Hoşgeldin canım nasılsın?Güncel kilom malesefZipzip- Elhan Cordelia
Bu hafta masterfite başlamıyorum. Ama tartiyla yüzleşmem iyi oldu. En azından abartmam bu hafta. Eki Görüntüle 3258894
Kız canın sıkılmıyomu ya benim canım sıkılıyo onu yaparkenCanımm sağoll vallahiii leslie cok baska birşey şu 2 gundur aksam yatmadan önce yapıyorum daha iyi sonuclar alıyorumkızım rahat bırakmiyo diye aksam uyuduktan sonra yapmıştım
Kızzz yok aksine vucuduma iyi geliyo 2 gün etmedim sonra bidaha ettim hepKız canın sıkılmıyomu ya benim canım sıkılıyo onu yaparken
Kaç dakikalığı yapıyosun peki. Bu sabah açtım 20 dklığı 10 dkda kapattımKızzz yok aksine vucuduma iyi geliyo 2 gün etmedim sonra bidaha ettim hepasıl yapmasam canım sıkılayyy
Hayırlı cumalar bebeğimGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Günaydın efendimSelamlar günaydınlar efenim.
Maşallah muhteşem
Harikasın canım
Günaydın tatlım
Günaydın meykapcimGünaydınn
Muhteşem canım.Eki Görüntüle 3258845 PAZARTESİ:62,95
BUGÜN :62.55
FARK :-400 gr
Zipzip- @fesang Cordelia Elhan regl olmama rağmen hiç yoktan iyirir he nedersiniz kızlar
Harikasın80.5 bugün
Bravo canımPazar 65.5 idim izme ayrıldığım kiloya göre artı olsam da bir haftada bu kiloya indigim için mutluyum,çok teşekkür ederimElhan senin sayende oldu ayrıldığım kiloya inmeye çalıştıkça daha da kilo almistim.Bu hafta listede değilim diye çok aktif olmadım ,iki kez de misafir ağırladım takımlara girmeden atlatayim diye cumartesi bir misafirim daha var ama artık hedefe kitlendim etkilemeyecektir inşallah @zipzip canım
Bu arada 6000 adimin altına da hiç düşmedim tüm hafta
Muhteşem canımGünaydın Kızlar çok erkencisiniz
Eki Görüntüle 3258854
Bugün ilk tartı günüm. Pazartesi 60.85 dim kendi kendime 700 gr vermişim tama tahminimce o ödemdir . Dün de akşam yemeğinden sonra hiçbir şey atıştırmadım şu an aşırı açım
Güzel bir kahvaltı mı yapsam yoksa doğrudan öğün mü atlayıp öğleyin yesem ne sağlıklı olur acaba. Aralıklı oruç’u tek gün yapmak mantıklı olur mu?
Sana bir sürprizim var
-400 değil tam -1.15gr eksin var
Şaşkin makyözûm benim.
Geçen cuma 63.70
Bugün 62.55
Fark: -1.15
Günaydın canımgünaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum
İyiyiz canım HosgeldinHayırlı sabahlar hayırlı cumalar güzeller nasılsınız?
Diyete başlamayı düşündüğüm bugünlerde biraz olsun motivasyon kazanabilmem için buradan daha doğru bir yol bulamadım. Siz de toparlanmışsınız gördüm çok sevindim. Çok yakında inşallah aranızda olmak istiyordum yeniden
Sağlık sorunları lle kilo vermek zor ana biz kadınlar zora alışığız değil mi? Tabi ki kurtulacaksınben bu sabah tartıyla çok fena yüzleştim 102 kiloya çıkmışım maşallah hangi arada bu kadar kilo aldım bilmiyorum ama bildiğim bişey varsa gluten bende nokta kadar bile yesem üç beş kilo artıya sebep oluyor haşimatodan dolayı bugünden tezi yok spora başlıyorum ve günde en az üç buçuk litre su içeceğim ekmeği hamur işini zaten kesmiştim ama porsiyon kontrolünüde sağlamayı başarırsam kısa zamanda kilolardan kurtulurum inşallah
Başlangıcın hayırlı olsun Süpersin
Eksi eksidir harikaGünaaayydııın tatlımlaarEki Görüntüle 3258886
02.0674.7
09.0674.5
Fark 200
Çok şükür ibre biraz oynadı kızlar
@KinoalihatunZipzip- Elhan
Muhteşemmmmsinnnn@fesangElhan Cordelia
Ayyy gözyaşım pıttt sabah sabah isim vardı dışarda giyemediğim kotu denedim şok oldum üstüme bi cuk oturdu
Geçen cuma
73.0 dım
Bugün
72.1
-800
Eki Görüntüle 3258887
Harika canım maşallah
Afiyet olsun8 Haziran
11.00: 1 tost
Çay
16.00: 1 kase tarhana çorbası
1 domates
2 dilim tb ekmek
19.00: çay
4 kremalı bisküvi
1 avuç çekirdek
1 top dondurma
1,5 lt su
@fesang
O zaman gerileme devri HosgeldiEki Görüntüle 3258890
Geçen cuma 70.5
Bu cuma 70.5
Fark: 0
Duraklama devri bugünden sonra bitmiştir
@Kinoalihatun
Zipzip-
Harika devam canım.
Ya arada degisiyo 20 25 dklik 30 dk en son ama bitane var o daha iyi atayim sanaKaç dakikalığı yapıyosun peki. Bu sabah açtım 20 dklığı 10 dkda kapattım
Teşekkür ederim ablammHayırlı cumalar bebeğim
Günaydın efendim
Maşallah muhteşem
Harikasın canım
Günaydın tatlım
Günaydın meykapcim
Muhteşem canım.
Harikasın
Bravo canım
Muhteşem canım
Günaydın canım
İyiyiz canım Hosgeldin
Sağlık sorunları lle kilo vermek zor ana biz kadınlar zora alışığız değil mi? Tabi ki kurtulacaksın
Başlangıcın hayırlı olsun Süpersin
Eksi eksidir harika
Muhteşemmmmsinnnn
Harika canım maşallah
Afiyet olsun
O zaman gerileme devri Hosgeldi
Harika devam canım.
Tebrikler kaptanım.Geçen hafta:84.35
Bugün:83.70
Fark:0.650
Yüzde:0.77
Eki Görüntüle 3258912
Zipzip-
Elhan
@fesang
Cordelia
Tebrikler bitanem
O ödem hafta içine yatırım olsun canım.Aslında daha çoktu verdiğim kilo . Dün biraz fazla yoruldum sanırım ödemli uyandım.
Elhan bebişim ben masterfitte olmak istiyorum
Regl cepte canım umudumuz baki olsun nasılsa bitecekGunaydin kizlar adet oldum biraz sonra tartılicam inş fazla umudum yok bu hafta
Mezun ol korumada da bizimle kal inşallah canım kardelenim.Hadi su 60'lardan kurtulalım bayrama kadar,var mısın
canım,canım,canım mezun olup da kalayım ama
3 de evde var
77 nedir ki çekirdek gibi çitleriz biz onu. Sen yeter ki istekli ol sidoşum.Güncel kilom malesefZipzip- Elhan Cordelia
Bu hafta masterfite başlamıyorum. Ama tartiyla yüzleşmem iyi oldu. En azından abartmam bu hafta. Eki Görüntüle 3258894
Teşekkürler canımtebriklerr
eksin daha fazlaymış tebrik ederim canım harikasınn
tebriklerr
teşekkür ederim kaptanımm
tebrik ederimmm
tebrik ederimm.. devamı hızla gelecektir
tebriklerrr
tebrik ederim. hormon ilaçları biraz ödem yapıyır diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?