Afiyet olsun canim❤10.03.23
11.00 sütlü kahve
12.00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 1 kurabiye.
19.00 4 köfte, 2 SK fırın patates,yoguurt, turşu
20.00 2 parça cikolata
Şu:2 lt.Zipzip- @Poldelya Eki Görüntüle 3215928
Afiyet olsun canim❤
Ablacım bir de zeytinyağlı incir kürü var,bugün başladık ben de.Denemek istersenBunu denemem lazım, demir ilacı kabızlık yapıyor
Regl miHedef60kgolmak tebrikler canim güzel eksi
S Suskunkardelen kacamaklara ve regle ragmen arti gelmemissin csnim bence iyi bir kazanim tebrikler
@Elif Tolga herzamanki gibi maṣallah sana
Ben de yattım ama ara ara girip bakıyorum hareket var mı diyeKaptanlarimiz gelmedi secmeler yarina kalabilir
Iyi geceler herkese
Herhalde @60 kiloyum ile karistirdimAblacım bir de zeytinyağlı incir kürü var,bugün başladık ben de.Denemek istersen
Regl mibaşkasıyla karıştırdın canım doğumdan sonra bir kere adet olur gibi oldum,doğru düzgün akıntı gelmesi bile normalde kabızlık yaşamazsın kolay kolay ama doğumdan sonra kabızlık da başladı.Diyet yapmazken bile vardi
Ben de yattım ama ara ara girip bakıyorum hareket var mı diye
Bu aradasara_28 , Elhan hayır li olsun kaptanliklariniz
Çok özür dilerim canım. Geciktim teklifin için teşekkür ederim. Yarın sabah seni bekleyeceğim.Teşekkür ederim canım inşallah haftaya kırmızı kaptan olursun ama ondan önce kabul edersen bu hafta mavi kaptan olmanı istiyorum canım ne dersin
Teşekkür ederim Goklerce.Gayet güzel menu canım afiyet olsun
Vallahi benim için yorucu ve stresli bir haftaydi, dediğin gibi bugüne de şükür, inşallah önümüzdeki haftalar güzel geçer
Güzel menü afiyet olsun canım
Çok teşekkür ederim canım.
Yarın sabah takımları oluştururuz kaptanım.Kaptanlarimiz gelmedi secmeler yarina kalabilir
Iyi geceler herkese
Tamam canım
Teşekkür ederim kardelencim.Ablacım bir de zeytinyağlı incir kürü var,bugün başladık ben de.Denemek istersen
Regl mibaşkasıyla karıştırdın canım doğumdan sonra bir kere adet olur gibi oldum,doğru düzgün akıntı gelmesi bile normalde kabızlık yaşamazsın kolay kolay ama doğumdan sonra kabızlık da başladı.Diyet yapmazken bile vardi
Bugun adim yok yarin basliyorBakıcam bildirimlere.
Adimi yetistirmem lazim 00:00 a
Bence yarına kaldı kaptanım
Teşekkür ederim canımAblacım bir de zeytinyağlı incir kürü var,bugün başladık ben de.Denemek istersen
Estağfurullah canım ne özürüÇok özür dilerim canım. Geciktim teklifin için teşekkür ederim. Yarın sabah seni bekleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?