Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Teşekkür ederim kaptanım. Tüketici hakem heyetine gitsek böyle yapamazlardi ama süreç uzun.
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ve seninle hikayelerimiz benziyor. Hayatımızı tekrar ele geçirdik, zorluklar aştık sonuçta. Çocuklarim şu an yurt dışında yaşıyor tatillerde beraberiz bazen ben gidiyorum yanlarına. Benimkiler büyüdü inşallah siz de feraha çıkarsınız. :dua:
Amin amin amin ecmain

Emziriyorum çok şükür de benim bebişim 1 ay erken geldi dünyaya ondan mıdır bilmem aşırı kusması var ve pek de güçlü çekmiyor sanırım bosaltamiyor memeyi . Diyarbakirliyim bu arada. Deprem günü sanırım çok aşırı panik yaptım ikisini de evde yaşadım ikincide dayanamayıp doguruverdim yavrumu🤦
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim.bi daha öyle acılar zor günler yaşatmasın
Ya benim çok diyet girişimim oldu ama hep bıraktım akşamı bozdum en fazla. Şimdi ne oldu biliyo musun? Eşim markete indi ekmek almaya diye patatesli pideyle dönmüş ki benasiri iradesizim ben de tüm yarın başlarım kafasındayim hep 🤦 ama şu mesajlarınız bana şimdiden destek oldu git ye bitir istemiyorum dedim ve yemedim çok büyük bi adımdı benim için,🤗
Harikasın 🌸
9 Mayıs menümüüm 🌺🌼🌺🌼
🌸Sabah 11 kahvaltı
Yumurta biraz kiraz ve ili kayısı domates salatalık peynir
Eki Görüntüle 3259303

Ara öğün saat 14
Muz bir bardak kefir 2 kaşık yulaf smoothie
Eki Görüntüle 3259305

🌸Akşam 17.00
Kabak spagetti karnabahar püreli tavuk 4 kaşık yoğurt ve 3 kaşık siyez pilav
Eki Görüntüle 3259304

Ama akşam 1 yemek kaşığı tahin pekmez ve deee bir muz yedim 😔😔😔
menekse_kokusu menekse_kokusu ❤️ @Zipzip- Elhan Elhan
💙💙💙💙💙
Ohooo kaptanim 9 mayıs ta kalmış 🤪
Ödül bile yapmamışsın canım nolacak muzdan😏 şöyle şerbetli tatlılar falan yeseydin

Var maalesef ayrıyız oğlum bendeydi ben evlenme yoluna girince babası dava açtı (sigorta vs bide ev düzeni olmayınca) mahkeme babaya verdi bende bazı maddi sorunlar ve desteksiz olunca imza attım ailem de baskı yapınca ...neyse geçti gitti o günler her gün telefonda görüşüyoruz istediğim zaman alabiliyorum her hafta sonu bende
Bana deseler di ki oğlunu bırakacan inanmazdım olur mu öyle şey der kafayı bozardim herhalde ama öyle olmuyormuş işte yapmam dediği bu benim başıma gelmez dediği herşey oluyormuş
Hani bir söz var kimseyi yargılama kimseyle alay etme kimseyi küçümseme çünkü senin hikayen daha bitmedi diye
Öyle işte ...
Arkadaşım oğlunu kaybetti önceden çok ağlıyordum ama artık ağlamıyorum en azından sağ yaşıyor nefes alıyor diyorum
Fare etki bulunduğun yerde eğitim iyi değil bir yakının yanına verdin.
Çalışan anne olarak akşamdan akşama görüyorum işte. Hayat kime ne getirir bilinmez. Senin hedefin güzellikten daha önemli aşk sevgili için yapıyorsun sen bu diyeti 😘❤️
Emziriyorum çok şükür de benim bebişim 1 ay erken geldi dünyaya ondan mıdır bilmem aşırı kusması var ve pek de güçlü çekmiyor sanırım bosaltamiyor memeyi . Diyarbakirliyim bu arada. Deprem günü sanırım çok aşırı panik yaptım ikisini de evde yaşadım ikincide dayanamayıp doguruverdim yavrumu🤦
Oyy kıyamam.
Bı ebe olarak her emzirmeden sonra sagmani tavsiye ederim. Hem dolapta yedegin olur. Hem boşaldığı için yeni süt yaparsın 🤩
Ya benim çok diyet girişimim oldu ama hep bıraktım akşamı bozdum en fazla. Şimdi ne oldu biliyo musun? Eşim markete indi ekmek almaya diye patatesli pideyle dönmüş ki benasiri iradesizim ben de tüm yarın başlarım kafasındayim hep 🤦 ama şu mesajlarınız bana şimdiden destek oldu git ye bitir istemiyorum dedim ve yemedim çok büyük bi adımdı benim için,🤗
Süpersin 😍
Amin yok elimden geleni yapıyorum sınavı mi var ben götürürüm piknik mi var ben götürürüm okula
Ben o kadarını bile yapamıyorum her zaman izin alamıyorum iş yerinden 🙄
Bir annenin yapabileceği herşeyi yapıyorsun 😘
M

Kıyamam senin gibi prensesin önceden her şeyi düşünülüyor olmali. Sebastian nerede ilgilenmiyor mu seninle kov yenisini al prensesim 🤣🤣
Canım kovdum da yenisini bulamadım.
Totom aciyo 🙄😅
Kizlar spor olarak ne yapıyorsunuz acaba? Onerebileceginiz şekle sokacak, spor yapmayan birinin zorlanmayacagi bı şey var mı ki?
Göz bebeğimiz Leslie var 😍

An itibariyle Japon diyeti başladı 😅 yarım muz 2 yumurta şekersiz çay bilgeyogii bilgeyogii

Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz

Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Sen beni gecersin huhuvvvv 🤣
Ben okadar sıkı yapamıcam kızıma kalmaz yumurta🤣

Günaydınlar. Ben şimdi okudum.

O zaman ben kendimi tanıtayım;
Yaşım 30 ,boyum 1,67 ,kilom 74
Hedefim : 55-58
Öğretmenim,evliyim ve biri 21 diğeri diğeri 4 aylık iki oğlum var. 2 sene içinde 2 doğum yaptım yemeyi de çok seven ve emzirme dönemi herşeyi kendine hak gören o anneyim🤗 bir de maalesef ki çikolata bağımlılığım var bir günde çok rahat 250 300 gram çikolata yiyebiliyorum. Öncelikle sağlığım ve çikolatadan kurtulmak için istiyorum zayıflamayı.
Hoşgeldin öğretmenim 🥰

Fare etki bulunduğun yerde eğitim iyi değil bir yakının yanına verdin.
Çalışan anne olarak akşamdan akşama görüyorum işte. Hayat kime ne getirir bilinmez. Senin hedefin güzellikten daha önemli aşk sevgili için yapıyorsun sen bu diyeti 😘❤️

Oyy kıyamam.
Bı ebe olarak her emzirmeden sonra sagmani tavsiye ederim. Hem dolapta yedegin olur. Hem boşaldığı için yeni süt yaparsın 🤩

Süpersin 😍

Ben o kadarını bile yapamıyorum her zaman izin alamıyorum iş yerinden 🙄
Bir annenin yapabileceği herşeyi yapıyorsun 😘

Canım kovdum da yenisini bulamadım.
Totom aciyo 🙄😅

Göz bebeğimiz Leslie var 😍
Ya ben de sağma olayını istiyorum büyük oğlum da yapıyordum da . Ama şimdi emzirmeye bile zor zaman buluyorum diyebilirim. Beyfendi emzirmeye yeltendigim an anne kapat diyor kıskanıyor maalsesf. Onları uyut evi toparla derken geç oluyor uyku bastırıyor ara ara yapmaya çalışıyorum tabi manuel pompa ile.

Back
X