- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
gelmiş geçmiş olsun canımSağol canım teşekkür ederim bugün çocuklar duzelti artık okula gönderdim hemen geldim
sağol kuzumCok iyi canim tebrikler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelmiş geçmiş olsun canımSağol canım teşekkür ederim bugün çocuklar duzelti artık okula gönderdim hemen geldim
sağol kuzumCok iyi canim tebrikler![]()
Günaydın canim gecmis olsunHayırlı sabahlar olsun inşallah
Sallanarak uyandık. Tüm şehir ayakta. Çocuklar bile hissedip uyandı.
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar![]()
Günaydın canim ❤
Baslangicin hayırlı olsun canimİlk tarti benden olsun 75 _76.7 çıkmışım 2 yıldır bu kiloyu tartıda görmemiştim regl dönemi 3 gün bugün etki olmuşsa bu kadar olmuş mu bilemem![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Geçen hafta:85.35
Bu hafta:84.05
Fark :1,30
Eki Görüntüle 3215408
Zipzip-
Cordelia
Mthn83
Eğer yapılacaksa masterfitte olmak istiyorum kaptanım![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar![]()
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar❤
Günaydın canim ❤Günaydın kızlarroğlanı okula bırakıpeve geçeceğim. Sonra kahvaltı hazırlarım ev halkına. Teyzemler artık gitmek istiyorlar.. Bir çaresine bakalım ev işinin diyorlar.. Ama Hatay kötü durumda ev bulmak kolaydeğil, çadırlar zaten yağmurun dolunun altında çok zor. Kalın diyorum ama akılları memleketlerinde tabiki.. Bakalım ne olacak..
En son 65.2 bildirim yapmissin canim ama yinede eksidesin tebrik ederimGeçen hafta: 65,60
Bugün: 64,80
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,22Eki Görüntüle 3215410
@Suskunkardelen
Sadece saatlere dikkat etmeme rağmen eksiye geçmişim çok mutlu oldum hem de motivasyonum arttı, eğer olacaksa MasterFitte olmak isterimZipzip-
Geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın4.8 ama yüzeye yakın olmuş. Avizenin kristalleri çok ses çıkardı. Böyle olmamıştı.
Canım güzel eksi tebrik ederimGünaydin kizlar tartimi bildireym hemen
Cuma: 74.5
Bugun: 74.15
Fark: -350gr
Eki Görüntüle 3215421
Cordelia
Zipzip-
Mavikus_
Günaydin kizlar tartimi bildireym hemen
Eki Görüntüle 3215421
Cordelia
Zipzip-
Mavikus_
Istersen yarin sabah tartilabilirsinAnaaa bugün tartı günüüben yedim içtim sabah erkenden. yine dahil olamayacağımm.. Pazartesi gününe artık
![]()
Günaydın canim ❤Günaydın hayırlı cumalar fıstıklar![]()
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤Geçen cuma 77.0
Bugün 75.7
Fark -1.3 kg
%1.7
Zipzip-
Cordelia
Canlarım ben kendi sayfamda devam edicem ,masterfit yokum herkese başarılar
Eki Görüntüle 3215414
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
Günaydın canim eksin guzel tebrik ederimGünaydin kizlar tartimi bildireym hemen
Eki Görüntüle 3215421
Cordelia
Zipzip-
Mavikus_
Ama onlar su yerine gecmeyebilir, ben de çok çay kahve içiyorum ama suyum az oluyorben suyu aşırı içmiyorum canım. en fazla 2 lt. çay, kahve de oluyor. çok sıvı almış oluyorum.
Canım ara ara tartilmistim, gece yazamadım
İnşallah kalırlar canım ya da kendilerine güzel bir ev bulurlar,onlar da haklı insan kendi düzenini arıyor hepGünaydın kızlarroğlanı okula bırakıpeve geçeceğim. Sonra kahvaltı hazırlarım ev halkına. Teyzemler artık gitmek istiyorlar.. Bir çaresine bakalım ev işinin diyorlar.. Ama Hatay kötü durumda ev bulmak kolaydeğil, çadırlar zaten yağmurun dolunun altında çok zor. Kalın diyorum ama akılları memleketlerinde tabiki.. Bakalım ne olacak..
Tebrik ederim canım harika ekşiGeçen hafta: 65,60
Bugün: 64,80
Fark: 800 gr
Yuzde: 1,22Eki Görüntüle 3215410
@Suskunkardelen
Sadece saatlere dikkat etmeme rağmen eksiye geçmişim çok mutlu oldum hem de motivasyonum arttı, eğer olacaksa MasterFitte olmak isterimZipzip-
Tebrikler canım çok güzel ekşi
Güzel ekşi canım tebrik ediyorum
Çok güzel ekşi canım tebrik ediyorum
Canım harika gittin ben berbattim ugrayamadin doğru dürüst kusura bakma.İyi akşamlar arkadaşlar bugünkü menüm
Sahur
Bir ayva bir mandalina
İftar
Bur tabak kıymalı kabak yemeği bir kase cacık iki dilim tam buğday ekmeği
Sonradan bir meyveli soda
Bir tabak daha kabak yemeği ve yogurt![]()
Bir buçuk litre su sahura kadar iki buçuk olacak yarın son oruç günüm kazan bitiyor çok şükür
Zipzip-
Ucmelekannesi
Çok sağol kaptanımGeçmiş olsun Allah sifa versin![]()
Hiç bilmiyorum . Ama yokk baslayamiyorum canim. Yemek yemek sanat haline dönüştü bende. Durmadan yesem doymuyorumönem dönem oluyor cnm bence Annenin durumu da seni piskolojik olsrk etkiliyor insallah iyi olur bi feraha kavusursunuz. Baslayinca cok iyi vericeksin ben eminim bi baslasan![]()
Çok sağol canımCanım geçmiş olsun anneciğine
Günaydın canim ❤
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Günaydın canim gecen hafta 70.9 olarak bildirim yapmissin yinede eksin cok guzel tebrik ederim ❤Günaydın kizlarhemen bildirim yapayım, kaptanım masterfitte olmak istiyorum
Geçen hafta: 71.3
Bugün:70.3.Zipzip-
Beyaz leylak Eki Görüntüle 3215432
teşekkür ederim canımCanlarım yüzde hesaplamak isterseniz kilo farkını kilo cinsinden yazıyoruz örneğin 66 kiloydunuz 400 gr verdiniz 0.4 kg
0.4 kg 66 kg nun yüzde kaçıdır: 0.4=( ×/100) x66
×=(0.4×100)/66
×=40/66=%0.6
Sağol canımm![]()
Geçen cuma 77.0
Bugün 75.7
Fark -1.3 kg
%1.7
Zipzip-
Cordelia
Canlarım ben kendi sayfamda devam edicem ,masterfit yokum herkese başarılar
Eki Görüntüle 3215414
tebrikler
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim ❤
teşekkür ederim kızlarTebrikler canım çok güzel ekşi![]()
Günaydın kuzucumGünaydın canim gecmis olsun
Günaydın ablacim
Günaydın canim ❤
Baslangicin hayırlı olsun canim
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
Günaydın canim ❤
En son 65.2 bildirim yapmissin canim ama yinede eksidesin tebrik ederim![]()
Ne olacak böyle bilmiyoruz bileAynen tüm Türkiye sallaniyoruz
Maşallah canım azmin daim olsun
Sağol canım
Sağol canım
Teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım
aaaa gerçekten mi kaptanımm kusura bakmayın hemen düzelteyimEn son 65.2 bildirim yapmissin canim ama yinede eksidesin tebrik ederim![]()
sağol kuzum, ben de seni tebrik ederim güzel bir eksi de sende gelmişTebrik ederim canım harika ekşi![]()