- 31 Temmuz 2020
- 20.359
- 60.234
- 548
olabilir valla :)Sağ ol dostum, bu gidisle ara verebilirim zaten. Bi kere 2 ay kadar ara vermistim ya, sabittim ya da en fazla 1 kg almistim o surecte de. Senede bir mi oluyo nesenem doldu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir valla :)Sağ ol dostum, bu gidisle ara verebilirim zaten. Bi kere 2 ay kadar ara vermistim ya, sabittim ya da en fazla 1 kg almistim o surecte de. Senede bir mi oluyo nesenem doldu
![]()
Oo masallah tebrikler cznim yarina kadar -1 kiloyu gecersin (kacamak yapmazsan) ben de bugun tartildim -900 gr cok mutlu oldum bakalim yarina kadar ne cikacak
canım ben mizaçlar konusunu inceliyorum. ben su grubuyum. su gruplarında sıvı çok olur, fazlası hasta yapar deniyor. gerçekten de fazla su içtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum. bana yetiyor.Afiyet olsun
Afiyet olsun
Canim senin gibi bilincli biri, sasirdim..En fazla dedigin 2 yse, ortalaman 1,5 mu acaba? Cayi kahveyi bosver. Camasirlari cayla mi yikadiginda temiz olur, suyla mı? Kilo gostergesindeki kilon güncelse, tahminim 2 bucuk-3 civari icmelisin. İnternetten hesapla, ya da diyetisyene gidiyorsan o söyler. Heleki diyette mineralsiz kalırız.
inşallah canım benim 1 kiloyu geçerizOo masallah tebrikler cznim yarina kadar -1 kiloyu gecersin (kacamak yapmazsan) ben de bugun tartildim -900 gr cok mutlu oldum bakalim yarina kadar ne cikacak
masala baharatı duymuştum cnm çayı da mı aynıcanım ben mizaçlar konusunu inceliyorum. ben su grubuyum. su gruplarında sıvı çok olur, fazlası hasta yapar deniyor. gerçekten de fazla su içtiğimde kendimi iyi hissetmiyorum. bana yetiyor.
Afiyet olsun canim ❤9 mart menüm 1600 kalori
sabah: 2 dilim haşhaşlı ekmek, 3 zeytin, 2 dilim light beyaz peynir, limonlu maydanoz, domates salatalık, siyah çay
ara: light sütle şekersiz tarçınlı granola
öğlen : 30 gr ay çekirdeği, yağ yakıcı kahve
ara: yoğurt ve yaban mersini,muz,2 falafel
cornetto, nesfit bar
akşam: tavuk şiş dürüm, ayran
ara: büyük kupa nescafe, 2 hurmalı top
2 lt su, 6564 adım - 300 kalori
@PoldelyaZipzip-
Afiyet olsun canim ❤E Elif Tolga
9 mart perşembe menum
Sabah kahvaltı yok
13.20
3 kaşık yulaf ezmesi
Suyla yumusatip içine 1 elma doğmadım öyle yedim
15.00 ara
2 avuç kuruyemis+yesil çay
Ara
4 tane kremalı biskuvi
19.00
Akşam
1 kase sehriye corbasi
1 adet levrek+salata
22.00
1 avuç kakaolu mısır gevreği yedim
Yarına nasıl eksi gelecem bilemiyorum
hindistanda koyu aromalı assam çayı var. siyah çay. dünya çapında ünlü bir çeşit. assam çayının içine tarçın, kakule, karanfil, zencefil eklenmiş masala çayı olmuş. benimki böyle.masala baharatı duymuştum cnm çayı da mı aynı![]()
Aksam yemek diyetin katili istersen aksama ladar ac kez tek ogun 500 kalori al yinede aksam saatinde yedigimiz yiyecek direk kilo oluyor daha dogrusu benim deneyimim böyle oldu .Bu hafta aksami kestim hrmen vermeye basladim şükür.Eger arti gelirsen moralini bozma yeniden baslayacaz inşallah haftaya master fit basliyor zatenofffff kızlar ben 2-3 gecedir akşamları fazla yedim. bir de sanırım reglden şiştimbakalım sabaha kaç çıkıcam
![]()
evet akşam yemeleri iyi olmuyor maalesefAksam yemek diyetin katili istersen aksama ladar ac kez tek ogun 500 kalori al yinede aksam saatinde yedigimiz yiyecek direk kilo oluyor daha dogrusu benim deneyimim böyle oldu .Bu hafta aksami kestim hrmen vermeye basladim şükür.Eger arti gelirsen moralini bozma yeniden baslayacaz inşallah haftaya master fit basliyor zaten
çok iyiymiş canımhindistanda koyu aromalı assam çayı var. siyah çay. dünya çapında ünlü bir çeşit. assam çayının içine tarçın, kakule, karanfil, zencefil eklenmiş masala çayı olmuş. benimki böyle.
içinde baharat çeşidi daha fazla çeşitleri de var. tane karabiber, havlıcan, yıldız anason, zerdeçal gibi...
ama tadı güzel. özellikle soğuk kış geceleri çok iyi geliyordinlendiriyor....
wooww leyli mikemmelsinOo masallah tebrikler cznim yarina kadar -1 kiloyu gecersin (kacamak yapmazsan) ben de bugun tartildim -900 gr cok mutlu oldum bakalim yarina kadar ne cikacak