- 3 Mart 2023
- 2.528
- 7.863
- 73
benimkiler de fenaydı açıkçasımenülerimde de iş yoktu benim bu haftayazmaya utandım
alışırız alışırız, masterfit başladığında daha motive oluruz zaten

daha önce de sordum ama açıklandıysa da kaçırmış olabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkiler de fenaydı açıkçasımenülerimde de iş yoktu benim bu haftayazmaya utandım
alışırız alışırız, masterfit başladığında daha motive oluruz zaten
Kıtlığı sokmazsam kilo veremiyorum. Aralıklı oruc yapıyorum canimben de henüz menü yazma aşamasına gelemedim. inşallah gelecek haftadan itibaren düşünüyorum. yavaş yavaş alışıcaz inşallah
vücudunu kıtlığa sokmamaya çalış canım. birden saldırma olmasın sonrasında
masterfit cuma yarışmalarına benzer bir yarışma canımbenimkiler de fenaydı açıkçasımasterfit nedir
Yarin başlamaya niyet ettim bakalım
En son cocuklar ve kendisi hastaydi
Mesajina yazmıştimbenimkiler de fenaydı açıkçasımasterfit nedir
HosgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 1.68
KİLONUZ: 84.5
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok elhamdülillah
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artık bedenime ve gözüme işkence etmek istemiyorum
Merhabalar efenim, daha öncede kadınlar klübünde kilolar verdim fakat ne yazıkki geri aldım koruyamadım, şimdi tekrar vermek istiyorum,vira bismillah diyip boğazımı tutmaya niyet ettim![]()
Zipzip-
Yarın tekrar kilomu resimli şekilde bildiririm inşaAllah
Tamam ablacımPazartesinden itibren yokum gene 1 hfta kadar haberiniz olsun hanımlar,eşimde evde olcak fırsat bulursam gelmeye çalışırım gene,uarın buradayım unutmadan yazayım dedim .
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk iyileşirCümleten günaydınlar sol yanak şiş gene operasyon kısmında sorun yok zaten,ağzı açmak için kullandıkları kança gibi şery varya o mahvetti zaten bide parmakla tuttu açtı gecede uyuyamdım hiç 2 hafta dikiş kalacak bakalım.
HoşbuldumHosgeldin![]()
Geçmiş olsun canimMerhabalar kızlar iki gündür yoktum foktordaydım alerjiler için gitmiştim tahlil röntgen derken bir ay yemeye içmeye dikkat edecem ilaçların dozu değişti yeni ilaçlar eklendi bakalım yalnız bulgur falan yemeyecek glutenden uzak duracaksın dedi bu yüzden basmati pirinç önerdi şekersiz 21 gün diyetine uyamayabilirim bu sebepten bende durumlar böyle yarın tartılır yazarım
HoşgeldinizMerhaba
ADINIZ: ( isteğe bağli)
YAŞINIZ: 39
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 75.0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Fibromiyalji
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Fibromiyalji ,Boyun düzleşmesi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Takıli kalan kilomu kırmak daha da incelmek istiyorum
HoşgeldinizMerhaba
ADINIZ: ( isteğe bağli)
YAŞINIZ: 39
BOYUNUZ: 1.70
KİLONUZ: 75.0
KİLO ALMA NEDENİNİZ:Fibromiyalji
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Fibromiyalji ,Boyun düzleşmesi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Takıli kalan kilomu kırmak daha da incelmek istiyorum