Randevu saatinde buradayım canım.Estağfurullah canım ne özürü
Yarın sabah saat 9.30 - 10 gibi gelirim secmeleri yaparız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Randevu saatinde buradayım canım.Estağfurullah canım ne özürü
Yarın sabah saat 9.30 - 10 gibi gelirim secmeleri yaparız![]()
Şu insanların patavatsızlıkları yokmu boş ver sen herkesi sadece iyileşmeye odaklanİnşallah
Azıcık ürperdim ya
Hastanede omurilikte az bişey iltihap var dediler.
Ev doktorumuz iltihap deyil damar tıkanıklığı dedi.
Bütün kontroller temiz, neden olduğunu araştırılacak, tekrarlanmaması için tedavi uygulanacak.
Geçenlerde bir arkadaş kısacık ziyaretime geldi, 10 dakika içinde benim ms olduğuma karar verdi, üzülmedim, sinirlendim, ben insanları incinirmi acaba diye düşündüğüm için aramaya çekinirken insanların düşüncesizliği çok yordu beni.
Eski cesaretim sarsıldı, bir aklım diyor kimseyi kabul etme, bir aklım diyor pire için yorgan yakma.
Gerçi arkadaş habersiz, çat kapı geldi, birde o var![]()
Bende tam gidiyordum canım çok uykum var yarın sabah görüşürüzRandevu saatinde buradayım canım.![]()
İyi geceler tatlı uykular.Bende tam gidiyordum canım çok uykum var yarın sabah görüşürüz![]()
Eline saglik..Ben sabah tartilip masterfite katilabilir miyim
Masterfit Yarışması 64.Etap 1 sara_28
94.9 2 Cordelia
80.7 3 Elhan
73.6 4 @Kinoalihatun 84.05 5 @Jasminium84 64.8 6 @Pnrrr-12 74.15 7 @DombiliKus 90.9 8 @Goklerce 70.3 9 kackaloribu
10 S Suskunkardelen 64.35 11 @menekse_kokusu 70.7 12 M Meryem1306 90.25 13 @Beyaz leylak 78.00 Sarı Takım 1 @Willemijn- 2 Zipzip-
Yeşil Takım 1 @Mavikus_ 71.2 ### takim belirtmeyenler 1 @60kiloyum 89.4 2 @bendenizefenim 75.1 3 @Beth18 66.8 4 @Ilazram 76.6 ## yeni üye 1 @fairysss 76.6
Böyle bir tablo çıktı ortaya Takım belirtmeyenlerden masterfite katilmak isteyen varsa seçimler öncesi ekleyebilirim![]()
Uleeennn, yaktiniz beniBugun adim yok yarin basliyor
Günaydın kaptanımGünaydın![]()
Günaydın SaracimGünaydın kaptanım![]()
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin ❤İyi geceler herkese bugünkü menüm
Sahur
Bir ayva bir havuç
İftar
3 haşlanmış baget tavuk bir büyük ayran bol salata iki kaşık pirinç pilavı
1.5 lt suZipzip-
Günaydın kaptanimGünaydın![]()
Günaydın canim guzel eksi tebrik ederim ❤Herkese günaydın,Zipzip-
Cordelia canlarım dün bugün için tartı atabileceğimi söylemiştiniz. Pazartesi sabah 70 kiloydum. 1.800 Gr vermisim çok mutluyum
Eki Görüntüle 3216016
Olur canim bekliyorum daha secmeler yapılmadiKızlar bugün tartı atıp katılsam olur mu
Günaydın kaptanim ❤Günaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları![]()
Olabilir canım içine doğmuş olamadigimHerhalde @60 kiloyum ile karistirdim![]()
GunaydinnnGünaydın![]()
GunaydinnnGünaydın![]()
Oo tebrik ederimHerkese günaydın,Zipzip-
Cordelia canlarım dün bugün için tartı atabileceğimi söylemiştiniz. Pazartesi sabah 70 kiloydum. 1.800 Gr vermisim çok mutluyum
Eki Görüntüle 3216016
GünaydınnnnGünaydın kızlar herkese mutlu hafta sonları![]()
GunaydinnnGünaydın![]()
![]()
Günaydın kaptanımGünaydın![]()
![]()