeni olmayınca) mahkeme babaya verdi bende bazı maddi sorunlar ve desteksiz olunca imza attım ailem de baskı yapınca ...neyse geçti gitti o günler her gün telefonda görüşüyoruz istediğim zaman alabiliyorum her hafta sonu bendeCanım benim kaybetme korkusu varmı hiç öyle birşey gozlemledin mi?
Benim büyük oglanda yanlız kalma korkusu var. Bı plan yapılsa bana ne olacak diye sorar hemen. Hiç öyle açıkta kalmadı oysaki
Bide çamaşır suyuna mi yatirsan
Emziriyorum çok şükür de benim bebişim 1 ay erken geldi dünyaya ondan mıdır bilmem aşırı kusması var ve pek de güçlü çekmiyor sanırım bosaltamiyor memeyi . Diyarbakirliyim bu arada. Deprem günü sanırım çok aşırı panik yaptım ikisini de evde yaşadım ikincide dayanamayıp doguruverdim yavrumuHoş geldin canım.. benim de 4 yaşında bir kızım 6 aylık bir oğlum var.. bebisli hayat temposu zor.. emzirme dönemi insanın canı herseyi istiyor ama aktif emziriyorsan yağ yakmaya baya faydası oluyor
Var maalesef ayrıyız oğlum bendeydi ben evlenme yoluna girince babası dava açtı (sigorta vs bide ev düzeni olmayınca) mahkeme babaya verdi bende bazı maddi sorunlar ve desteksiz olunca imza attım ailem de baskı yapınca ...neyse geçti gitti o günler her gün telefonda görüşüyoruz istediğim zaman alabiliyorum her hafta sonu bende
Bana deseler di ki oğlunu bırakacan inanmazdım olur mu öyle şey der kafayı bozardim herhalde ama öyle olmuyormuş işte yapmam dediği bu benim başıma gelmez dediği herşey oluyormuş
Hani bir söz var kimseyi yargılama kimseyle alay etme kimseyi küçümseme çünkü senin hikayen daha bitmedi diye
Öyle işte ...
Arkadaşım oğlunu kaybetti önceden çok ağlıyordum ama artık ağlamıyorum en azından sağ yaşıyor nefes alıyor diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?