• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selamlar

Sabah 11.00
Biraz pırasa
Mantar sote
2 dilim tt ekmek
3 yk patates püresi
Peynir

16.00
3yk pirinç salatası
2 yk yogurtlu kabak
2yk patates salatası
3yk nohutlu salata

19.
2 Yk kabak yogurtlu
1yk patates salatası
1 yk pirinç salatası

Bugün kızımın doğum günü vardı, pasta, nokul , kurabiye , cikolata vs yemedim.

Salata tarzı yaptım çoğunu da ,hafif olsun diye.

Spor maalesef hazırlık ve temizlikte geçti.

Varım diyorduu peki ben de varımm yarın bu diyette başlıyoruz. 7 gün ölmek var dönmek yok.. Hadi bakalım.. 😂😂Bu diyet sürecinde bütün duygusal mücadelelerimi buraya yazacağım kanımın son damlasına kadar meydan okumanı görüyorum ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne 😂😂 Bu arada nickname bayıldım :KK60: :KK50:

Ben günlük bildirim yapıyorum menülerimi adimlarimi atıyordum kimseden dönüş etiket görmeyince atmayi biraktim bende dedim takim iptal galiba
Tamam bugünden itibaren yeniden başlayalım. Yarın sabah aç karnına wcden sonra tartıl onu cuma tartısı olarak tabloya ekleyeyim.

Saatler belirsizz kacta ağzıma attığımı bilmiyom😅🥲

Enfazla 10 tane kücük patates katmer börek etmistim saatte bir attım ağzuma
Yarım su bardağı fanta
5 etiform patates püresi üstüne sür ye
10 dilim zeytinyağ sarma 🥲🥲

Bugün modum heç iyi değell şu hale bakk karbonhidrat aldım göbeh şişti şiştiii😏😏🙃🙃
Kızım.huysuzdu düzgün kahvaltı bile edemedim habire attım ağzıma

Elhan Elhan

Elhan Elhan ben de bu hafta masterfite katılacağım 😘 zorlamayınca olmayacak 🤷‍♀️
Çok yerinde bir karar aldın canım. :super:Sorumluluk almayınca ben de mümkün değil kilo veremiyorum. Bugün yemediğim ne varsa hep takım sayesinde. Arkadaşlarla buluştuk neler yediler anlatamam. :confused:

Back
X