• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sahur
Bir ayva bir mandalina
İftar
Bur tabak kıymalı kabak yemeği bir kase cacık iki dilim tam buğday ekmeği
Sonradan bir meyveli soda
Bir tabak daha kabak yemeği ve yogurt :olamaz: :olamaz:
Bir buçuk litre su sahura kadar iki buçuk olacak yarın son oruç günüm kazan bitiyor çok şükür

İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sahur
Bir ayva bir mandalina
İftar
Bur tabak kıymalı kabak yemeği bir kase cacık iki dilim tam buğday ekmeği
Sonradan bir meyveli soda
Bir tabak daha kabak yemeği ve yogurt :olamaz: :olamaz:
Bir buçuk litre su sahura kadar iki buçuk olacak yarın son oruç günüm kazan bitiyor çok şükür
Zipzip- Zipzip- Ucmelekannesi Ucmelekannesi

Kahvaltı omlet,zeytin,yeşillik, tahin helvası bı dilim tb ekmek

Ara yok

Akşam(16.00)
Topalak yemeği iki kase, tahin helvasi,1 dlm ekmek2 lt su, 6000 adım,550 ipsiz atlama

19.0 yağ yakıcı kahve Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun günü çok erken kapatmissin tahin helvalarini gördûm yine tatli çekti canım 😅

Günaydın kuzum haber vereyim dedim sonra fırsat olmuyor yzmaya :KK200:
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşir
Çok sağol saracım teşekkürler şiş haldeyim hala :KK200:
Merhabalar kızlar iki gündür yoktum foktordaydım alerjiler için gitmiştim tahlil röntgen derken bir ay yemeye içmeye dikkat edecem ilaçların dozu değişti yeni ilaçlar eklendi bakalım yalnız bulgur falan yemeyecek glutenden uzak duracaksın dedi bu yüzden basmati pirinç önerdi şekersiz 21 gün diyetine uyamayabilirim bu sebepten bende durumlar böyle yarın tartılır yazarım
Çok geçmişler olsun saracım dikkat edeceksin kendine artık yediklerinede özen göster.:KK200:
Teşekkür ederiz bilgi verdiğin için,🌹😘😘😘
R,ica ederim kaptanım ne demek :KK200:
Bilmiyorum maalesef

İyi aksamlar

👍

İyi aksamlar

Tesekkur ederiz, kolay gelsin.

Gecmis olsun

Hos geldiniz

Afiyet olsun
Çok teşekkürler sağol :KK200:

IMG_20230310_080638.webp
IMG_20230310_080638.webp

Günaydın kızlarr :KK200: oğlanı okula bırakıpeve geçeceğim. Sonra kahvaltı hazırlarım ev halkına. Teyzemler artık gitmek istiyorlar.. Bir çaresine bakalım ev işinin diyorlar.. Ama Hatay kötü durumda ev bulmak kolaydeğil, çadırlar zaten yağmurun dolunun altında çok zor. Kalın diyorum ama akılları memleketlerinde tabiki.. Bakalım ne olacak..

Back
X