Bebek gazı hani cikaramayip agliyorlar yaAhaaa o ne kız
Tam 118 yarim 71 çeyrekMthn83
Tam basen: 116 cm
Tek bacak (iç bacak): 69
Hade bakem toto yakıyoruz bari değsin prensesim toto şeysini at bakayım.
Kıyamam abi olmuş yaa kuzuuuYa ben de sağma olayını istiyorum büyük oğlum da yapıyordum da . Ama şimdi emzirmeye bile zor zaman buluyorum diyebilirim. Beyfendi emzirmeye yeltendigim an anne kapat diyor kıskanıyor maalsesf. Onları uyut evi toparla derken geç oluyor uyku bastırıyor ara ara yapmaya çalışıyorum tabi manuel pompa ile.
Ben demiştimBu topikte ne çok öğretmen varmış yav
Leslie ' nin ilk mili ile baslayabilirsin . Çok basit gibi görünse de vücudu çok güzel şekillendiriyor hocam.Kizlar spor olarak ne yapıyorsunuz acaba? Onerebileceginiz şekle sokacak, spor yapmayan birinin zorlanmayacagi bı şey var mı ki?
English teacherimÖncelikle merhaba.İngilizce bransim. Ama bu ara dogumlardan pek çalıştığım söylenemez birer dönem calistim 2senedir uzak kaldım bayağı öğretmen odası muhbbetlerinden yani şu dedgini büyük oğlum çok net soyletiyor bana ama küçüğüm çok masum o ayaklanirsa eyvah derim ben,
Günaydın Kevsocuk gecmişe baktım iyi ki...kuzum etiketi unutmuşsun.Günaydınnnnn
Cuma kilom 79.8
Adimsayar aktif değil ama koşu bandinda 40.dk yürüyüş yaptim
3 lt su
Bacım nordunHarikasıın ben de başlıycam şimdi
İyi bir alemdeyim kaptanım.Evet maviş kızlaaar
Ne alemdesiniz bekeem motivasyonlar tam mı tüm gün gidecek gazımız var mı
Elhan
@Cookiie
@Limoni026
Jou
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
İyi tekrar başlayalım arkadaşlık ederim sana.Ben de daha önce Leslie ile 6 kilo vermiştim bir de ekmeği keserek. Onu mu yapsam diyorum
Öyle öyleBebek gazı hani cikaramayip agliyorlar yaondan gaz sağlam yani çıkmıyor
Tam 118 yarim 71 çeyrek
Kilo 80.5
Kıyamam abi olmuş yaa kuzuuu
Ay süper olur ben boosted 30 dk olanı tercih ediyorum . Daha çok kalori yaktiriyor daha kısa zamanda. Sen de dusunebilirsin. Ben sıkılıyorum çünkü yaparken maalesefİyi tekrar başlayalım arkadaşlık ederim sana.
Akşamda çocukları çıkarıyoruz eşimle biraz yürüyüş biraz park 3000 4000 adım atıyorum azwma Leslie ile bireye benzerİyi tekrar başlayalım arkadaşlık ederim sana.
Uzun zaman yapmadık ya birden boosted bir yerlerimizi bostlamasinAy süper olur ben boosted 30 dk olanı tercih ediyorum . Daha çok kalori yaktiriyor daha kısa zamanda. Sen de dusunebilirsin. Ben sıkılıyorum çünkü yaparken maalesefbirazdan yapacam insallah
Harikasın canım afiyet olsunozlemon kaptanım
Aç karnima filtre kahve
Bitki çayı 2 parça erik kurusu
Sabah 9.30 gibi 1 gözleme (2cig köfte lavastan yaptım 6 parçaya böldük 1ini yedim) 1cay kaşığı tahin pekmez 1 çay kaşığı armut pekmezi 3-4 dal airfreyde patates ve közlenmiş biber 2tk dolusu yumurta salatası
Patlıcan közledim bakalım
Çok iyi kevsoom kahvaltın menün ne durumda tatlışıımmmGünaydınnnnn
Cuma kilom 79.8
Adimsayar aktif değil ama koşu bandinda 40.dk yürüyüş yaptim
3 lt su
Oooh benim kaptaniçem ne Karadeniz gazı ne Rus gazı yaşasın kk gazıİyi bir alemdeyim kaptanım.Sağlıklı bir kahvaltı yaptım. Çay keyfinden sonra ev toparlamaca sonra kahve , devamında akşam öğününe kadar su içilecek. Yürüyüş de plan dahilinde. İlk firsatta sahildeyim Gaz yeter yetmesine de sonraki gazlar zamlı tarifeden olabilir .
Bilemedim ki deneyeym bir olmazsa farklı tercih ederimUzun zaman yapmadık ya birden boosted bir yerlerimizi bostlamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?