Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun hocam. O günlerde lohusalık yaşamissin çok şükür ruh sağlığın yine de çok güzel. Allah çocuklarına size sağlık versin.

Geçmiş olsun hocam. O günlerde lohusalık yaşamissin çok şükür ruh sağlığın yine de çok güzel. Allah çocuklarına size sağlık versin.
Yeni toparlandim diyebilirim. Evlerimize göremedik. Aynı gün doğum yaptım zaten iki gün hastanede geçirdim oğlumla ama 5 gün daha kuvezde kaldı benden sonra. O sırada Diyarbakır'da uzak bı köyünde öğrenci yurduna yerlestirildik. Çok çok zor günlerdi tek tesellim enkaz altında olmayışımiz veya bı yakinımızı beklemiyor olmamizdi. Nefes alıyoruz şükür deyip sabır istedim rabbimden. Ama çok şükür geride kaldı o günler,panik ataklarim korkularım..

Yaraların sarilsin yaşadığın son sıkıntılar olsun inşallah canım hocam. Güçlü bir kadınsın her halinden belli. Çok şükür diyorum tekrar.

Günaydın hanımlarr bol yürümeli bir gün olsun kahvaltım biraz çok oldu çünkü beyimle güzel bir kahvaltı yaptık akşama da misafirler gelecek tatlı yapacağım mecbur ayhhh gün içerisinde atıştırmamaya akşam da abartmamaya öalışacağım. Hepinize bol dirayetli günler

Eklentiler

• 20230610_123400.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 29
Geçmiş olsun canım hepimize yakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..

Yaraların sarilsin yaşadığın son sıkıntılar olsun inşallah canım hocam. Güçlü bir kadınsın her halinden belli. Çok şükür diyorum tekrar.
Çok şükür rabbim verdi o gücü. Amin çok teşekkür ederim . Allah sana da evlatlarına huzur mutluluk versin inşallah

Geçmiş olsun canım hepimize yakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Ah yaa işte bunları görüp duyunca benimki dert mi diye kaldırdım kendimi ayağı hep. Rabbim güç sabır versin inşallah

Kahvaltı menüm sadece 300 gr mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…