Teşekkürler canımmTeşekkür ederim balımmgördüm ki sen de harikalar yaratmışsın
Çok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bugün tartıyı görünce moralim bozulmadi değil. 4 ay önce 83 kilo ile başlamıştım 73e kadar düştün 1 ay oldu ara vereli 4 kilo geri gelmis bile. Anlamadım ki hızlı da vermemiştim bu kez neden hızla geri alıyorum. Neyse inşallah vereceğim üzmeyecegim kendimi. Seninle yaptığımız sporlari özledim. Gerçi ben sana hiç bir zaman yetişemedim amaHoşgeldin canım nasılsın?
İnşallah ablacım.77 nedir ki çekirdek gibi çitleriz biz onu. Sen yeter ki istekli ol sidoşum.
Ah limonii naptın neyse artık kaçamak yok varsada tadımlıkSelam kızlarrEksilenleri tebrik ederim malesef ben artılardayım kaçamaklardan dolayı Haftaya daha özenli devam edeceğimm Elhan
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 63.5
Fark +600
Gel canım beraber tekrar zayıflarız günlük 12.000 adım atıyorum haftada 5 gün en az yürüyorum. Moralini bozma. Almak çok kolay vermek maalesef sıkıntı. 31 temmuz 70 olmak istiyorum en geç 15 AğustosÇok şükür iyiyim canım sen nasılsın. Bugün tartıyı görünce moralim bozulmadi değil. 4 ay önce 83 kilo ile başlamıştım 73e kadar düştün 1 ay oldu ara vereli 4 kilo geri gelmis bile. Anlamadım ki hızlı da vermemiştim bu kez neden hızla geri alıyorum. Neyse inşallah vereceğim üzmeyecegim kendimi. Seninle yaptığımız sporlari özledim. Gerçi ben sana hiç bir zaman yetişemedim ama
İnşallah ablacım.
Süper canım. Yolumuz uzun vereceğiz hepsini inşallahMerhaba herkese
Eki Görüntüle 3258891
Elhan
Geçen pazartesi: 73.300
Cuma : 73.100
Bu hafta bir gün kaçamağım oldu ama eliptik yapınca kaslaşmaya başlıyorum ağırlaşıyorum bu yüzden az gitmiş gözüküyor.. Bende diyet zaten ikinci hafta da etkisini göstermeye başlıyor önce bi kitliyor vucud...
Muhteşemmmmsinnnn
Günaydın umutsuz olmaGunaydin kizlar adet oldum biraz sonra tartılicam inş fazla umudum yok bu hafta
Tebrikler tatlımSelam kızlar tartım sbah kafayı yedı beni 68 gösterdi ilk başta sonra da yeri degistırınce
-350 şoktayım tartım mı bozuk zemin mi sıkıntı lı anlamdım çocukları dogru tartıyor bana gelince yalnıs
Bu arada wc yok ve regl çok az kaldı
Günaydın sonuçta eksi harika.Günaydın kızlar
Artık canımı çok sıkan bir durum haline geldi 2 haftadır anca 1 kilo verebildim. Hormon ilacı kullanıyorum onun etkisi olabilirmi acaba
Geçen cuma 82.10
Bugün 81.70
fark -0.400
devam ediyorum
Eki Görüntüle 3258900
Tebrikler tatlım.Geçen hafta:84.35
Bugün:83.70
Fark:0.650
Yüzde:0.77
Eki Görüntüle 3258912
Zipzip-
Elhan
fesang
Cordelia
Harikasın
Fazla değil haftaya muhteşem eksi gelir insallah
Artı fazla değil haftaya harika olacak inşallahGecen hafta 74.4
Bu hafta 74.6
Fark +200
(Adet oldum 1.gun bu yüzden sanırım 2gun öncesinde eksideydim)
Haftaya sana güveniyoruz. Bu hafta görmedik bunuSelam kızlarrEksilenleri tebrik ederim malesef ben artılardayım kaçamaklardan dolayı Haftaya daha özenli devam edeceğimm Elhan
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 63.5
Fark +600
MuhteşemmmmsinnnnHayırlı cumalar
İki hafta önce;85.50
Bugün;85.00
Fark; 0.5
Malesef bu hafta eksiler olamadıı, lakin sıkılaşıyorum.. Dün 28 beden kot pantolon aldım meselaAh limonii naptın neyse artık kaçamak yok varsada tadımlık
Sabır canım, inşallah beğendiğin gibi kıyafetler alıp rahatça giyersinHepinize teşekkür ederim kızlar kendime ferace almıştım yeni geldi ama eşim hiç begenmedikilolar dan dolayı kötü durdu galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?