Geçmiş olsun hocam. O günlerde lohusalık yaşamissin çok şükür ruh sağlığın yine de çok güzel. Allah çocuklarına size sağlık versin.Emziriyorum çok şükür de benim bebişim 1 ay erken geldi dünyaya ondan mıdır bilmem aşırı kusması var ve pek de güçlü çekmiyor sanırım bosaltamiyor memeyi . Diyarbakirliyim bu arada. Deprem günü sanırım çok aşırı panik yaptım ikisini de evde yaşadım ikincide dayanamayıp doguruverdim yavrumu
Harikasın canım afiyet olsunakşam öğününe dikkat et bebişim boool suyu unutma sakın
Çok iyi kevsoom kahvaltın menün ne durumda tatlışıımmmbu motivasyonla güzel bir menü gelecek gibi
Oooh benim kaptaniçem ne Karadeniz gazı ne Rus gazı yaşasın kk gazı
Yeni toparlandim diyebilirim. Evlerimize göremedik. Aynı gün doğum yaptım zaten iki gün hastanede geçirdim oğlumla ama 5 gün daha kuvezde kaldı benden sonra. O sırada Diyarbakır'da uzak bı köyünde öğrenci yurduna yerlestirildik. Çok çok zor günlerdi tek tesellim enkaz altında olmayışımiz veya bı yakinımızı beklemiyor olmamizdi. Nefes alıyoruz şükür deyip sabır istedim rabbimden. Ama çok şükür geride kaldı o günler,panik ataklarim korkularım..Geçmiş olsun hocam. O günlerde lohusalık yaşamissin çok şükür ruh sağlığın yine de çok güzel. Allah çocuklarına size sağlık versin.
Temiz bir kahvaltı yapıldı canımEvet maviş kızlaaar
Ne alemdesiniz bekeem motivasyonlar tam mı tüm gün gidecek gazımız var mı
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Yaraların sarilsin yaşadığın son sıkıntılar olsun inşallah canım hocam. Güçlü bir kadınsın her halinden belli. Çok şükür diyorum tekrar.Yeni toparlandim diyebilirim. Evlerimize göremedik. Aynı gün doğum yaptım zaten iki gün hastanede geçirdim oğlumla ama 5 gün daha kuvezde kaldı benden sonra. O sırada Diyarbakır'da uzak bı köyünde öğrenci yurduna yerlestirildik. Çok çok zor günlerdi tek tesellim enkaz altında olmayışımiz veya bı yakinımızı beklemiyor olmamizdi. Nefes alıyoruz şükür deyip sabır istedim rabbimden. Ama çok şükür geride kaldı o günler,panik ataklarim korkularım..
Ya dün kızım uyumadı ben uyuyakaldım bugün 2. Gününüzse siz yaptıysanız şimdi yapcam akşam da 2. Günü yapcam yamulur muyumBacım nordun
Biz boyumuzun ölçüsünü aldık sen kaldın
Kahvaltı yapıldı akşam için hayırlısı bakalım pazar alışverişi listemi hazrlıyorumEvet maviş kızlaaar
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Geçmiş olsun canım hepimizeYeni toparlandim diyebilirim. Evlerimize göremedik. Aynı gün doğum yaptım zaten iki gün hastanede geçirdim oğlumla ama 5 gün daha kuvezde kaldı benden sonra. O sırada Diyarbakır'da uzak bı köyünde öğrenci yurduna yerlestirildik. Çok çok zor günlerdi tek tesellim enkaz altında olmayışımiz veya bı yakinımızı beklemiyor olmamizdi. Nefes alıyoruz şükür deyip sabır istedim rabbimden. Ama çok şükür geride kaldı o günler,panik ataklarim korkularım..
Çok şükür rabbim verdi o gücü. Amin çok teşekkür ederim . Allah sana da evlatlarına huzur mutluluk versin inşallahYaraların sarilsin yaşadığın son sıkıntılar olsun inşallah canım hocam. Güçlü bir kadınsın her halinden belli. Çok şükür diyorum tekrar.
Ah yaa işte bunları görüp duyunca benimki dert mi diye kaldırdım kendimi ayağı hep. Rabbim güç sabır versin inşallahGeçmiş olsun canım hepimizeyakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Ay olmaz mı kaptanımm şu an için iyi gidiyorrEvet maviş kızlaaar
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Ben sıvı diyete basladim 3 günlük sabah ilk corbami yedim simdi de kahvemi içiyorumEvet maviş kızlaaar
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Günlük menülerde etiket yaparim demistimGünaydın Kevsocuk gecmişe baktım iyi ki...kuzum etiketi unutmuşsun.Tesekkurler kilonu yazdığın için.
Ancak gelebildim ara öğün yapıyorum kaptanım. Kurabiyeler çok minikEvet maviş kızlaaar
Elhan
Cookiie
Limoni026
@J O U
ada81
FitVenus
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya
Kahvaltı menüm sadece 300 gr mercimek çorbasıHarikasın canım afiyet olsunakşam öğününe dikkat et bebişim boool suyu unutma sakın
Çok iyi kevsoom kahvaltın menün ne durumda tatlışıımmmbu motivasyonla güzel bir menü gelecek gibi
Oooh benim kaptaniçem ne Karadeniz gazı ne Rus gazı yaşasın kk gazı
Tarti bildirimlerini tabloya kendin yazarsın o zamanGünlük menülerde etiket yaparim demistim
Başınız sağ olsun adacim bilmiyordum .Geçmiş olsun canım hepimizeyakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Afiyet olsun beybiKahvaltı yapıldı akşam için hayırlısı bakalım pazar alışverişi listemi hazrlıyorumfotoda peynir eksik bir de peynir tırtıkladım
Tamam tamam artık daha dikkat ederimTarti bildirimlerini tabloya kendin yazarsın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?